Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elhiszem, amúgy nagyon jó kép lettbali 15 írta: Hiszed vagy sem. Esküszöm neked.
Ezt a képet én csináltam.![]()
Hiszed vagy sem. Esküszöm neked.Game90 írta:Ez tetszikEazzy írta: Plaxico Burress, WR, börtön -> Jets (1 év, 3 millió $)![]()
Az egyik fele isteníti, a másik viszont utálja, mert jól csináljuk, nem fizetünk nagyon túl senkit, sőt...ez mindig így megy, nagyon sokan fognak utálni ha jól megy.visca el barca írta:az meg h a phillit nekiálltak isteníteni, hát nem tudom. jok lesznek az biztos, de azért akad még jelentkező a gyűrűkre...
a jets legnagyobb "igazolása", jol jarnak vele, h marad a liga egyik legjobb cb-jeEazzy írta:Antonio Cromartie, CB, Jets - marad (4 év, 32 millió $)
ez szomorú, de vhol már akkor várható volt, mikor a vikingstől is elzavarták...Eazzy írta:Randy Moss, WR, Titans - visszavonulkicsit sajnálom, bírható játékos volt.
Ez tetszikEazzy írta: Plaxico Burress, WR, börtön -> Jets (1 év, 3 millió $)
Engem érdekelnek ezek hírek, kösziEazzy írta:Nah, kicsit adó maradtam az NFL-es mozgásokkal a hétvégén...(van egyébként igény rája???)
Júl 30-ról pár érdekesebb:
Corey Graham, CB, Bears - marad (1 év)
Herman Johnson, OL, Bears - cut
Chris Carr, CB, Ravens - marad (4 év)
Július 31:
Marion Barber, RB, Cowboys -> Bears (2 év, 5 millió $)
Fabian Washington, CB, Ravens -> Saints
Todd Heap, TE, Ravens -> Cardinals (2 év)
Plaxico Burress, WR, börtön -> Jets (1 év, 3 millió $)bírom a csókát, de azért örülök, hogy nem hozzánk jött...(sokáig erről pletykáltak ugyanis)
Chris Spencer, OL, Seahawks -> Bears
Igyekeztem minden Ravens, Bearst is berakni neked Bob.
Neki és DRC-nek is örülökEazzy írta: Közben ahogy sejteni lehetett Vince nálunk kötött ki, aminek örülök is:
Eagles agreed to terms with QB Vince Young on a one-year contract.
Jaja, pókerasztalon, játékgépenZolee23 írta:Én egy kinti fórumról linkeltem, de végsősoron teljesen mindegy, jókat derül rajta az ember. Most ránéztem erre a facebook-os nba planking oldalra, Marion mi beteg.
Austin DayeZolee23 írta:Pontosan.
És ő?![]()
McGee?Zolee23 írta: