USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.10.23. 08:08:25

Bob_Marley írta: És nem kell aggódni idén is Celtics-Lakers döntő lesz, csak most megcsapjuk Bryantéket :lol:
:lol: jaja, azért már ideje lesz végleg kiöregedniük Bostonban :wink:

idén sajnos nem hiszem,h Bryanték behúzzák ismét, (bár nem a Bostontól tartok :D) de én minden esetre értük szorítok ugyanúgy. Bár Phil papától kinézném ezt a szép sorozatot,és utána szögre is akasztja a lasztit :lol:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.10.23. 04:19:45

P.U.Y.O.L. írta:
socio66 írta:emberi időpontban is vannak amúgy nba-meccsek?
mert szívesen néznék párat,de ilyen hajnali időpontokra esélytelen hogy tv elé üljek.
Igen szoktak lenni. Kora esti meccseket adnak majd bőven a Sport1-2-n. (term. magyar idő szerint...)
NBA meccsek ugyanúgy mint az NFL és NHL vasárnap vannak Európai időhöz igazítva!Vasárnapra általában raknak keleti és nyugati rangadót is, s 8tól már lehet nézni :wink:
És nem kell aggódni idén is Celtics-Lakers döntő lesz, csak most megcsapjuk Bryantéket :lol:
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.10.23. 01:42:24

socio66 írta:emberi időpontban is vannak amúgy nba-meccsek?
mert szívesen néznék párat,de ilyen hajnali időpontokra esélytelen hogy tv elé üljek.
Igen szoktak lenni. Kora esti meccseket adnak majd bőven a Sport1-2-n. (term. magyar idő szerint...)
socio66

2010.10.22. 21:55:35

emberi időpontban is vannak amúgy nba-meccsek?
PCsabi
aka Game90

2010.10.22. 19:26:07

Nem valószínű, hogy valamelyik meccsre is kijutok... :lol:
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/nb ... tt-2049798

S1, Október 26. 19:15, Rajtol az NBA!
S1, 01:15, Boston - Miami!

Mit vártok a szezontól? Én Heat - Lakers döntőt. Amúgy továbbra sincs kedvenc csapatom, de néhány csapattal szimpatizálok (Heat, Bucks, Knicks, Raptors, Thunder, Magic, kicsit a Lakers).

Legnagyobb kedvencem, Iverson valószínűleg nem lesz ott egyik csapat keretében sem :(
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.10.18. 12:15:24

Viszont szerintem a Vikingek is kizúgnak sajna :? elég kemény a sorsolásuk, köv héten Favre "haza"tér, utána meg a Patriots ellen meccselnek...
Kép
antiimperialista
Director del Fútbol

2010.10.18. 01:09:15

Szánalmas a csapatom.
Az a legcsúnyább, hogy Super Bowl-esélyesként tartották számon a szezon előtt, erre elszállnak 5 meccs után. Legalább nézhetném nyugodtan a hátralévő meccseket, viszont, amilyen vehemens vagyok, fel fogják b...ni az agyam még jópárszor ebben a szezonban.

szerk.: vehemens=hülye
19
miihii
KHAL

2010.10.17. 22:52:33

Nem volt gyenge mutatvány,ahogy Austin átugrotta az álló Williams-t :shock:
De h ezért büntetni,ne máááárrr :x Ez a túlzott gólöröm akkora fa... marhaság :roll:

GO COWBOYS!

Szerk.:
Ezek a büntetések már tényleg nevetségesek,lassan nem is tudom már felhúzni magam rajta.Saját magát veri meg a Dallas ezekkel...Piszok gyorsan össze kéne magát ilyen téren a csapatnak illetve a vezetőknek,ez kollektív öngyilkosság így :roll:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.10.12. 22:01:39

Nem olvastam el alább az eredményt,lehet nem is írtátok,még csak most nézem felvételről, az előbb lett meg a történelem (egy újabb :D) Favre-nak, 70.000 yard fölött,és megvan az 500.TD passz :shock: 8) le a kalappal sokadjára az öreg előtt!

egyelőre 7-15 a Jetsnek és mindjárt jön a 4.negyed.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.10.12. 08:15:20

miihii írta:Úristeeen,nézzétek meg mindenképpen a MNF ismétlést,ha nem követitek élőben!A legelső játék micsoda mááááárrr! :shock:
Egyelőre nem spoilerkedek,de megfogtam a fejem!Bemutatkozott a Favre-Moss páros egyféleképpen... 8)

Ezért megérte ébren maradni,pedig csúszott is a vihar miatt a meccs,így már majdnem elkezdtem gondolkodni,h lemondok róla.

Alaposan megvan az alaphang egy jó kis meccshez.Itt annak szurkolok,akinél épp a labda van :) GO SOKPONT!

Szerk.:
ÁÁÁÁÁ,szabálytalanság miatt érvénytelen a játék :x
ITT megtekinthető az akció.
Én direkt úgy alakítottam a napomat, hogy alvás meg legyen majd felkelés és MNF!És megérte!Labdavesztések, fumbleok, majdnem feltámadás, remek JETS!Szerintem abszolút Superbowl esélyes csapat a New York-i!Hihetetlen milyen játékosaik vannak, s Sanchez nagyon megbízható!Lehet nem ad 50-70 méteres passzokat, de labdavesztése sincs!És ha ezt a kiegyensúlyozottságot tudják tartani, akkor LT-vel Edwardssal nagyon ütős támadójátékuk lehet!Védekezésük meg gyönyörű :lol: Bár Rexi papát nem szeretem, de idén összeálltak!Bár nagyon erős csapatok vannak, s ahogy pl tavaly a Jets így idén is elképzelhető valami sötét ló a végefelé!Remélem a Ravens vagy a Bears :lol:
Ja és grat Favre papának az 500hoz meg 501hez, bár rajta is elment egy picit a meccs, s bár az elején vagyunk, de Bears ha nehezen is, de csak hozza a meccseket, a Packers még a sérülések ellenére is erős, meg úgyis összedrótoznak mindenkit, így meg nehéz lesz továbbmenni 1-3ról!Bár az NFlben nem lehet tudni!Tavaly iszonyatosan szurkoltam a titánoknak és majdnem továbbmentek, pedig tudjuk, hogy kezdték a szezont....a PO meg már teljesen más
miihii
KHAL

2010.10.12. 03:23:31

Úristeeen,nézzétek meg mindenképpen a MNF ismétlést,ha nem követitek élőben!A legelső játék micsoda mááááárrr! :shock:
Egyelőre nem spoilerkedek,de megfogtam a fejem!Bemutatkozott a Favre-Moss páros egyféleképpen... 8)

Ezért megérte ébren maradni,pedig csúszott is a vihar miatt a meccs,így már majdnem elkezdtem gondolkodni,h lemondok róla.

Alaposan megvan az alaphang egy jó kis meccshez.Itt annak szurkolok,akinél épp a labda van :) GO SOKPONT!

Szerk.:
ÁÁÁÁÁ,szabálytalanság miatt érvénytelen a játék :x
ITT megtekinthető az akció.
Eazzy
Entrenador del Barça

2010.10.11. 20:29:56

Észre vettem valamit.
Valahogy amikor Vick játszik, DeSean nagyon jó statokkal rendelkezik, amikor meg Kolb, akkor alig van pár yardja...gyanús, hogy Kolb nem meri felé dobni a labdákat, amit nem is értek, hiszen ha valaki, ő igazán jó célpont...de hát Kolb még mindig nagyon nem jó. Nem rossz, csak olyan semmilyen.
Most is úgy volt partiban simán a SF a meccsen, hogy kközben 5 labdát adott el....
A védekezés nem valami pöpec....hol a futásokat nem bírják egyáltalán lefogni, hol meg a passzjátékot. Ez így nem lesz playoff...a Cowboys szezonja eléggé elmenőben, viszont visszajött a Giants, a Redskins is...Kolbbal nem lesz playoff.
antiimperialista
Director del Fútbol

2010.10.11. 08:28:07

Jaaaaaj... El nem tudtam képzelni, hogy a Cowboys bye-week után ki tud kapni hazai pályán a Titans-től... Remélem, ég annyira a társaság pofája, hogy jövő hétre összekapják magukat, bár Minnesotában nem a Cowboys lesz az esélyes, és lehet, hogy 1 hét múlva 1-4-gyel fogunk állni, akkor pedig vége a szezonnak...
A liga legbutább csapata ismét bizonyított, ez nem volt semmi, néha ordítani tudtam volna, csak hát aludt a család... Ráadásul sikerült akkora hülyeségeket csinálni, hogy nullázni tudták a támadósor elég jó teljesítményét. A secondary, a speciális egység és a támadófal (bár utóbbi a második félidőben már viszonylag jól működött) veszítette el ezt a meccset. Pedig Romo a két interception ellenére is elég jó volt, Austin, Roy Williams remekelt, Witten és Jones is hozta magát.

Ez eddig nagyon csúnya, és nagyon elegem van már a millió felesleges büntetésből. A tegnapi vereség max úgy érhet valamit, ha Wade Phillips repül, és a társaság kap végre egy értelmes vezetőedzőt.

Szerk.: itt minden szépen le van írva:
http://www.bloggingtheboys.com/2010/10/ ... #storyjump
19
miihii
KHAL

2010.10.11. 01:34:13

Hihetetlen rapszódikus a Cowboys teljesítménye.Vannak káprázatos játékok,egyéni finomságok,de ezeket tökéletesen nullázni tudják a srácok óriási baromságokkal és durva bakiparádéval.Ezeknek az aránya dönti el a meccset.Ha kevesebb hülyeséget csinálunk,mint pozitívumot,akkor van esély.A mostani meccs is tökéletesen mutatja a magasságokat és mélységeket Dallasnál.Romo elpihengetett a földön az első félidőben,nem tudták megvédeni.Aztán belelendült a csapat,megfordult a meccs képe.Majd megint jött egy-két olyan hajmeresztő dolog,amivel felhoztuk a Titánokat.
Saját maguknak nehezítik meg még inkább a dolgokat.Erre példa pölö a mai első TEN drive alatt begyűjtött 48 yd bünti :shock: Itt a végén megint nem semmi,amit művelnek.A vezetésért támadhatnak,erre Romo INT,amiből TD-t kapunk.Erre válaszul egy szép driveból egyenlítés.Aztán amikor visszarúgjuk a labdát,a saját 20asig engedjük a return-t és persze megint TD oda :roll:
Még van 2:50 hátra,h mentsük a menthetőt,de mostmár erős kétségeim vannak.Valami gikszer úgyis lesz... :?
Pedig Romo +400 yd,Austin 166 yd,F. Jones 109 yd és R. Williams is elég jól tolta...
menczel
Entrenador del Barça

2010.10.10. 23:32:03

Nem tudjátok véletlenül, hogy mi az a teloszám, amire sms-t lehet küldeni Faragó Ricsiéknek? Fontos lenne.
miihii
KHAL

2010.10.10. 22:17:36

Nah,végre képernyőn a Dallas.
Remélem egy látványos,sokpontos meccs lesz és hazai győzelem.

GO COWBOYS!
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.10.10. 21:38:48

Elég rosszul kezdődött számomra az NHL.
A pingvinek nem éppen a legszebb módon avatták fel a Consol Energy Centert, 2 vereség is rögtön. A helyzetek megvannak, de egyszerűen nem tudják értékesíteni Malkinék (kicsit Barca-szindróma). :? Fleury meg összeszedhetné magát, bár még nagyon hosszú a szezon. 8)
Kovalchukék meg szépen beleszaladtak a késbe.
Washington Capitals - New Jersey Devils 7-2

Holnap meg Pittsburgh Penguins - New Jersey Devils. :P
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.10.10. 19:25:40

http://www.vip---tv.com/
Ha valaki szeretné nézni a Kansas- Indy meccset :wink:
messideco
Presidente del Barça

2010.10.10. 17:14:52

Oakland Raiders!!! Nem kell topcsapatnak lennie. Magától az kialakul...
Kép
"And my heart will leave you never."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.10.10. 17:11:40

gygerike írta:Sziasztok. Felvilágosítást kérnék amerikai fociból. Eddig nem igazán követtem idén szeretném elkezdeni. Szal annyit szeretnék kérni hogy írjátok le a top csapatokat akiik bajnok esélyesek ilyesmi. Meg a top játékosokat akikről érdemes tudni. Előre is köszönöm
Itt nézz körül
http://bowl.hu/index.php
Még annyira idény eleje van, hogy azt megjósolni ki topcsapat nehéz!AFC-ben a Pats, Jets, Colts, Steelers kiemelkedik valószínűleg!De vannak még "kemény dió" csapatok, mint a San Diego, Kansa????, Houston, Miami, Ravens!
NFC-ben Green Bay, Saints abszolút favorit szerintem, s vannak a sötét lovak, mint Philly, Redskins, Bears, Dallas szintén nem tudni mit alkot, esetleg egy Atlanta, vagy a Vikings!
Játékosból meg annyi van jó, hogy azt felsorolni, meg attól függ, hogy támadó vagy védő!Irányítóból van Manning, Brady vagy Favre vagy Brees, és védőkből is van Sanders, Urlacher, Lewis szval nagyon nehéz, általában minden csapatban van 1-2 franchise játékos!
gygerike
Entrenador del Barça

2010.10.10. 16:34:01

Sziasztok. Felvilágosítást kérnék amerikai fociból. Eddig nem igazán követtem idén szeretném elkezdeni. Szal annyit szeretnék kérni hogy írjátok le a top csapatokat akiik bajnok esélyesek ilyesmi. Meg a top játékosokat akikről érdemes tudni. Előre is köszönöm
Visca El Barca
Kép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.10.07. 09:18:36

Megvolt az újjá épült Miami első meccse. Wade pik-pak le is sérült.
Detroit Pistons - Miami Heat
antiimperialista
Director del Fútbol

2010.10.07. 07:07:05

Mekkora meglepetés, el sem hiszem, de legalább a családban van Vikings-fan, aki most ugrál örömében :)
Én is nagyon örülnék, ha ez a csere 2 héttel később történik meg, miután a Vikings a Dome-ban fogadta a Cowboyokat...
19
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2010.10.07. 02:09:46

sjay írta:
fcbarca0827 írta:
sjay írta: Ezt honnan veszed? :shock:
:lol: Nehogy beírd a gugliba,vagy valami... Amúgy, pölö NSO.
Rögtön az NSO-ra "rohantam", és sajna igaz :?
Az idény elejétől a www.bowl.hu szerkesztői közül gondozzák az NSO NFL-híreit, így azok legalább már megbízhatónak mondhatóak.
A "Fűzővel kifelé!" című rovat is az ő kezük munkája, így egyre érdemesebb amifoci ügyében ellátogatni az NSO-ra.
K.
Blaugrana palocista maximalista!
Válasz küldése