Alonsonak sikerült ma is kiszopni Massatól valószínűleg már túl sok is a zsenialitás abban a Ferrariban ezért az a +3tized

Nehéz elképzelni innen hogy Vettel elbukja túl sok dolognak kellene jól alakulnia Alonso szempontjából (bár nála kitudja)
S ennyimiihii írta:
De tökmindegy ki lesz a VB, HAMI nyerjen, JENSON meg biztosítsa a kettős Meki győzelmet
szerintem se legyenek sima körülmények. Legyen egy igazi idényzáró és vizes aszfalt + eső meg ami még jöhet az jöjjön. Embert próbáló verseny legyen, aztán meglátjuk ki jön ki jól belőle.ozsimiki írta: Az még pikáns lenne, ha vizes aszfalton,de eső nélkül rajtolnának el holnap...azt hiszem se Mi (Vettelért szorítók) se az Alonsosoknak nem lesz izgalommentes idényzárója...
Azt gondolom senki se gondolta komolyan, hogy 5-6 nappal a verseny előtt bármiféle alapja is van egy időjárás jelentésnek.S.Agüero írta:Lehet mégsem lesz eső, már csak 2 centit mondanak, azt is csak a futamra.
Pedig elég gyengus ez a Ferrari idén, például a Lutost nem tudta megelőzni a végén, vagy Perez is utoléri év elején, ha nem hibázik...Alonso túlautózta a Ferrarit, meg hogy jaj szegény nem is top autóval milyen jó, meg hasonlók, igen jó éve van, de a ferrari meg nem olyan gyenge mint beállítjuk. )
Legfeljebb Roxfortban.Alexander Mahone írta:Hamilton az idei VB-t is simán nyerhette volna, ha nem ennyire forrófejű.
Bocs hogy csak ezt emeltem ki, de ezzel nem értek egyet.Lewis idén volt talán a legnyugodtabb, s nem is állt harcban a fél világgal, ugyanúgy csak a győzelemre koncentrált, de higgadtabban, volt 1-2 pech, meg a csapatmunka se volt mindig olyan a bokszban, ami egy vb-ért küzdő csapatnál elvárható.Alexander Mahone írta:Hamilton az idei VB-t is simán nyerhette volna, ha nem ennyire forrófejű.
+1REMY írta:amúgy megálmodtam a hétvégi futam végeredményét![]()
- Schumi nyer
- Alonso 2.
- Vettel kiesik
Schumi visszatérése után is tudott nyerni és Alonso VB győztes lesz. Egyszerűen tökéletes.
Amúgy Schuminak örülnék a dobogón, ami talán nem is olyan lehetetlen, ha tényleg lesz eső![]()
viszont. más: állítólag a szervezők a futam végeredményétől függetlenül szeretnék elérni, hogy Schumacher fent legyen a verseny utáni pódiumon történő interjún, elsősorban az FIA engedélyén múlik...
én amúgy jobban örülnék, ha a dobogónál lenne ott. Egy kis díjat a pályafutásáért kaphatna és még 1x felállhatna a dobogóra. Megérdemelné.
Ugyanilyen cinikusan írhatna a másik tábor is, kb. az Alonso fanok hsz-ből is ennyit lehet kivenni: Alonso zseniális, mert egy hulladék Ferrarival is versenyben van a VB címért, Vettel viszont egy középszerű pilóta, aki csak a nagyon erős Red Bull-nak köszönheti az összes győzelmét, de ezzel a kocsival a többi közepes pilóta is tudna nyerni. Akár Webber is, de neki szándékosan gyengébb autót építenek. A Ferrarinál persze Massa ugyanazokat a feltételeket kapja, mint Alonso.csababarca írta:REMY írta:
Mert Vettel az első győzelmét normális körülmények között szereztemég jó, hogy az időmérőn szakadt az eső, majd a futamon az SC mögül rajtoltak
általában ilyenkor meglepetés születik. Saját erőből normális időjárásban esélye nem lett volna a győzelemre. Úgyhogy azt az első nagy sikertől nehogy már elaléljunk...
szépnek szép, de korántsem akkora dolog, mint azt sokan beállítják.
Remy hagyd,nem éri meg.
Vettel az egyetlen,a legnagyobb, aki MINDIG saját erőből tud nyerni,sose volt még mákja, ha volt is, az valami nagyobb szerencsétlenségből következett,így elenyésző, ő rengeteget előz,sokkal rámenősebb mint Hamilton,élvezhető, szórakoztató karakter, egyáltalán nem sablonos.
Úgyhogy nem is tudom mit akarunk mi ilyen Alonsokkal,szegény a nyomába sem érhet a németnek
Szerintem maradjunk annyiban, hogy annyival gyorsabb a kocsija,amennyi éppen kell az őszi pályákon a győzelemhez.Alexander Mahone írta:És a többi nagy futama? Arra mi a kifogás? Ne magyarázzuk a bizonyítványt, mert undorító egy dolog. Én elismerem, hogy jelenleg 3 piszok gyors pilóta van a Forma-1be. Alonso, Hamilton és Vettel. Nagyon minimálisak köztük a különbségek, de mostanába, (3 éve) egyértelműen Vettel a legösszeszedettebb közülük, de a másik kettő is ugyanakkora pilóta. Hamilton a 2007-es, 2010-es és az idei VB-t is simán nyerhette volna, ha nem ennyire forrófejű.
Alonso pedig számomra azért nagy pilóta, mert ő is kivételes dolgokat csinált gyengébb autókkal (Minardi, Renault 2003-2004), de Vettel idén jobb.
REMY írta:
Mert Vettel az első győzelmét normális körülmények között szereztemég jó, hogy az időmérőn szakadt az eső, majd a futamon az SC mögül rajtoltak
általában ilyenkor meglepetés születik. Saját erőből normális időjárásban esélye nem lett volna a győzelemre. Úgyhogy azt az első nagy sikertől nehogy már elaléljunk...
szépnek szép, de korántsem akkora dolog, mint azt sokan beállítják.
Mert Vettel az első győzelmét normális körülmények között szerezteAlexander Mahone írta:
Button mit mutatott a BAR Hondával? Azt, hogy több mint 100 futam kellett neki az első győzelemhez? Na ne vicceljünk már,![]()
1 futamgyőzelme volt mint akár Buttonek. Mindkettőnek esős futamon volt ez. Normális körülmények között mindkettő középmezőnybe volt vagy hátul. És lám Button kapott egy ugyanolyan kaliberű kocsit mint tavaly Vettel vagy most évvégén, ugyanúgy agyonverte jó kocsival a mezőnyt.Alexander Mahone írta:
adam: Nézd meg miket ért el a Toro Rossoval, aztán ha megnézted újra írhatsz véleményt mert így semmit se ér amit mondasz.
2007 USA, Kína, Japán.REMY írta:Miket?igen megmutatta, hogy lehet belőle VB győztes, de Button is megmutatta anno a BAR Hondával
na erről ennyit.
Még mindig nem s**r pilóta Vettel.. ezt senki nem állította.
Miket?Alexander Mahone írta:Ti tényleg teljesen fogyatékosok vagytok? 2007-be meg 2008-ba mit művelt a Torro Rossoval? Vagy nektek az is top kocsinak számít? Istenem... Button-szint persze.
adam: Nézd meg miket ért el a Toro Rossoval, aztán ha megnézted újra írhatsz véleményt mert így semmit se ér amit mondasz.