Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Értem, köszi. Hát gondoltam hogy két ilyen playa nem lesz sokáig együtt. Sajnos LT-nek meg betett a sok sérülés is. Remélem visszatér a régi TD rekorder formájához.miihii írta:Darren még a Chargersben van,de LT már a Jetsben muzsikál.Eazzy írta:...
Sproles mellette van még amúgy, vagy hogy van most a Chargers?
Darren még a Chargersben van,de LT már a Jetsben muzsikál.Eazzy írta:Tök jó olyan csapatnak szurkolni, amelyikben az abszolút favorit 4 playam közül 3 játszik.
Ugye Asanthe Samuel mint corner back, Michael Vick mint irányító, és DeSean Jackson mint elkapó és visszahordó. Már csak egy hiányzik, LaDanien Tomlinson![]()
Westbrook után jöhetett volna hihi.
Sproles mellette van még amúgy, vagy hogy van most a Chargers?
ÁmenP.U.Y.O.L. írta:Szerintem kifejezetten biztató volt, amit a nyitó fordulóban produkált. Persze van mit csiszolni, de ha megkapja a folyamatos lehetőséget, akkor nem lesz gond...miihii írta: Vick
Szerintem kifejezetten biztató volt, amit a nyitó fordulóban produkált. Persze van mit csiszolni, de ha megkapja a folyamatos lehetőséget, akkor nem lesz gond...miihii írta: Én is nagy örömmel olvastam ezt.Bízom benne,h ki tudja szorítani a Kolbászt és újra a játékára fog fókuszálni mindenki.Szeretném,ha meg tudná ragadni ezt a második esélyt MV7.Félelmetes dolgokra képes,ha formában van.A Phillynek annyira nem,de Vicknek nagyon szurkolok.
Én is nagy örömmel olvastam ezt.Bízom benne,h ki tudja szorítani a Kolbászt és újra a játékára fog fókuszálni mindenki.Szeretném,ha meg tudná ragadni ezt a második esélyt MV7.Félelmetes dolgokra képes,ha formában van.A Phillynek annyira nem,de Vicknek nagyon szurkolok.Eazzy írta:Nah, úgy néz ki Vick kezdeni fog a Lions ellen. Hála istennek![]()
Jó lenne ha ez állandósulna...csak hát valamiért Phillyben úgy gondolják, hogy Kolb jó játékos. Holott nem. Most is csak sérülés miatt nem ő kezd...
Na mind1. Remélem Vick nagyot játszik, és háttérbe szorítja azt a szánalmat.
Na, most megmondom őszintén, hogy fogalmam sincs.messideco írta:fcbarca0827: Az Oakland Raiders milyen csapat? Jó, közepes vagy gyenge? Tudom, hogy köcsögségnek tűnik, de eddig nem figyeltem az NFL-t...
csak aztán nehogy ez miatt megduplázódjon az amugy is népes hazai pats táborKrojf írta:Érdemes lesz azt a meccset figyelni, mert bemutatkozhat az NFL-ben a "bajnokság legérdekesebb játékosa", Meskó Zoltán!
A temesvári születésű, magyarul is kiválóan beszélő punter Belichick szinte egyetlen puntere, így várhatóan minden vasárnap láthatjuk Őt!
Hajrá Zoli!
K.
Érdemes lesz azt a meccset figyelni, mert bemutatkozhat az NFL-ben a "bajnokság legérdekesebb játékosa", Meskó Zoltán!sub_bass írta:Azt mondta, ha a Pats elleni 1. heti meccsen TD-t szerez, lő egyet a puskával, amivel a pats TD-knél szoktak lőni az ott álló lövészek
Ezért tartom viccnek,és szomorúnak a kosár, hoki vbket...rengeteg nagy név csak úgy lemondja, valamikor azért mert még érdekelt az NHLben (mi a jó égért nem tudják a szezonok után rendezni ilyen esetben a VB-ket), valamikor meg csak azért mert nincs kedvük...P.U.Y.O.L. írta:Tudtommal a játékosok mondták le.Kalap1988 írta:Nem tudjátok mi az oka, hogy az USA ilyen viszonylag gyengébb kerettel vesz részt a kosárlabda a vb-én? Bár még így is ők a favoritok, de furcsa, esetleg azért van az, mert az Olimpia után, mikor visszaszerezték a renoméjuk, már nem számít annyira a győzelem és inkább építgetnek több csapatot is ? Vagy a játékosok mondták le?