Hazai és nemzetközi kézilabda

Minden ami nem foci, de sport
lacisac
Jugador del Barça

2009.01.26. 20:18:07

Ez azért meglepő:
http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/pu ... 18685.html
Bár már régóta várom,hogy kapusposzton is legyen fiatalítás.
Visça el Barça! Visça el Catalunya!
Kép
Kép
Kép
socio66

2009.01.26. 15:37:22

Végre-végre,egy nagy győzelem. :wink:
Nagyon értékes ez a siker,egy közvetlenül a világ élvonalához tartozó csapatot vertünk meg,ez is bizonyítja hogy igenis van keresnivalónk a legnagyobbak közt is,igenis merhetünk nagyot álmodni és érmeket várni ettől a gárdától. Azért ha belegondoltok hogy ha a Horvátok ellen egy jobb kapusteljesítménnyel rukkolunk elő,valamint nem saját pályájukon kell velük mérkőzni,akkor lehet hogy most az elődöntőért csatáznánk Dél-Koreával..hmm..
:roll:
PCsabi
aka Game90

2009.01.25. 19:30:20

ozsimiki írta:Megvaaan, hú de necces volt...
MAGYARORSZÁG-Svédország 31-30 :!:
Csak egy kicsit izgultam :D

Fazekas, Császár, Nagy Laci, Ilyés krva jó volt! És most a végét sem rontottuk el... :) Egy ilyen kapusteljesítmény jól jött volna a horvátok ellen is...

Legközelebb kedden játszunk, Dél-Korea ellen. Jó lenne, ha Putics, Mocsai és Katzirz egy kicsit feljavulna, mert a kulcsembereink már nagyon fáradtak...
Lesy
Capitá del Barça

2009.01.25. 18:13:29

Parádés Fazekas, kiváló Ilyés, jól játszó Császár...ennyi pozitívum a meccsről.
Védekezésben (Fazekast kivéve) senki sem nyújtott megfelelőt, a szélsőink enyhén szólva nem brillíroztak, beállóban Gál Gyuszi nem sok mindent tudott alkotni.
Remélem a holnapi pihenő jót tesz majd a, és megújúlva, frissen játszunk majd a koreaiak ellen.
Azért az az 5. hely csak jó lenne....
gekkodan
Director del Fútbol

2009.01.25. 18:00:27

GYERÜNK A 8-BA!!!!!!

FANTASZTIKUSAK VOLTATOK!
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.01.25. 17:59:35

FAZEKAS FOR PRESIDENT! :D
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.01.25. 17:57:25

ozsimiki írta:Megvaaan, hú de necces volt...

Igen!
Csodálatos meccsen, végig küzdve, maximumot nyújtva megérdemelt és csodás győzelmet arattunk!
Fazekas hatalmas bravúrokat mutatott be, Császár és Nagy Laci kimagaslót nyújtott!
Szép volt fiúk!

HAJRÁ MAGYAROK!
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.25. 17:56:06

Megvaaan, hú de necces volt...

Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.01.25. 15:01:02

Etooka írta:Ui.:Szvsz a tegnapi meccs is ezen ment el! Az az 5 gól az a 3 kapufa és az átlövések hiánya miatt alakult ki, a horvátok semmivel sem voltak jobbak. Ha Putics felnő majd a feladathoz, ezeket a meccsek hozzuk majd szerintem.
Teljes mértékben osztom. A kritikus második félidő közepefele az átlövőink mindig be akarták gyömöszölni a labdát a Gálhoz. Nem sikerült, erőltettük, s ezzel el is ment a meccs. Aztán mikor már annyiszor csináltuk ezt, - sikertelenül - akkor jutott Lacinak pl. eszébe, hogy tud ő átlőni is. Akkor persze bedobta. Ezt miért nem lehetett mondjuk abban az időszakban, amikor elhúztak? Nem értem. Putics is rejtély, nagyon gyenge volt, talán azért, mert jegelik Barcelonában, de ez nem magyarázat arra, hogy miért nem tudja azt a büdös labdát eldobni, s nem bejátszani. Vagy megverni egy az egybe a védőjét. A horvátok miért tudták ezt megcsinálni? Elhiszem, hogy erősebbek sokkal, de ez a tegnapi csapat verhető lett volna, vagy legalábbis jobban megközelíthettük volna őket. Több volt ebben a meccsben.

Nem baj, ma verjük meg a svédeket. Hátha...
Gyerünk!
socio66

2009.01.25. 10:58:06

Tegnap igenis jól játszottunk,egy ziccert hagytunk ki talán a második félidőben Ilyés révén,plusz Gálnak volt 1-2 elrontott közeli lövése,de összességében jók voltunk. Sajnos a Horvátok szinte minden támadásukból betaláltak,a gyatra kapusteljesítmény miatt. Talán ha Fazekas hamarabb jön..
Sajnos kevés az igai világklasszisunk,egyszerűen nem tudjuk tartani a lépést a legjobbakkal,ez most is megmutatkozott,mert gyakorlatilag hibátlan mérkőzést hoztunk le és mégsem lett meg az eredménye..
A bírókról annyit,hogy kritikus helyzetben,szoros állásnál a vége felé biztos hogy a hazaiak javára ítéltek volna..Ez 100%. Hogy nézne ki hogy mi,Magyarok megverjük az otthon játszó,kézilabdalázban égő Horvátország csapatát,és ezzel netalántán elütjük őket az elődöntőtől? Persze hogy mindenkinek az az érdeke hogy a torna végéig teltház legyen a csarnokokban,hogy fergeteges hangulatot teremtsenek a szurkolók,hogy még több bizsut el tudjanak adni a boltosok..
Az a baj velünk,hogy hiányzik a csapatból még egy-két sztár, egy karizmatikus,határozott edző,valamint hogy a bírók soha nem lesznek velünk és valljuk be,kritikus helyzetekben sokszor begörcsölünk..
Ezért nem fogunk a közeljövőben nagy tornát nyerni.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.01.25. 10:51:04

Szerintem is jó volt Laci tegnap, viszont nem értem, hogy miért nem lő többször távolról, mikor olyan keze van, hogy félpályáról is képes gólt dobni... Na meg lehetne sokkal több megindulása a kapu felé, olyan felépítése van, hogy sokszor 3-man sem tudják lerántani.

Viszont amit én is észrevettem, hogy Pukinak nagyon nem megy.
Fazekas klasszisokkal jobb formában van, remélem ő kezd ma a svédek ellen.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.01.25. 10:48:08

Nem akarok beleszólni a "vitátokba", de szerintem Laci ahhoz képest, hogy az elmúlt években mit nyújtott CSAK a válogatottban, ahhoz képest most klasszis!Persze,mindent lehet fokozni, én pl. nagyon hiányolom tőle az átlövéseket, melyből szerintem meccsenként min. 6-ot kéne lőnie, csakúgy mint Puticsnak, aki tegnap is felugrott 8 m-re, aztán lepasszolta...

Átlövésből sokkal, de sokkal többet kéne nyújtani Lacinak...

Ui.:Szvsz a tegnapi meccs is ezen ment el! Az az 5 gól az a 3 kapufa és az átlövések hiánya miatt alakult ki, a horvátok semmivel sem voltak jobbak. Ha Putics felnő majd a feladathoz, ezeket a meccsek hozzuk majd szerintem.
.
gekkodan
Director del Fútbol

2009.01.25. 10:45:14

Varga Tamás írta:
gekkodan írta:Tamás :wink:

Nem is láttad a meccset...Én szóltam msn-en és akkor nézted meg az uccsó 5 percet :lol:

Laci tegnap jó volt testvérem :wink:
Az első félidő utolsó 5 percét, és a második félidő nagy részét láttam.
Még Borsos Attila is megjegyezte, hogy a 4. gólja után Laci nem tett hozzá semmit a meccshez!
Erre a mondatára határozottan emlékszem.
Béke! :wink:
Akkor úgy...Az utolsó 5 perc megmaradt, de kevertem a félidőket :wink:

Egy a lényeg: Laci tegnap jó volt sztem :wink:

Yaya Touré - a szikla.

Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.01.25. 10:41:16

gekkodan írta:Tamás :wink:

Nem is láttad a meccset...Én szóltam msn-en és akkor nézted meg az uccsó 5 percet :lol:

Az első félidő utolsó 5 percét, és a második félidő nagy részét láttam.
Még Borsos Attila is megjegyezte, hogy a 4. gólja után Laci nem tett hozzá semmit a meccshez!
Erre a mondatára határozottan emlékszem.
Béke! :wink:
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2009.01.25. 10:38:53

Tamás :wink:

Yaya Touré - a szikla.

langpeter14
Jugador del Barça

2009.01.25. 10:36:32

Csak én érzem ugy, hogy Hajdu kapitány nagy hibákat követ el? A szlovákok ellen nem ártott volna egyet-kettőt cserélnie,tegnap pedig már a 6. kapott golnál bekellett volna állitania fazekast,mert látszott h hogy pukinak nagyon nem akar menni... :roll:

Szerk:Apám ilyet szól 4 percel a vége elött: Most már jo az x is... :)
Kép
Hattrick-->Gyulafirátót
R.I.P Cozma
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.01.25. 10:23:28

gekkodan írta:Nagy Laci játékával főleg tegnap nem volt gond....Ebben nincs igazad Tamás.

A nagy baj abban van, hogy kevés az 1 klasszis irányító (Nagy), Ilyés jó, de nem világklasszis, mint anno Perez volt. Minden posztra kellene legalább 1 világklasszis, 2 átlövő, 1 remek irányító (Eklemovics a cseréje) és legalább 2 olyan beálló, aki az 5 évvel ezelőtti Gál Gyulát tudja nyújtani. Putics hiába nagy tehetség és hiába van már a Barcában, ezen a vb-n rosszabbul játszik, mint anno a Veszprémben az első meccsein....

Ha ez adott lenne, akkor simán 4-be jutnánk a világversenyeken. De egy sorral, egy világklasszissal, ennyi van benne. Ugyanaz a helyezet, mint a csajoknál.
Nagy Laci tegnap az elején dobott négy gólt, és nagy szünet.
Jó, ebbe belejátszott valószínűleg a sérülése is.
Nem mondtam, hogy nem volt jó, csak ennél jobban is szokott játszani Barcelonában.
Szerintem.
Béke. :wink:
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2009.01.25. 10:20:27

Nagy Laci játékával főleg tegnap nem volt gond....Ebben nincs igazad Tamás.

A nagy baj abban van, hogy kevés az 1 klasszis irányító (Nagy), Ilyés jó, de nem világklasszis, mint anno Perez volt. Minden posztra kellene legalább 1 világklasszis, 2 átlövő, 1 remek irányító (Eklemovics a cseréje) és legalább 2 olyan beálló, aki az 5 évvel ezelőtti Gál Gyulát tudja nyújtani. Putics hiába nagy tehetség és hiába van már a Barcában, ezen a vb-n rosszabbul játszik, mint anno a Veszprémben az első meccsein....

Ha ez adott lenne, akkor simán 4-be jutnánk a világversenyeken. De egy sorral, egy világklasszissal, ennyi van benne. Ugyanaz a helyezet, mint a csajoknál.

Yaya Touré - a szikla.

Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.01.25. 10:17:30

Fantasztikus: Eklemovics biztosan nem játszik, Nagy nagy játéka pedig kérdéses...

Velük is mocskosul nehéz lenne, nem hogy így. Remélem Laci felgyógyul.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2009.01.24. 22:01:54

Varga Tamás írta: Talán nem kellene minden második támadásnál eladni a labdát.
Talán Nagy Lacinak barcelonai formában kellene kézilabdáznia.
Talán zártabban kellene védekezni, többet mozogni védekezésnél.
Ettől még ami égbekiáltó kiállítás+büntető azt bekéne fújni...

persze nem ezen múlott...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.01.24. 22:00:00

Drigo írta:
A két véglet. Voltak kisebb nagyobb hibák - ők is emberek belefér. Herbert eseténél úgy érzem nagyot hibáztak, bár visszajátszást én nem láttam az esetről, ettől persze még lehet, hogy volt. Biztos sokan fogják ezt még emlegetni, de mégsem szabad erre kihegyezni. Anélkül is nyertek volna. Csalódott vagyok, mert 40 percig szinte tökéletesen játszottunk, ott valami véget ért. Előzetesen sokkal simább meccset "vártam". Kár érte.
Oké.
Igen, voltak hibáik, de nem ezen múlt a vereség.
Ahogy mondani szokták: meccset befolyásoló hibát nem követtek el.
Szerintem.
Így korrekt, és pontos.
Kép
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.01.24. 21:59:13

gekkodan írta:Görbicz 2000-ben sehol sem volt még...A magyar csapat irányítóját Farkas Ágnesnek hívták, cseréje pedig Siti volt.
Jogos...mondtam,h nem biztos,h az a rendezvény volt :) ...összekevertem egy VB döntővel... :oops:
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.01.24. 21:58:10

Ez egy nagyon elszánt, küzdő és jó magyar válogatott, nem kellene néha ilyen szinten kritizálni őket, észre kell venni a hibákat, de nem azt kell várni, hogy világverőek legyünk. Ebben a meccsben bármi benne volt , egyszerűen így jött ki a lépés, dícséretes ,amit műveltek a fiúk, hisz partiban voltak a világ élvonalában lévő horvát válogatottal.
Drigo
Eurobarca Staff

2009.01.24. 21:57:47

Varga Tamás írta:
Zozzy 5 írta:A játékvezetés vmi hihetetlen korrekt... =;
azzal az ég egy adta világon semmi gond nem volt.
A két véglet. Voltak kisebb nagyobb hibák - ők is emberek belefér. Herbert eseténél úgy érzem nagyot hibáztak, bár visszajátszást én nem láttam az esetről, ettől persze még lehet, hogy volt. Biztos sokan fogják ezt még emlegetni, de mégsem szabad erre kihegyezni. Anélkül is nyertek volna. Csalódott vagyok, mert 40 percig szinte tökéletesen játszottunk, ott valami véget ért. Előzetesen sokkal simább meccset "vártam". Kár érte.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
szajko
Director del Fútbol

2009.01.24. 21:56:59

Gyengén játszunk!:(

Bár, ha otthon játszanánk, akkor mi nyernénk, de ez Horvátországba van. Ez van sajnos... :(
Válasz küldése