Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.07.24. 13:56:43

Valaki tudna nekem egy videót, vagy hírt linkelni arról a futamról, amikor Raikkönen még a Mclarenben versenyzett, és 2002-ben talán a Magny-Coursi (?) GP-n az utolsó körben megpördült és csak 2. lett Schumacher után.

Szerk: Közben találtam: http://www.youtube.com/watch?v=0zCjpUIzoeY
in to exile
Vito
Llegenda del Barça

2007.07.24. 13:33:21

Mihu írta: Nekem nem jön be csak a youtube főoldala és felül ez a felirat pirossal:

This video is no longer available due to a copyright claim by Formula One Management

:(
próbáld ezt:

http://www.youtube.com/watch?v=_5RGdrtwFOc
Mihu
Director del Fútbol

2007.07.24. 13:26:45

Vito írta:Alf sokat tesz azért, hogy ne szeressék:

katt
Nekem nem jön be csak a youtube főoldala és felül ez a felirat pirossal:

This video is no longer available due to a copyright claim by Formula One Management

:(
Kép
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.07.24. 13:26:27

Az olaszok elítélik Massa szavait

Olaszország szeszélyes, ám általában hazafias érzelmű sajtója az Európa Nagydíj utáni Massa vs. Alonso szópárbajt követően a spanyol versenyző mellett állt ki.

Fernando Alonsónak röviddel a futam leintése előtt sikerült megelőznie és ezzel átvennie a vezető pozíciót a Ferraris Felipe Massától. Az izgalmaktól legkevésbé sem mentes előzést követően az olasz sportnapilap, a La Gazetta dello Sport Alonsót - Superman után szabadon - 'Szuper Alonso'-ként emlegette.

'Szuper Alonso megleckéztette Massát' - szól a közleményben, s míg a spanyolt az egekig magasztalták, addig Felipe Massát bizony alaposan megfedték, amiért oly hevesen és trágár szavakat használva reagált ellenfele megnyilvánulására.

A La Gazetta dello Sport megjegyzése szerint: „Senki se menti fel Massát az Alonso kritikájára való, nyomdafestéket nem tűrő reagálása alól. Ha azonban nem lettek volna problémái a gumival, akkor talán visszatarthatta volna Alonsót, de sajnos bárki megmondhatja, hogy ő bizony nem 'esőmenő'."

http://www.formula.hu
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.07.24. 13:24:16

Jó beszélgetés lehetet! Igaz végén Alonso elnézést kért!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
PCsabi
aka Game90

2007.07.24. 12:39:53

Vito írta:Massa: Menj a p*csába! Te győztél, és még te jössz nekem ezzel, te s*ggfej, ilyeneket mondasz?

Massa (megfogja Alonso vállát): Gondolkozzál már!
Alonso: Gondolkozzál te!
Massa: Gondolkozzál!
Legalább őszinte :twisted: 8)

Mint valami gyerekek :lol:

Szerk. Raziel régebben kinek szurkoltál? Schuminak?
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
el fuero
Entrenador del Barça

2007.07.24. 12:12:37

Höhö...Jó kis fordítások :D . Remélem következő versenyen verekedni is fognak.
Forza Lazio!
noname
Llegenda del Barça

2007.07.24. 11:31:03

Nemtom h Massa helyében megálltam volna-e h ott helybe kiüssem. :twisted: Nagyon megérdemelte volna. :evil:
A Fifa egy szégyen
Vito
Llegenda del Barça

2007.07.24. 11:24:31

Alf sokat tesz azért, hogy ne szeressék:

katt

Néhány perccel a hivatalos díjátadás előtt Massa odament Alonsóhoz, kezet rázott vele, majd a következő - általunk már jelentősen cenzúrázott - beszélgetés zajlott le közöttük olaszul:

Fernando Alonso: Nem csinálhatsz ilyeneket.
Felipe Massa: Miről beszélsz?
FA: Ne add az ártatlant, nagyon jól tudod, hogy miről beszélek. Direkt nekem jöttél, mert ki akartál lökni a pályáról.
FM: Micsoda? Menj a csudába!
FA: Menj te oda! Legközelebb felkenlek a falra!

Az indulatok aztán akkor csendesedtek le valamelyest, amikor a hivatalos sajtótájékoztató megkezdődött, ahol aztán Alonso elismerte, hogy egy kissé túlreagálta a dolgokat: "Kétszer is egymáshoz értünk a verseny alatt és elnézést kérek Massától. A futam végén nagyon feszült voltam, mivel majdnem nem értem célba. Most már megpróbálom élvezni ezt a győzelmet és igyekszem minden egyebet elfelejteni"- mondta Alonso a mellette ülő brazil felé tekintve.

Természetesen Massa azonnal reagált versenyzőtársa szavaira: "Nagyon meglepődtem, amikor odajött hozzám és azt mondta szándékosan mentem neki. Sosem tennék ilyet akarattal. Ha valaki azt mondja nekem, hogy rosszat tettem, miközben erről szó sincs, az nagyon rosszul esik. De szerintem ez teljesen normális. Fernando elnézést kért, és a dolog el van intézve."

másik forrás:

Alonso: Betörted az autóm oldaldobozát, menj és nézd meg! Szándékosan tetted.
Massa: Menj a p*csába! Te győztél, és még te jössz nekem ezzel, te s*ggfej, ilyeneket mondasz?
Alonso: Harcoltam Heidfelddel is, harcoltam mindenkivel, de nem csinálhatsz ilyet.
Massa (megfogja Alonso vállát): Gondolkozzál már!
Massa: Gondolkozzál!
Alonso: Gondolkozzál te! Ma megküzdöttem az egész világgal, erre három körrel a verseny vége előtt összeütközünk!
Massa (a székén ülve): Szép munka!
Alonso: Szép munka.
Massa (feláll, és gúnyolódni kezd): Persze, szándékosan tettem, ahogy szándékosan tettem Barcelonában is.
Alonso: Oké, oké.
Massa: Gond
olkozzál! (Aztán, ahogy Ron Dennis megpróbálja lenyugtatni:) Na, ez ő!
Vito
Llegenda del Barça

2007.07.24. 11:18:07

Kimi agresszívan vezet.
a mekinél is gyakrabban füstölt el alatta az autó, a ferkánál is ez a tendencia.
noname
Llegenda del Barça

2007.07.24. 10:55:17

Massanak is nem egyszer baj volt a kocsival. Kiminek egyszerűen csak nincs szerencséje. :(
A Fifa egy szégyen
barca99
Llegenda del Barça

2007.07.24. 10:41:53

Valaki elmegyarázná, hogy megy ez a nagy kocsi széthajtás? Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy ez a Ferrarinál is megtörténhet. Látszik, hogy Kimi gyors, de annyira nem, hogy nagyon elüssön pl. Felipétől. Akkor meg hogy lehet, hogy Massa autója bírja, Kimié meg nem? :roll: Kb. ugyanolyan terhelésnek kell érnie a két Ferrarit... (mondjuk sztem 2-2 a kocsihibák Kimi - Massa között.)
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.07.24. 09:15:45

Úgy legyen! Én is bízok Kimiben, csak legyen jó a kocsi!
Tibi1982
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.07.24. 08:57:53

1. Nem tudom, hogy min vitáztok. Ha (és tudom, hogy ilyen szó, nincs a sportban, de akkor is...) Kiminek nincs gondja, akkor simán előzi Massát és Csalonzót, és megnyerte volna a futamot!

2. Massának gyengék a reflexei mi???? Mikor az utolsó pillanatban kikerülte azt az alkatrészt. KOmolyan azt hittem belerongyol.

3. Palikot bírom, de azt a Collnert????? ÁÁÁÁÁ, főleg az a vinnnyógós hangja. Olyan mint akit b.szni visznek.

4. Kimi VB lesz.

5. VISCA EL BARCELONA, GO GO GO KIMI!!!!!!!
Mihu
Director del Fútbol

2007.07.23. 21:25:06

Raziel írta:Majd Hamilton lesz olyan.Még van ideje bőven,de már most a legjobbak közt van.
Hát én is remélem hogy többszörös vb lesz belőle de nem tudom elképzelni hogy valaki valaha is olyan legyen mint MS..
De amúgy én is Hamilton fan vagyok miután Schumi visszavonult :wink: Tavaly láttam először versenyezni Hamiltont a Török Nagydíjon amit mutattak is asszem szombaton az RTL Klubon....én már előtte is modntam hogy erre a srácra figyelni kellesz de ott egyszerűen leesett az állam...fantasztikus volt amit művelt.... :roll:
Kép
Raziel
Entrenador del Barça

2007.07.23. 20:51:54

Majd Hamilton lesz olyan.Még van ideje bőven,de már most a legjobbak közt van.
Mihu
Director del Fútbol

2007.07.23. 19:19:56

Kralo írta:
Kralo írta:Félreértés ne essék Alonso nem maga a tökély még az én szememben sem!
Viszont nekem se kelljen bemutatnom Alonso versenyzői tudását.

Hamiltonnal kapcsolatban sajna nem neten olvastam, hanem az RTL klubon volt, amikor azt mondta nem tart senkitől és most is megveri a Ferrarikat. Lehet a fordítás volt rossz (bár a tekintete és a gúnyos mosoly nem ezt sugallta), de ez számomra nem fontos ez csak a Ferrarisoknak az, nah meg akiknek a nyilatkozatokról szól az F1. Ezért írtam apró betűs részben.
Nem kell neked bemutatni Alonso tudását...én olyan szurkoló vagyok hogy akármennyire is utálok valakit akkor is elismerem a tudását. Alonsot nem a két szép szeméért szerződtette le a Mekláren...Viszont az is igaz hogy a Renault-nál az egész csapat rá épült...úgy mint Schumacherre a Ferrari. De még mielőtt megfordulna valakinek a fejében hogy akkor ezek szerint Alonso is van olyan versenyző mint Schumacher volt az ezt gyorsan felejtse el mert olyan versenyző nem volt és még egy jóideig nem is lesz mint Schumacher.
Hamilton meg...nem tudom... :roll: :(
Kép
PCsabi
aka Game90

2007.07.23. 19:13:30

gyeptegla írta:Ha Hamiltonnak szurkol sztem a csapatának is szurkol vmilyen szinten nem?
Ha Hamiltonnak szurkol, akkor a csapattárs, jelen esetben Alonso valamilyen szinten "vetélytárs". Ettől függetlenül még szurkolhat mindkettőnek :wink:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Kralo
Entrenador del Barça

2007.07.23. 18:54:56

Mihu írta: Én mindig azt hozom fel az Alonsosoknak hogy nézzék csak meg youtube-on az egyik videót amin Alonsonak még a tojáshéj ott van a seggén és egyszercsak ahogy megy egy folyosón ahol csomó kép ki van rakva egyszercsak ujjal áthúzza a Schumiét és még vigyorog is a kamerába...
Nem kell nekem bemutatni Alonso médiaarcát. ->
Kralo írta:Félreértés ne essék Alonso nem maga a tökély még az én szememben sem!
Viszont nekem se kelljen bemutatnom Alonso versenyzői tudását.

Hamiltonnal kapcsolatban sajna nem neten olvastam, hanem az RTL klubon volt, amikor azt mondta nem tart senkitől és most is megveri a Ferrarikat. Lehet a fordítás volt rossz (bár a tekintete és a gúnyos mosoly nem ezt sugallta), de ez számomra nem fontos ez csak a Ferrarisoknak az, nah meg akiknek a nyilatkozatokról szól az F1. Ezért írtam apró betűs részben.
gyeptegla
Barça B

2007.07.23. 18:52:05

ozsimiki írta:Raziel:

egy betűvel sem írtam,h Massa jobb mint az a ***spanyol :wink: Nemtom mi a falloszért kötsz bele olyanba,amit nem is írtam :roll: Az szúrta a szemem,h egy Hamilton fan,(kiváncsi lennék előtte ki volt a kedvenc...) ne örüljön már Alonso győzelmének,amikor a legnagyobb riválisok egyike idén :wink: :?

Amúgy a Ferrari 2/3 futammal ezelőtt beérte a Merciket technikailag,ez nem vitás...most az esőgumi jobb volt merciéknél,ezért nyertek...
Ha Hamiltonnak szurkol sztem a csapatának is szurkol vmilyen szinten nem?
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2007.07.23. 18:35:06

Kralo írta: Jah és a nagyképűségről az antialonsosoknak: Hamiltont se ártana, ha figyelnétek e nagyon FONTOS SZEMPONTOTOKban. Míg Alonso folyton mondja, hogy a helyzet változik versenyről-versenyre és a Ferrarit erős ellenfélnek tartja, addig a közönségkedvenc lenézően beszélt már nem egyszer az ellenfeleiről.
Én próbálgattam olvasgatni a nyilatkozatokat...linkelj már be nekem olyat amikor lenézően nyilatkozotta többiekről...ha te a "Jelenleg előrébb tartunk mint a Ferrarik" lenézőnek tartod az elég érdekes...mert azt aláírom hogy ilyet mondott de nem volt igaza? Én mindig azt hozom fel az Alonsosoknak hogy nézzék csak meg youtube-on az egyik videót amin Alonsonak még a tojáshéj ott van a seggén és egyszercsak ahogy megy egy folyosón ahol csomó kép ki van rakva egyszercsak ujjal áthúzza a Schumiét és még vigyorog is a kamerába...Bravo...mondhatom gyönyörű volt...szerénység a köbön. Nem tudom hogy ki az aki nem tudja elviselni hogy ha valaki fel meri tartani csak egy pillanatra is a Nagy Fernando Alonsot a Hungaroringen...aztán még sorolhatnám de EZT nem bírná el a topic nem pedig a gyönyörű szavakat...
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2007.07.23. 17:57:47

Mégis írok, mert nem csitult a helyzet. :) Előre leszögezem, akinek nem inge ne vegye magára...
Magyarázkodás, felháborodás és irigység a köbön. Miért fogjátok néhányan ennyire a technikára(gumikra) a Massa manővert? Akkor én is tudok magyarázatot, hogy miért vezetett Massa: Alonso szekere alulkormányzott volt a 2. boxkiállásig. Azután 2 és fél másodpercet hozott Massan száraz körülmények(!) között. Igaz kevés lett volna, de a végére számításaim szerint 2-3 másodperccel nyert volna a brazil, és ez nem tűnik eget rengetően soknak. Tehát mákkal nyert volna Massa, mert Alonsonak beállításproblémái voltak egy hosszú szakaszon? Ugye milyen szánalmasnak tűnik? Nah ugyanilyen ez a gumis magyarázkodás is.

Mák?
Ha fordított a helyzet akkor mi történik?
1. (99%) Nem előzi meg Alonsot Massa.
2. (1%) Csak elviekben, ha mégis: itt olyan népünnepély lenne, és akkora dicsőítés, hogy a topic nem bírná el a rengeteg szép szót.

Egyébként olyan jó verseny volt, hogy több oldalt termelt be a fórum népe e témába úgy, hogy nem Alonso nyilatkozatának másodlagos jelentéseit elemezgettük ozsimiki kollégával.

Félreértés ne essék Alonso nem maga a tökély még az én szememben sem, de a besavanyodott forma1 üde színfoltja a PÁLYÁN, és ezért nem tudok szó nélkül elmenni amellett, akik a "dicső" Ferrari évek kihatása miatt csak a máknak magyarázzák be, ha nem az ő versenyzőjük a legtehetségesebb. Aztán elkezdik írogatni a magukét az Alonso iránt érzett gyűlöletből.

Jah és a nagyképűségről az antialonsosoknak: Hamiltont se ártana, ha figyelnétek e nagyon FONTOS SZEMPONTOTOKban. Míg Alonso folyton mondja, hogy a helyzet változik versenyről-versenyre és a Ferrarit erős ellenfélnek tartja, addig a közönségkedvenc lenézően beszélt már nem egyszer az ellenfeleiről.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.07.23. 15:39:52

Raziel:

egy betűvel sem írtam,h Massa jobb mint az a ***spanyol :wink: Nemtom mi a falloszért kötsz bele olyanba,amit nem is írtam :roll: Az szúrta a szemem,h egy Hamilton fan,(kiváncsi lennék előtte ki volt a kedvenc...) ne örüljön már Alonso győzelmének,amikor a legnagyobb riválisok egyike idén :wink: :?

Amúgy a Ferrari 2/3 futammal ezelőtt beérte a Merciket technikailag,ez nem vitás...most az esőgumi jobb volt merciéknél,ezért nyertek...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
noname
Llegenda del Barça

2007.07.23. 15:35:21

Megelőzték Alonsot és Massát.Olvastam valahol h mi volt velük a baj.A verseny végén Alonso azt mondta Massanak h szándékosan ment bele. :roll: Ekkora egy parasztot. :x
A Fifa egy szégyen
Válasz küldése