Alonsonak igen! Alonso lesz a VB győztes!Melkor írta:Ez nagyon jó! 12 pont!Scorpio írta:Ez nagyon nem jó! 12 pont!![]()
![]()

2003-ban nem volt verseny Spa-ban ez igaz,ha akkor történt az affér,akkor neked lehet igazad,de miért emlékszek én arra a buszmegállóra?Los Banditos írta:Én úgy emlékszem hogy 2003-ban volt és akkor enmvolt verseny Spa-ban.Az 5. vagy 6. helyért ment csata.Nekem nagyon úgy rémlik de mindjárt keresek egy cikket hogy megerősítsem.
Az a Madrill szponzor volt.barca99 írta:Ja amúgy észrevette vki hogy tnap amikor ez egyik Renault elsőszárny-kameráját mutatták ott virított vmi madridi szponzor? Legalábbis a MADRID felirat tisztán olvasható volt...LG írta:Voltak itt Alonso drukkerek, de miota kiderült h realos, azta finoman csökkent a népxerűsége, amit én nem értek mondjuk, mert ez abszolut hülyeség.Tehát itt mostmár nemcsak Alonso kap tőlünk kivételes "szeretetet", hanem csapata is...
Nem hiába nem szimpatikus alonso! Hogy lehet a reklám margitnak szurkolni!barca99 írta:Ja amúgy észrevette vki hogy tnap amikor ez egyik Renault elsőszárny-kameráját mutatták ott virított vmi madridi szponzor? Legalábbis a MADRID felirat tisztán olvasható volt...LG írta:Voltak itt Alonso drukkerek, de miota kiderült h realos, azta finoman csökkent a népxerűsége, amit én nem értek mondjuk, mert ez abszolut hülyeség.Tehát itt mostmár nemcsak Alonso kap tőlünk kivételes "szeretetet", hanem csapata is...
Ja amúgy észrevette vki hogy tnap amikor ez egyik Renault elsőszárny-kameráját mutatták ott virított vmi madridi szponzor? Legalábbis a MADRID felirat tisztán olvasható volt...LG írta:Voltak itt Alonso drukkerek, de miota kiderült h realos, azta finoman csökkent a népxerűsége, amit én nem értek mondjuk, mert ez abszolut hülyeség.
Tudom én is,azt is,hogy így is nagyon kemény lesz,de nem kell leírni,mert a múltkor te azt tetted,leírtad!Scorpio írta:Azért még óvatosságra intelek! Még nincsen vége! Most jobb a Ferarri, de még bármi történhet!ozsimiki írta:Na Scorpio! Ugye megmondtam,h nem kell siratni SchumitScorpio írta:MS, Massa remélem jók lesznek, eddig nem lehet panasz! Alonso lehet 3, de jobb lenne pont nélkül maradna!
Izgalmas 5 futam lesz!![]()
![]()
![]()
Azért mert vizesgumik [auto_cenzúra] voltak,még jobb,mint Alonso!
GO SCHUMI!
Azért még óvatosságra intelek! Még nincsen vége! Most jobb a Ferarri, de még bármi történhet!ozsimiki írta:Na Scorpio! Ugye megmondtam,h nem kell siratni SchumitScorpio írta:MS, Massa remélem jók lesznek, eddig nem lehet panasz! Alonso lehet 3, de jobb lenne pont nélkül maradna!
Izgalmas 5 futam lesz!![]()
![]()
![]()
Azért mert vizesgumik [auto_cenzúra] voltak,még jobb,mint Alonso!
GO SCHUMI!
Na Scorpio! Ugye megmondtam,h nem kell siratni SchumitScorpio írta:MS, Massa remélem jók lesznek, eddig nem lehet panasz! Alonso lehet 3, de jobb lenne pont nélkül maradna!
Izgalmas 5 futam lesz!