Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja, Magic nekem is bejön. Szerintem okosan építkeznek, Hezonja nagyon jó pick volt. Tele vannak fiatal tehetséges játékosokkal. Számukra az az elsődleges, h kerüjék el a sérülések őket, és tudjanak tovább fejlődni a fiatalok. PO még messze van tőlük, pontosan azért amit te írsz, nincs meg még a rutin, a kellő higgadtság. Pedig sokan már PO-ról is beszélnek velük kapcsolatban, asszem Payton is lenyilatkozta, h cél a rájátszás. Majd meglátjuk, de nálam a Detroit,Boston,Charlotte,Toronto négyes előttük van. A Bucks,Cavs,Heat,Wizards,Bulls ötös pedig fix PO csapat nálam. Mindenesetre jól építkeznek, bár Skiles padra ültetését nem értettem. Szvsz nem ő a legalkalmasabb személy egy ilyen fiatal brigádhoz.Bob_Marley írta: Magic jópofa csapat....Tehetség már egyértelműen megvan, de itt jön ki a rutin hogy buktak két szoros meccset. Nyilván ha Westbrook bedobja a félpályáról akkor hol a rutin, de előtte pl a Wizards meccsen a gyűrű felett ütötték el vezetésnél pár másodperccel a vége előtt és most is megnyerhették volna, nagy előnyük volt.
Magic jópofa csapat....Tehetség már egyértelműen megvan, de itt jön ki a rutin hogy buktak két szoros meccset. Nyilván ha Westbrook bedobja a félpályáról akkor hol a rutin, de előtte pl a Wizards meccsen a gyűrű felett ütötték el vezetésnél pár másodperccel a vége előtt és most is megnyerhették volna, nagy előnyük volt.Messias2 írta:Az Orlando-OKC meccset kötelező megnézni. Westy-KD páros gyenge 91 pontot kapart össze.
Hát, ha majd Dallasban lesz a meccs akkor biztos, de most Staples centerben fognak játszani.PCsabi írta: Ma Clippers - Mavs, DAJ mit fog kapni Dallas-ban...
Akkor tessék.PCsabi írta:Ide senki sem írt még?
Choker LeBron!!!
Kezdő5-ös:Bob_Marley írta:35 Crazy Predictions for the 2015-16 NBA Season
Van benne pár, ami simán bejöhet. NY jobb lesz szerintem mint Nets, Bulls megnyerheti Keletet, hárompontosok és a többi.
Amerikai focisok tetszenek, legjobb NFL-irányító LBJ, legjobb NFL-futó Westbrook, legjobb NFL-elkapó Durant.Messias2 írta:https://www.surveymonkey.com/r/trashtalknba
Egy kis humoros szezon előtti "felmérés". Szerintem érdemes kitölteni.
Ez most engem is sokkolt, s hozzáteszem hogy itt vagyunk, hogy fél milliméteres kütyükbe rakunk olyan processzorokat meg anyám kínja ami egy országot eltudna irányítani,d e a rákkal továbbra sem tudunk mit kezdeni.....Nyugodjék békében, lehetett hallani, hogy beteg, de hogy ekkora a baj...Teljesen le vagyok döbbenve.Cumbee írta:Az de durva...
Flip Saunders meghalt. Nyáron adta át ideiglenesen a Timberwolves irányítását, hogy tudjon a terápiára koncentrálni. Ezek szerint sokkal előrehaladottabb stádiumban volt, mint amit sejteni lehetett. Ez most igen meglepett. RIP
Kicsit meglepett, de úgy látszik még bőven érez magában kakaót. Ahhoz képest, hogy nem rég még arról volt szó, hogy Duncanékkel visszavonul, most USA kapitány lesz, és nem rég LA-nak is megígérte, hogy marad még néhány évet.PCsabi írta:Gregg Popovich will replace Mike Krzyzewski as the USA National coach in 2017, USA Basketball says.
Arra értik biztos, hogy törik, de nem törik meg soha.PCsabi írta:Az új Rose cipőnek mi a szlogenje? Never Break. Szép volt, adidas...
Mikor patthelyzet alakul ki ésmuszáj aláírni valamit.PCsabi írta:
Agent Rich Paul says Cavs and Tristan Thompson agree to 5-year deal worth $82 million. Fully guaranteed.