Gareth Tello írta:
Remélem, Ferrer.
Amúgy bízom benne, hogy SuperRoger a fináléban megtréfálja. (Ha addig nem tréfálja őt meg valaki...)
Roger mai teljesítményét elnézve egyszer sem biztos, hogy a döntőben lesz. Hihetetlen, hogy mennyire ki tud hagyni néha. Brékel első szettben, majd visszaadja. Tieben behúzza. 2. szettben 3-3-nál Tsonga brék, amit végig is vitt. 3. szett elején szintén Roger brék, amit rögtön vissza is adott. Többet vártam a svájcitól, szerintem nagyon aládob. De mondhatjuk úgy is, hogy Tsonga nem annyira rossz.
Nem lennék meglepődve, ha Tsonga nagy nehezen behúzná ezt a meccset. Federer nem igazán tud kezdeményezni. Ilyen játékkal még ha tovább is megy, szerintem Murray meg fogja tréfálni.
Nos, akkor kezdődhetm inden előről. 2-2. Federerben nem látom azt a tüzet, akarást. (mondjuk ennyi minden után ki is várhatná el ezt Tőle..

) Tsonga meg egyelőre megy a svájcival.
Tessék, itt a Federer brék.

Döntő szett 3-1, és Federer adogat, innen már meg lesz Neki.
Huhúú! Azért fordulatos kis meccs volt ez.

4-1-nél 2 bréklabdája volt Federernek. Nem használta ki, és majdnem ráfizetett. Na jó, ez azért túlzás, de Tsonga meg egy őrült, hogyha feltüzeli magát.

4!!! meccslabdát hárított adogatóként Tsonga, aztán viszont Federer, ha nem is lazán, de azért kiszerválta a meccset. Ismét egy olyan meccs, ahol mindkét játékos továbbengedtem volna.
Akkor tehát Murray-Federer illetve Ferrer-Djokovic.
Djokovic meg szerintem Ferreren is simán tovább fog menni. A spanyol nagyon jó return játékos és nagyon stabil. Viszont szervákban alul marad Djokoviccsal szemben, ami véleményem szerint a szerb felé billenti a mérleg nyelvét.
Primitive írta:És az idénről még van pár amerikai lányka aki berobbant az élmezőnybe: Stephens, Keys. Láttam mindkettőjüket játszani, jók lesznek.
Olyannyira jó(k), hogy Sloane ma kiverte Serenát, aki Wimbledon óta nem kapott ki.

Hatalmas szenzáció, még akkor is, ha Serena hátával valami gond volt. Egyébként Stephens saját példaképét verte meg.

Jó lesz a csaj, a következő körben viszont már vége lesz a menetelésnek. (Azarenka) Bár nők, ki tudja...