Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Bob_Marley írta: És nem kell aggódni idén is Celtics-Lakers döntő lesz, csak most megcsapjuk Bryantéket
NBA meccsek ugyanúgy mint az NFL és NHL vasárnap vannak Európai időhöz igazítva!Vasárnapra általában raknak keleti és nyugati rangadót is, s 8tól már lehet nézniP.U.Y.O.L. írta:Igen szoktak lenni. Kora esti meccseket adnak majd bőven a Sport1-2-n. (term. magyar idő szerint...)socio66 írta:emberi időpontban is vannak amúgy nba-meccsek?
mert szívesen néznék párat,de ilyen hajnali időpontokra esélytelen hogy tv elé üljek.
Igen szoktak lenni. Kora esti meccseket adnak majd bőven a Sport1-2-n. (term. magyar idő szerint...)socio66 írta:emberi időpontban is vannak amúgy nba-meccsek?
mert szívesen néznék párat,de ilyen hajnali időpontokra esélytelen hogy tv elé üljek.
Én direkt úgy alakítottam a napomat, hogy alvás meg legyen majd felkelés és MNF!És megérte!Labdavesztések, fumbleok, majdnem feltámadás, remek JETS!Szerintem abszolút Superbowl esélyes csapat a New York-i!Hihetetlen milyen játékosaik vannak, s Sanchez nagyon megbízható!Lehet nem ad 50-70 méteres passzokat, de labdavesztése sincs!És ha ezt a kiegyensúlyozottságot tudják tartani, akkor LT-vel Edwardssal nagyon ütős támadójátékuk lehet!Védekezésük meg gyönyörűmiihii írta:Úristeeen,nézzétek meg mindenképpen a MNF ismétlést,ha nem követitek élőben!A legelső játék micsoda mááááárrr!![]()
Egyelőre nem spoilerkedek,de megfogtam a fejem!Bemutatkozott a Favre-Moss páros egyféleképpen...![]()
Ezért megérte ébren maradni,pedig csúszott is a vihar miatt a meccs,így már majdnem elkezdtem gondolkodni,h lemondok róla.
Alaposan megvan az alaphang egy jó kis meccshez.Itt annak szurkolok,akinél épp a labda vanGO SOKPONT!
Szerk.:
ÁÁÁÁÁ,szabálytalanság miatt érvénytelen a játék![]()
ITT megtekinthető az akció.
Itt nézz körülgygerike írta:Sziasztok. Felvilágosítást kérnék amerikai fociból. Eddig nem igazán követtem idén szeretném elkezdeni. Szal annyit szeretnék kérni hogy írjátok le a top csapatokat akiik bajnok esélyesek ilyesmi. Meg a top játékosokat akikről érdemes tudni. Előre is köszönöm
Az idény elejétől a www.bowl.hu szerkesztői közül gondozzák az NSO NFL-híreit, így azok legalább már megbízhatónak mondhatóak.sjay írta:Rögtön az NSO-ra "rohantam", és sajna igazfcbarca0827 írta:sjay írta: Ezt honnan veszed?Nehogy beírd a gugliba,vagy valami... Amúgy, pölö NSO.