kanty írta:Bob_Marley írta:
Celtics nem volt kiemelve, de megnyugodtam azért.
Celtics annyira alap, hogy ki sem emeltem.

De azért érdekes, hogy mi lesz velük, mert tényleg sok a fiatal, de kéne egy fp. Mert így megragadnak a közepes szinten - ami az én nézőpontom szerint a legrosszabb. Vagy legyél [auto_cenzúra], de azért, hogy később jó lehess, vagy csak simán legyél jó.
Amúgy érdekes, hogy kb. teljesen az ellentettje amiket leírtunk. Abszolút más dolgok fontosak számunkra az NBA-ben (is).

Ezzel a középszer dologgal nagyon nem értek egyet. Olyan borzasztó ritkán van, hogy valaki pár éven belül eljut, hogy utolsóból első lesz.Középmezőnyre mindig szükség van és fel kell építeni a dolgokat. Jelenleg ott vagyunk, hogy Kelet 6-8 hely és első körös kiesés, de ennek nagy hozadéka is lehet a későbbiekben. PO tapasztalat szerzés és játékosok értékének növelése, valamint nem elhanyagolható hogy eladhatóság. Lakers-Kniskc tökéletes példák, hogy középszer nélkül akarják elérni hogy na majd hú de jók lesznek, de nem fog odaigazolni senki és jövőre sem fog, mert egész egyszerűen gyenge a csapatuk. Még a középmezőnyt se tudják elérni.
Középmezőnyben évekig megragadni a rossz, viszont a Celticsnek rengeteg lehetősége van előrébb jutni. Sokszor előjön, hogy nincs FP játékos, ami igaz, de továbbra is egy úton járunk, amiben nem az van, hogy nekünk már pedig jövőre bajnoknak kell lennie. Két éve azt mondtuk, hogy akkor le 0-ra és most már ott tartunk, hogy PO-ba bekerültünk, van egy mag és rengeteg draftjog, TPE, üres hely. És Aingenek teljesen igaza van abban, hogy ha nem tudunk markánsan erősödni, akkor maradjunk ilyenek és gyűjtsük a tehetségeket mintsem ellőjük a lehetőségeinket. Szóval most lehet középmezőnyben van a csapat, de nagyon fényes lehet a jövő. Öt éven belül biztos vagyok benne, hogy minimum konferencia döntőig elfog menni a csapat. És addig is ott vagyunk, hogy nem 10 meccset nyer a gárda, van miért szurkolni, vannak nagyon ügyes játékosaink. Azért ahhoz képest, hogy gyakorlatilag mindenkit elcseréltünk, rohadtul nem rossz ahol állunk.