Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
próbáld ezt:Mihu írta: Nekem nem jön be csak a youtube főoldala és felül ez a felirat pirossal:
This video is no longer available due to a copyright claim by Formula One Management
Legalább őszinteVito írta:Massa: Menj a p*csába! Te győztél, és még te jössz nekem ezzel, te s*ggfej, ilyeneket mondasz?
Massa (megfogja Alonso vállát): Gondolkozzál már!
Alonso: Gondolkozzál te!
Massa: Gondolkozzál!
Alonso: Gondolkozzál te!
Hát én is remélem hogy többszörös vb lesz belőle de nem tudom elképzelni hogy valaki valaha is olyan legyen mint MS..Raziel írta:Majd Hamilton lesz olyan.Még van ideje bőven,de már most a legjobbak közt van.
Nem kell neked bemutatni Alonso tudását...én olyan szurkoló vagyok hogy akármennyire is utálok valakit akkor is elismerem a tudását. Alonsot nem a két szép szeméért szerződtette le a Mekláren...Viszont az is igaz hogy a Renault-nál az egész csapat rá épült...úgy mint Schumacherre a Ferrari. De még mielőtt megfordulna valakinek a fejében hogy akkor ezek szerint Alonso is van olyan versenyző mint Schumacher volt az ezt gyorsan felejtse el mert olyan versenyző nem volt és még egy jóideig nem is lesz mint Schumacher.Kralo írta:Viszont nekem se kelljen bemutatnom Alonso versenyzői tudását.Kralo írta:Félreértés ne essék Alonso nem maga a tökély még az én szememben sem!
Hamiltonnal kapcsolatban sajna nem neten olvastam, hanem az RTL klubon volt, amikor azt mondta nem tart senkitől és most is megveri a Ferrarikat. Lehet a fordítás volt rossz (bár a tekintete és a gúnyos mosoly nem ezt sugallta), de ez számomra nem fontos ez csak a Ferrarisoknak az, nah meg akiknek a nyilatkozatokról szól az F1. Ezért írtam apró betűs részben.
Ha Hamiltonnak szurkol, akkor a csapattárs, jelen esetben Alonso valamilyen szinten "vetélytárs". Ettől függetlenül még szurkolhat mindkettőnekgyeptegla írta:Ha Hamiltonnak szurkol sztem a csapatának is szurkol vmilyen szinten nem?
Nem kell nekem bemutatni Alonso médiaarcát. ->Mihu írta: Én mindig azt hozom fel az Alonsosoknak hogy nézzék csak meg youtube-on az egyik videót amin Alonsonak még a tojáshéj ott van a seggén és egyszercsak ahogy megy egy folyosón ahol csomó kép ki van rakva egyszercsak ujjal áthúzza a Schumiét és még vigyorog is a kamerába...
Viszont nekem se kelljen bemutatnom Alonso versenyzői tudását.Kralo írta:Félreértés ne essék Alonso nem maga a tökély még az én szememben sem!
Ha Hamiltonnak szurkol sztem a csapatának is szurkol vmilyen szinten nem?ozsimiki írta:Raziel:
egy betűvel sem írtam,h Massa jobb mint az a ***spanyolNemtom mi a falloszért kötsz bele olyanba,amit nem is írtam
Az szúrta a szemem,h egy Hamilton fan,(kiváncsi lennék előtte ki volt a kedvenc...) ne örüljön már Alonso győzelmének,amikor a legnagyobb riválisok egyike idén
![]()
![]()
Amúgy a Ferrari 2/3 futammal ezelőtt beérte a Merciket technikailag,ez nem vitás...most az esőgumi jobb volt merciéknél,ezért nyertek...
Én próbálgattam olvasgatni a nyilatkozatokat...linkelj már be nekem olyat amikor lenézően nyilatkozotta többiekről...ha te a "Jelenleg előrébb tartunk mint a Ferrarik" lenézőnek tartod az elég érdekes...mert azt aláírom hogy ilyet mondott de nem volt igaza? Én mindig azt hozom fel az Alonsosoknak hogy nézzék csak meg youtube-on az egyik videót amin Alonsonak még a tojáshéj ott van a seggén és egyszercsak ahogy megy egy folyosón ahol csomó kép ki van rakva egyszercsak ujjal áthúzza a Schumiét és még vigyorog is a kamerába...Bravo...mondhatom gyönyörű volt...szerénység a köbön. Nem tudom hogy ki az aki nem tudja elviselni hogy ha valaki fel meri tartani csak egy pillanatra is a Nagy Fernando Alonsot a Hungaroringen...aztán még sorolhatnám de EZT nem bírná el a topic nem pedig a gyönyörű szavakat...Kralo írta: Jah és a nagyképűségről az antialonsosoknak: Hamiltont se ártana, ha figyelnétek e nagyon FONTOS SZEMPONTOTOKban. Míg Alonso folyton mondja, hogy a helyzet változik versenyről-versenyre és a Ferrarit erős ellenfélnek tartja, addig a közönségkedvenc lenézően beszélt már nem egyszer az ellenfeleiről.