Micsoda éjszaka volt

Na jó, délelőtt, mert éjszaka csak a meccs elejét bírtam megnézni, a többit felkelés után.
Ez elképesztő volt, 3 negyeden keresztül 3 ponton tartani a liga legjobb támadóalakzatát... D-Ware és Spencer szenzációsak voltak, PEEtör teljesen jól látta, gyakorlatilag ők ketten nyerték meg a meccset, meg persze Tony Romo. Igazi vezér volt, T.O. távozása óta egyre jobban látszik, hogy ő jó vezető, és ha a többiek partnerek ebben, akkor ez a Cowboys bárkit meg tud verni - de sajnos bárkitől ki is tud kapni.
A Chargers elleni vereség után nagyon sötéten láttam a helyzetet, most inkább nem mondok semmit, csak kiélvezem ezt a szenzációs győzelmet.
Persze azt se felejtsük el, hogy majdnem sikerült elszúrni, Nick Folk nem való az NFL-be, ezt most már egyértelműen ki lehet jelenteni. Majdnem elment a meccs a hülyeségén, szerencse, hogy a 4. negyedben elég harmatos D a végén megállította Breeséket.
Ez most nagyon kellett, jövő héten egy győzelem igen jó helyzetbe hozná a társaságot...
GO COWBOYS!!!
Szerk.: Kihagytam két játékost, akik óriásit játszottak: Miles Austin és Marion Barber remeklése is nagyon kellett.
Jóég, mit csinált a Steelers

Big Ben hihetetlen passza, és az újonc Wallace elkapása után a legeslegutolsó játékkal nyertek