Te még talán meg se születtél, amikor Villeneuve már világbajnok volt.Los Banditos írta:Villenueve nem nagy pilóta...
Ő legalább kiáll a véleménye mellett mindig, nem áll be a sorba a hülyék közé...
Te még talán meg se születtél, amikor Villeneuve már világbajnok volt.Los Banditos írta:Villenueve nem nagy pilóta...
Ez egy bukott, igazi "egyidényes" pilóta, Villeneuve-höz méltó karierr befejezése! Számomra mindig is a legutáltabb pilóták egyike volt! Apja teljesítményét elismerem és tisztelem(ehhez hasonló afférjai sosem voltak), de nekem mindig is az volt a véleményem, hogy őt ez vmiféle fusztrációval, és megfeleléskényszerrel sújtotta, ám "szerencsétlenkém" a Schumacher-éra elején csöppent a F1-be így esélye sem volt maradandót alkotni(ellentétben pl. Hill-el, vagy Hakkinennel, akik munkásságát sokkal többre tartom...igaz ők tudták, h hol kell abbahagyniozsimiki írta: Hogy miért? :
http://www.f1hirek.hu/?t=article&id=15075
Ha ettől jobbak lesznek én támogatom! Bár nem hinném, hogy ezen múlik!ozsimiki írta:Bár mindig is Schumi & Ferrari fan voltam/vagyok,de ezek szerint olyannal,mint McLaren többet nem fogunk találkozni![]()
![]()
![]()
Tudom,hogy a névváltoztatás még nem következett be,de szerintem nemsokára befog,és akkor csak úgy megszűnik egy ekkora hagyományokkal büszkélkedő csapat![]()
![]()
Szerintem ezt nem engedhetnék...
Hát én azért reménykedek, hogy a merci ennél rosszabb már nem lesz, még így sem!Los Banditos írta:Tudtam hogy ez lesz,nembaj,ugyanolyan gyengék lesznek mint a Williams vagy a BMW.Egymás nélkül sz*rt se érnek.
Hát egyáltalán nem értem meg azokat,akik most hirtelen ilyen pesszimisták lettek...Scorpio írta:Nem lehet feladni! Nagyon nem jó, hogy alonso lesz ismét VB győztes!
Így ismétlődik a történelem! MS 2 VB cím után ment el, most alonso megy 2 VB címmel!