2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Egyelőre még nem azok,de a legjobb úton vannak felé,h ismét naggyá tegyék városunkat kosárlabdában.Kovi írta:
Javulunk, kezdhet félni a nagy Zalaegerszeg.
Azért az utóbbi pár évben nem volt rossz az a Pécs. Azóta van ez az érdekes helyzet, amióta elment Ivkovics Kecskemétre, s vitte magával a fél csapatot. A másik fele meg ide jött (Grebenár, Kelley, Alekszics). Nem csoda hogy nem megy, szinte teljesen új lett a csapat.Navarro írta:Kovi látom te Szolnokról vagy. jó neked h nálad van férfi kosárlabda is. itt Pécsen no comment. 40 ponttal kikapni a még nyeretlen Debrecentől?legalább ivkovic nincs itt, rühelltem azt az embert
Természetesen.Kovi írta: R&B, te is voltál a megemlékezésen?
Balhé volt, de ütést nem láttam. Valami történt, de nem tudom mi, mivel takarásban voltam. A bírók tényleg partiban tartottak bennünket... Katasztrófálisan játszunk...Kovi írta:Red!
Hallom nagy balhé volt Salgótarjánban, egyrészt Dale nekiment a hazai szurkolóknak, másrészt meg elvezették a meccset elég feltűnően.
Kinn voltál? Ha igen, mi volt konkrétan?
Bezony, izgalmas meccs lehetett, még így a fullcourtön át is.miihii írta:Nah,Olajra lépett a Zete![]()
Igen jó meccs lehetett,és bizonyára a hangulatra sem lehetett panasz.4 pontos siker,és egyedül 100%-osan a tabella élén.