Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak egy kicsit izgultamozsimiki írta:Megvaaan, hú de necces volt...
MAGYARORSZÁG-Svédország 31-30
Igen!ozsimiki írta:Megvaaan, hú de necces volt...
MAGYARORSZÁG-Svédország 31-30
Teljes mértékben osztom. A kritikus második félidő közepefele az átlövőink mindig be akarták gyömöszölni a labdát a Gálhoz. Nem sikerült, erőltettük, s ezzel el is ment a meccs. Aztán mikor már annyiszor csináltuk ezt, - sikertelenül - akkor jutott Lacinak pl. eszébe, hogy tud ő átlőni is. Akkor persze bedobta. Ezt miért nem lehetett mondjuk abban az időszakban, amikor elhúztak? Nem értem. Putics is rejtély, nagyon gyenge volt, talán azért, mert jegelik Barcelonában, de ez nem magyarázat arra, hogy miért nem tudja azt a büdös labdát eldobni, s nem bejátszani. Vagy megverni egy az egybe a védőjét. A horvátok miért tudták ezt megcsinálni? Elhiszem, hogy erősebbek sokkal, de ez a tegnapi csapat verhető lett volna, vagy legalábbis jobban megközelíthettük volna őket. Több volt ebben a meccsben.Etooka írta:Ui.:Szvsz a tegnapi meccs is ezen ment el! Az az 5 gól az a 3 kapufa és az átlövések hiánya miatt alakult ki, a horvátok semmivel sem voltak jobbak. Ha Putics felnő majd a feladathoz, ezeket a meccsek hozzuk majd szerintem.
Akkor úgy...Az utolsó 5 perc megmaradt, de kevertem a félidőketVarga Tamás írta:Az első félidő utolsó 5 percét, és a második félidő nagy részét láttam.gekkodan írta:Tamás![]()
Nem is láttad a meccset...Én szóltam msn-en és akkor nézted meg az uccsó 5 percet![]()
Laci tegnap jó volt testvérem
Még Borsos Attila is megjegyezte, hogy a 4. gólja után Laci nem tett hozzá semmit a meccshez!
Erre a mondatára határozottan emlékszem.
Béke!
Az első félidő utolsó 5 percét, és a második félidő nagy részét láttam.gekkodan írta:Tamás![]()
Nem is láttad a meccset...Én szóltam msn-en és akkor nézted meg az uccsó 5 percet![]()
Laci tegnap jó volt testvérem
Nagy Laci tegnap az elején dobott négy gólt, és nagy szünet.gekkodan írta:Nagy Laci játékával főleg tegnap nem volt gond....Ebben nincs igazad Tamás.
A nagy baj abban van, hogy kevés az 1 klasszis irányító (Nagy), Ilyés jó, de nem világklasszis, mint anno Perez volt. Minden posztra kellene legalább 1 világklasszis, 2 átlövő, 1 remek irányító (Eklemovics a cseréje) és legalább 2 olyan beálló, aki az 5 évvel ezelőtti Gál Gyulát tudja nyújtani. Putics hiába nagy tehetség és hiába van már a Barcában, ezen a vb-n rosszabbul játszik, mint anno a Veszprémben az első meccsein....
Ha ez adott lenne, akkor simán 4-be jutnánk a világversenyeken. De egy sorral, egy világklasszissal, ennyi van benne. Ugyanaz a helyezet, mint a csajoknál.
Ettől még ami égbekiáltó kiállítás+büntető azt bekéne fújni...Varga Tamás írta: Talán nem kellene minden második támadásnál eladni a labdát.
Talán Nagy Lacinak barcelonai formában kellene kézilabdáznia.
Talán zártabban kellene védekezni, többet mozogni védekezésnél.
Oké.Drigo írta:
A két véglet. Voltak kisebb nagyobb hibák - ők is emberek belefér. Herbert eseténél úgy érzem nagyot hibáztak, bár visszajátszást én nem láttam az esetről, ettől persze még lehet, hogy volt. Biztos sokan fogják ezt még emlegetni, de mégsem szabad erre kihegyezni. Anélkül is nyertek volna. Csalódott vagyok, mert 40 percig szinte tökéletesen játszottunk, ott valami véget ért. Előzetesen sokkal simább meccset "vártam". Kár érte.
Jogos...mondtam,h nem biztos,h az a rendezvény voltgekkodan írta:Görbicz 2000-ben sehol sem volt még...A magyar csapat irányítóját Farkas Ágnesnek hívták, cseréje pedig Siti volt.
A két véglet. Voltak kisebb nagyobb hibák - ők is emberek belefér. Herbert eseténél úgy érzem nagyot hibáztak, bár visszajátszást én nem láttam az esetről, ettől persze még lehet, hogy volt. Biztos sokan fogják ezt még emlegetni, de mégsem szabad erre kihegyezni. Anélkül is nyertek volna. Csalódott vagyok, mert 40 percig szinte tökéletesen játszottunk, ott valami véget ért. Előzetesen sokkal simább meccset "vártam". Kár érte.Varga Tamás írta:azzal az ég egy adta világon semmi gond nem volt.Zozzy 5 írta:A játékvezetés vmi hihetetlen korrekt...