Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Köszöntem, majd még ezen kívül is utána olvasok a nőcinek, egy plusz 4-5 oldalt lehet dob is majd a szakdogámon.Bob_Marley írta:palesz77-nek:
http://harvardmagazine.com/2014/01/the- ... lockbuster
A hölgy nevét érdemes megjegyezni, mélyrehatóan foglalkozik a témával.
Egy harvardi professzor LeBron Jamest és azt tanulmányozta, hogyan lett ennyire sikeres a sportmarketing terén is. A Cleveland Cavaliers ikonja 2005-ben búcsúzott el ügynökétől, és saját maga, illetve az ismerettségi köre - Maverick Carter, Rich Paul, Randy Mims - intézte neki a továbbiakban a szponzori szerződéseket - csak ezeket a pénzeket nézve az előző idényben a világ negyedik legjobban kereső sportolója volt (44 millió dollár) Roger Federer (58 millió), Tiger Woods (50 millió) és Phil Mickelson (48 millió) mögött. Anita Elberse szerint ez a sport és a sportmarketing jövője, nagyon sokan választják majd ezt az utat.
Szerintem zárjuk is le inkább ezt a témátBob_Marley írta:Nálam a hatékonyságban jobban beletartozik a dobáshatékonyság mint az hogy valaki dob 20 büntetőt egy meccsen. TS% esetében pont leírtam miért fals az, hogy a büntetők jobban vannak súlyozva mint egy kettes. Még a triplát megértem, de egy büntető ne érjen már többet. Az egyik leghatékonyabb meg hogy ki cipeli a hátán a csapatot pedig két külön kategória nálam. Az a jó ha a kettő találkozik lsd James vagy Curry. Én az EFG%-ot tartom ebben a kérdéskörben a legpontosabb mutatónak, nem poénból hatékonysági mutatónak hívják.
Mivel most konkrétan csak Harden támadójátékáról beszéltünk...Bob_Marley írta:Gondolom csak támadásban, mert a másikat alapból nála nem kell nézni.kanty írta:Bob!
Keress! Olyant, ahol azt írják, hogy pl. a tavalyi Harden túlértékelt volt támadásban.
Ha támadásról/hatékonyságról/pontokról beszélünk, akkor miért kéne kivenni a büntetőket?Bob_Marley írta:bármelyik olyan statot nézi az ember, amiben kiveszik a büntetőket borzasztóan árnyalja a képet róla.
Na igen...kanty írta:Hát azért az EFG% néha kicsit ferdít. Ha a tavalyi listát nézzük, akkor DAJ, Chandler, Johnson, Howard is az elején van, egyikről sem lehet elmondani, hogy támadásban ők cipelnék a csapatukat a hátán.
Gondolom csak támadásban, mert a másikat alapból nála nem kell nézni. Rákerestem nem találtam tavalyit!!!! Nekem bőven elég, amit hoztam statok, leírtam mit nem szeretek benne és bármelyik olyan statot nézi az ember, amiben kiveszik a büntetőket borzasztóan árnyalja a képet róla.kanty írta:Csabi!
Amikor olvastam nekem is egyből Bob ugrott be, de aztán gondoltam nem írom be.
Bob!
Keress! Olyant, ahol azt írják, hogy pl. a tavalyi Harden túlértékelt volt támadásban.
Kobe meg az egyik legjobb clutch szituban.PCsabi írta:Bob, nem akarom újrakezdeni, de most olvastam kezdő5-ön:
...Harden ugyan a liga egyik leghatékonyabb támadójátékosa...
Hát sajnos a szabály nem nézi, hogy 82 meccs vagy 10 perc.Ronaldinho&Barca írta:Bob_Marley írta: Tavaly játszott, nem lehet ROTY.![]()
Kőkemény egy meccset..Ennyire idétlen lenne a szabályozás e téren? Ezt levéve piszok jó kis játékos lesz belőle.
Bob_Marley írta: Tavaly játszott, nem lehet ROTY.![]()
Tavaly játszott, nem lehet ROTY.Ronaldinho&Barca írta:Randle lehet idén ROY? Elképesztő ez a srác, nagyon remélem idén elkerülik a sérülések, Hibberttel jó kis festék béli aprítás várható.Szimpatikus egy társaság jött össze LA-ben, megéri leülni és jó pár meccset végig pörgetni majd, Russel sérülése remélem nem komoly.
MVP: James HardenPCsabi írta: NBA tippek?
MVP:
ROY (Bob-nak ROTY):
DPOY:
MIP:
6th man:
COY:
1. Curry-nek több bedobott triplája lesz, mint az előző szezonban (286)?
2. Kinek lesz több rádobása meccsenként: Durant vagy Westbrook?
3. Rose játszott meccseinek a száma, over/under 65,5?
4. Melyik lesz a magasabb (nagyobb?)? DAJ büntetőszázaléka vagy Durant triplaszázaléka?
5. Lesz olyan Spurs játékos, aki valamelyik meccsen 35,5 pontnál többet szerez?