ab1daL írta:Maldonado jogos büntetése megint Alonsonak kedvez egyedül.. Szóval értjük mi, amit mondasz ozsi, Vettel-el kapcsolatban is vannak túlzások, elfogult negatív vélemények, de ez megint mi?

Gondolom Kimi, vagy Hülkenberg nem nyer poziciót Maldonado büntetésével, csakis kizárólag Alonsonak kedveznek megint... Ilyen azért nincs a világon, hogy valaki csak ezt látja a dologban...

Bár értem én, hogy rossz látni, hogy a valaki által nagyon utált spanyol képes ismét csak egyedül felvenni a versenyt a némettel, de hát ez van..
Ennyire hogy lehet valaki gyerek?
Kit érdekel,hogy még Kiminek és Hülkenbergnek kedvez Maldonado hülyesége? beleszólhatnak a VB-be? Ők lehetnek még világbajnokok úgy,hogy hosszú versenyek óta esélyük sincs győzni? Kicsit sem érdekelne Alonso szempontból sem, ha nem lenne már esélye a VB-re.
Fogd már fel.
Amúgy meg annyit írtam csak,hogy már hátra is sorolták...ki sem tértem erre a részre, megtette más, szólítsd meg őket
Alonso rég nem csak maga miatt tudja felvenni a versenyt Vettel-lel, hanem a körülményeknek hála.
De talán a saját kedvenced nyilatkozatát felfogod:
"Szinte csoda, hogy úgy érkeztünk meg az utolsó versenyre, hogy még harcban állunk a vb-címért: normális körülmények között szerintem már Monzában vagy Szingapúrban búcsút mondhattunk volna neki."
http://www.f1hirek.hu/f1/20121124-f1-al ... bizik.html
( szép kis címe van a cikknek is....kb egész évben ebben bízhatott, elég gáz, ha teljesen semleges lennék, akkor sem örülnék ha vki úgy lenne bajnok,hogy egész évben tulképp rá van utalva arra,hogy történjen valami az ellenfeleivel.)
Nah ez mit jelent szerinted? NORMÁLIS KÖRÜLMÉNYEK, nah azok nem voltak, és ezek a körülmények többnyire neki kedveztek, hogy úgy alakultak ahogy. SAJÁT MAGA ELISMERI, csak azok a díszpinty szurkolói akarják Istenné koronázni.
Pedig nem az, "csak" csupán a mezőny egyik legjobbja, ahogy Vettel is az, nah meg Hamilton.
Kralo!
LG túlzott, természetesen összképet nézve, Massa bucira van verve, nem is vitás, viszont a szezon legfontosabb két versenyén elverte az ugye Istenített csapattársát, ez tetszik, nem tetszik, ciki. (igen Vettel tegnapi időmérője sem volt acélos)