USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
kanty
Llegenda del Barça

2015.11.01. 21:31:26

Aki erre válaszol, annak adok egy kekszet.
Az elmúlt szezonban melyik játékosnak járt a negyedik negyedben a legtöbbször a labda a kezében? (Kicsit hülyén fogalmaztam, de az angol is így mondta)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Messias2
Director del Fútbol

2015.10.31. 19:19:17

Bob_Marley írta: Magic jópofa csapat....Tehetség már egyértelműen megvan, de itt jön ki a rutin hogy buktak két szoros meccset. Nyilván ha Westbrook bedobja a félpályáról akkor hol a rutin, de előtte pl a Wizards meccsen a gyűrű felett ütötték el vezetésnél pár másodperccel a vége előtt és most is megnyerhették volna, nagy előnyük volt.
Ja, Magic nekem is bejön. Szerintem okosan építkeznek, Hezonja nagyon jó pick volt. Tele vannak fiatal tehetséges játékosokkal. Számukra az az elsődleges, h kerüjék el a sérülések őket, és tudjanak tovább fejlődni a fiatalok. PO még messze van tőlük, pontosan azért amit te írsz, nincs meg még a rutin, a kellő higgadtság. Pedig sokan már PO-ról is beszélnek velük kapcsolatban, asszem Payton is lenyilatkozta, h cél a rájátszás. Majd meglátjuk, de nálam a Detroit,Boston,Charlotte,Toronto négyes előttük van. A Bucks,Cavs,Heat,Wizards,Bulls ötös pedig fix PO csapat nálam. Mindenesetre jól építkeznek, bár Skiles padra ültetését nem értettem. Szvsz nem ő a legalkalmasabb személy egy ilyen fiatal brigádhoz.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.31. 18:55:47

Messias2 írta:Az Orlando-OKC meccset kötelező megnézni. Westy-KD páros gyenge 91 pontot kapart össze. :lol:
Magic jópofa csapat....Tehetség már egyértelműen megvan, de itt jön ki a rutin hogy buktak két szoros meccset. Nyilván ha Westbrook bedobja a félpályáról akkor hol a rutin, de előtte pl a Wizards meccsen a gyűrű felett ütötték el vezetésnél pár másodperccel a vége előtt és most is megnyerhették volna, nagy előnyük volt.

Mi meg jól tartottuk magunkat, de a harmadik negyedben elfogytunk és Carroll triplái megöltek minket. Többet éreztem a meccsben, kár érte.
Kép
Kép
Kép
Messias2
Director del Fútbol

2015.10.31. 18:46:25

Az Orlando-OKC meccset kötelező megnézni. Westy-KD páros gyenge 91 pontot kapart össze. :lol:
kanty
Llegenda del Barça

2015.10.30. 08:19:54

Game-esen, pontokba szedve. :D

1.Az Atlanta új meze piszok jó lett, nagyon bejön ez a retro vonal. A mez miatt fogom a meccseiket nézni.
2. Porzingis elég biztató volt az első két meccsen. Persze totál ingadozni fog a teljesítménye szerintem, de azért látszik, hogy van benne kakaó.
3. Végre Kobe újra játszott. Volt egy-két hero kosara - idén én már tőle csak az ilyen megmozdulásokra, plusz egy-két felejthetetlen meccsre számítok.
4. Randle nagyon tetszik. Lekapja a lepattanót, aztán robog is végig a pályán, és KG arcoskodásától sem telik meg a gatyája.
5. Rubio mintha homokszemeket dobált volna az óceánba. Azért, ha feltudná magát küzdeni egy 15/9-es, kb. 42-43%-kal dobó játékosra, elég pofás lenne a Wolves.
6. Kedvenc sztorim a hétről: Rose azt mondta, hogy nem lát rendesen az egyik szemével, erre rádob 22-t.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.30. 06:49:19

Túl van ez szerintem fújva, mert DAJ olyan játékos, akit nem fog érdekelni, hogy mennyire nem szeretik éppen a csarnokban. És nála még az sincs, hogy hú de megzavarhatják,, büntetőt így is úgyis kihagyja és azt 4-5 labdát, amit kap a gyűrűtől 1 méterre meg befogja rántani. Egy dobó esetében tényleg lehet akár még hatása is egy felfokozott hangulatú mérkőzésnek (lsd pl PP mikor visszatért a Celtics ellen és mindent téglázott, mert mondta is hogy ideges volt) de egy godzilla ott középen ugyanazt fogja csinálni mint máskor és a Clippers meg ráadásul sokkal jobb csapat is mint a Mavericks. Oké, hogy most voltak hiányzóik, de alapjáraton is simán verné őket a Clippers. Szóval újságeladásnak jó, hogy hú DAJ a Dallas ellen, de amúgy a valóságban nem sok jelentősége van, egy a sok közül.

Ma rendkívül fontos meccs a Raptors ellen, szintén divízió meccs és bizony nem vagyok abban biztos, hogy nem kell vért pisilnie a Raptorsnak, hogy idén is megnyerje a csoportot. Szerintem lehet esélyünk őket megelőzni is akár, rohadt biztató a gárda.

És nem csak Simmons érzi azt, hogy idén biztos pont a Celtics:
http://grantland.com/the-triangle/our-a ... ry-twitter
Az is egyértelmű, hogy maximum egy második kör van ebben a csapatban, de a lehetőségek adottak, hogy egy "game changer" embert szerezzünk akár drafton akár csere útján és akkor lehet magasabb elvárásokat is támasztani a csapat elé. De addig is ez nagyon biztató, ilyen mély csapata mint a miénk senkinek nincs az NBA-ben és a legjobb padja a Celticsnek van.

Amúgy csak nekem rémlik egy olyan kérdés Game-től, hogy dob-e valaki 30 pont felett a Spursben? Mert Leonard hamar gurított egy harmincast. :D
Kép
Kép
Kép
Messias2
Director del Fútbol

2015.10.29. 23:14:54

PCsabi írta: Ma Clippers - Mavs, DAJ mit fog kapni Dallas-ban... :mrgreen:
Hát, ha majd Dallasban lesz a meccs akkor biztos, de most Staples centerben fognak játszani. :mrgreen:
PCsabi
aka Game90

2015.10.29. 22:31:27

Sajnos éjjel nem tudtam fent maradni, de már hiányzott, hogy ébredés után az legyen az első dolgom, hogy fél óráig boxscore-okat és összefoglalókat nézek 8)

Egy Achilles-ín szakadásnak mennyi a gyógyulási ideje? Csak mert Matthews 8 hónap után már éles meccsen pályára lépett.

Ma Clippers - Mavs, DAJ mit fog kapni Dallas-ban... :mrgreen:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
neobarca
Director del Fútbol

2015.10.29. 16:14:55

Rubiot mi lelte? FG10-17, 3pt2-4 és FT6-7 :?: :!: :shock: =D>
Sztem szövetkezett a Space Jam gonosz karaktereivel a nyáron... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.28. 19:24:13

PCsabi írta:Ide senki sem írt még?

Choker LeBron!!!
Akkor tessék. :D
Hot Wings on Broadway - Porzingis the Musical

Detroit meccset jól éreztem, hogy meglepetés lehet, de kár hogy nem sokat láttam belőle. :D

Ma végre megkezdjük a szezont, jön a Sixers, kötelező nyerni még ha az Okafor-Noel kettős tuti fog kellemetlen perceket okozni. Ráadásul ez tradicionális keleti meccs és csoportmeccs, szóval adott egy jó kis parázs csata. :D Én tuti felkelek, baromira várom már mit alkotnak a srácok élesben.

https://www.youtube.com/watch?v=davsPQcIELw
Simmons nagy homer, de 50 győzelmet jósol nekünk, ÁMEN. :D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2015.10.28. 17:51:07

Ide senki sem írt még?

Choker LeBron!!!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.27. 21:31:11

Na akkor ma kezdődik, hajrá:
https://www.youtube.com/watch?v=wIvl2bCOcbY

Celtics egyre több helyen kúszik fel az előzetes listákon, nagyon helyes. :D Én is sokat várok idén, PO egyértelmű cél kell legyen bár nem lesz egyszerű, de nagyon jó előérzetem van a szezonnal kapcsolatban. És nem lepne meg a hőn áhított nagy durranást idén meglépni Ainge. Fogják látni a többiek is, hogy érdemes idejönni, meglepetés csapat lehetünk és nagyon bizakodok. A legjobb forgatókönyv hogy az alapszakaszban első hatba is beférünk plusz Ainge cserél (azt amúgy is megfogja tenni. :D ) és második kört elérjük idén. Nagyon szurkolok idén a srácoknak, mert nagyon jó úton van a franchise és csak keveset kell várni hogy ismét nagyon meghatározók legyünk. :D

Let's go C's

ui: végre elkezdődnek az éjszakázások, ne feledjétek, hogy az USA-ban még nem volt óraátállítás így csak 5 óra a különbség. Kár hogy a két keleti meccs egy időben van, mert mindkettő nagyon érdekelne. Pelicans-Warriors abszolút nem érdekel, de a Detroit-Atlanta viszont roahdtul érdekes lehet.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2015.10.26. 21:55:36

Bob_Marley írta:35 Crazy Predictions for the 2015-16 NBA Season
Van benne pár, ami simán bejöhet. NY jobb lesz szerintem mint Nets, Bulls megnyerheti Keletet, hárompontosok és a többi.
Kezdő5-ös:
KATT
Messias2 írta:https://www.surveymonkey.com/r/trashtalknba
Egy kis humoros szezon előtti "felmérés". Szerintem érdemes kitölteni. :D
Amerikai focisok tetszenek, legjobb NFL-irányító LBJ, legjobb NFL-futó Westbrook, legjobb NFL-elkapó Durant.
Messias2
Director del Fútbol

2015.10.26. 17:17:29

https://www.surveymonkey.com/r/trashtalknba
Egy kis humoros szezon előtti "felmérés". Szerintem érdemes kitölteni. :D
kanty
Llegenda del Barça

2015.10.25. 19:38:52

Pff, hát ez engem is sokkolt. Elképesztő, hogy néhány hónappal ezelőtt még a csapattal volt, aztán jöttek a hírek, hogy kihagy egy bizonyos időt, aztán, hogy idén nem tér már vissza, most pedig ez.
Nyugodjon békében!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.25. 19:23:04

Cumbee írta:Az de durva...
Flip Saunders meghalt. Nyáron adta át ideiglenesen a Timberwolves irányítását, hogy tudjon a terápiára koncentrálni. Ezek szerint sokkal előrehaladottabb stádiumban volt, mint amit sejteni lehetett. Ez most igen meglepett. RIP
Ez most engem is sokkolt, s hozzáteszem hogy itt vagyunk, hogy fél milliméteres kütyükbe rakunk olyan processzorokat meg anyám kínja ami egy országot eltudna irányítani,d e a rákkal továbbra sem tudunk mit kezdeni.....Nyugodjék békében, lehetett hallani, hogy beteg, de hogy ekkora a baj...Teljesen le vagyok döbbenve.
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2015.10.25. 19:15:33

Az de durva...
Flip Saunders meghalt. Nyáron adta át ideiglenesen a Timberwolves irányítását, hogy tudjon a terápiára koncentrálni. Ezek szerint sokkal előrehaladottabb stádiumban volt, mint amit sejteni lehetett. Ez most igen meglepett. RIP
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.24. 12:33:25

Jók lesznek az egyszavas sajtótájékoztatók. :D
-Mit vár a mérkőzéstől? Győzelmet!
-Úgy hallottuk xy nem teljesen egészséges, mennyit fog játszani? Perceket

35 Crazy Predictions for the 2015-16 NBA Season
Van benne pár, ami simán bejöhet. NY jobb lesz szerintem mint Nets, Bulls megnyerheti Keletet, hárompontosok és a többi.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2015.10.23. 23:29:09

PCsabi írta:Gregg Popovich will replace Mike Krzyzewski as the USA National coach in 2017, USA Basketball says.
Kicsit meglepett, de úgy látszik még bőven érez magában kakaót. Ahhoz képest, hogy nem rég még arról volt szó, hogy Duncanékkel visszavonul, most USA kapitány lesz, és nem rég LA-nak is megígérte, hogy marad még néhány évet.
PCsabi
aka Game90

2015.10.23. 22:46:28

Gregg Popovich will replace Mike Krzyzewski as the USA National coach in 2017, USA Basketball says.
kanty
Llegenda del Barça

2015.10.22. 09:39:01

PCsabi írta:Az új Rose cipőnek mi a szlogenje? Never Break. Szép volt, adidas... :mrgreen:
Arra értik biztos, hogy törik, de nem törik meg soha. :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.22. 08:31:37

PCsabi írta:

Agent Rich Paul says Cavs and Tristan Thompson agree to 5-year deal worth $82 million. Fully guaranteed.
Mikor patthelyzet alakul ki ésmuszáj aláírni valamit. :D Nyilván egy csere magasért ez sok, de TT részéről egyértelmű volt, hogy befogja játszani, hogy nagy pénzt kér, mert először is volt mire, másodszor meg kényszerhelyzetben volt a Cavs, harmadszor meg mert pénzből él mindenki. A Cavs meg muszáj volt ezt elfogadja, mert egész egyszerűen annyira tele vannak, hogy hasonló embert esélyük sem lett volna hozni. James biztos örül, hogy végre megoldották és amúgy tényleg ideje volt már, mert mindenki tudta hogy 80 körül megfognak állapodni, de mégis nyavalyogtak egy ideje a felek. :D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2015.10.22. 00:49:57

Az új Rose cipőnek mi a szlogenje? Never Break. Szép volt, adidas... :mrgreen:

Agent Rich Paul says Cavs and Tristan Thompson agree to 5-year deal worth $82 million. Fully guaranteed.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.21. 21:45:16

Ide írt valaki és eltűnt. :D

Akkor nesztek:
Evans megsérült, továbbra is esnek ki a játékosok és még csak el se kezdődött a szezon....

szerk: tehát Game írt. :D

DSF összefoglaló Péntek, ahol általában a rohadt Dallast kell figyelni, mert ott volt Nowitzki. :D
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése