Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.04. 18:42:55

ozsimiki írta:Eazzy! Én most nem Alonso kárára írom a kettős mércét, hanem az itteni szurkolóinak gusztustalan megnyilvánulásaira.
Nem hinném, hogy gusztustalan lett volna bármilyen hsz-em, de legalábbis nem gusztustalanabb, mint amikor te kívánod Alonak, hogy menjen tönkre a gépe.

Nem írtam semmi olyat, ami túlzás lett volna. Én nem tartom akkora felzárkózásnak ezt, mint ahogyan ti beállítjátok, azt is leírtam, hogy pontosan miért. Nem túloztam. Vagy igen?
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.11.04. 18:39:56

Gyerekek mekkora szánalom hadjárat van lentebb? :D

Amikor Alonso jött előre sokat Valenciában, Ő nem erőből ment el a többieknek? DE. Akkora kettős mércétek van mint a ház, erre meg leírjátok,h Ti látjátok a valóságot :D

SC kellett, hogy legyen valós esélye támadni Buttont, viszont máshoz nem igen. Többieket a tempót látva,és azt,h nem volt rest előzni, átlépte volna. Hamilton kiesése meg ugyanúgy kedvezett Alonsonak is ,vagy nem?

Alonsonak nem kellett SC,hogy a zárkózás után Valenciában, ott legyen közel Vettelhez (akinek kocsija utána megállt)?

Komolyan gusztustalan,hogy mennyire mást írtok akkor amikor a kedvencetek mutat be szép dolgokat, és akkor amikor az ellenlábas. Ti meg a következettesség két különböző dolog.

Dekornak, Tocynak, pitonnak respekt, többiektől meg bocsánatot kérek,hogy Vettel belepiszkított az örömötökbe. a szemét...

Eazzy! Én most nem Alonso kárára írom a kettős mércét, hanem az itteni szurkolóinak gusztustalan megnyilvánulásaira.

szerk: az meg a másik,h a Ferrari is űrautó, mert sosem romlik el, és egy ilyen rendszerben ez lehet többet ér, mint a másik pólus, Alonso rengeteget köszönhet a Ferrarinak. Na jó ezt olvasni? Mert Vettel esetében az űrautót azért alkalmazzátok, hogy még kisebb jelentőséget tulajdonítsunk magának Vettelnek. Ez az amit megjegyzünk.

Egy ilyen nagy verseny után, ahol folyamatosan forgalomban volt, és NEM a boxtaktika miatt jött előre, azaz nem volt 1el kevesebb kiállása, egyszerűen hihetetlen, hogy negatívként akarjátok beállítani Vettelt :D "de hát így könnyű, meg kiestek előle 3an, meg blablabla"
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2012.11.04. 18:43:15-kor.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.04. 18:37:32

dekor írta:Eazzy!

Űrautó? A Ferrari miért nem képes űrautót készíteni? Nehogymár a Vettel hibája legyen az is hogy jó autót csináltak a Bullék... Nevetséges hogy az ellenfelet állandóan lehúzzátok.
Az, hogy szerintem űrautó, az miért is rossz kritika az RB felé? Hol írtam, hogy Vettel hibája? Legalább olyannal állnál nekem, aminek van alapja, és nem te teszed hozzá :D
piton
Capitá del Barça

2012.11.04. 18:16:59

Barca_10 írta:
piton írta: Verseny végén is csak véletlenül mente a leggyorsabb köröket... micsoda sz@r ez a Ferrari.... szépen összejátszanak a médiával, h minnél nagyobbnak tűnjenek ők meg Alonso.

Alonso és Vettel védelmében szólva ha olyan jó ez a Ferrari akkor Massa miért nem tudja ugyanazt vele amit Alonso?(szerencse, Massa balesete 2009-ben ide-oda). És ha a RB annyira űrautó akkor Vettel mellett miért veri meg állandóan szinte minden élpilóta Webbert? Ő miért nem tudja azt a másodhegedűs szerepet játszani mint amit Barichello nyomott 5 éven keresztül?
Nyilván vannak pilóták közt is különbségek, pl. Alonso jobb mint Massa, ez nem hiszem, h újként hangzik, ahogy Vettel is jobb Webbernél.
Azt én nem vonom kétségbe, hogy Alonso top pilóta, viszont túlzásnak tartom amikor azt mondják, h ő 150% hoz ki a kocsijából, erőn felül teljesít stb... a valószínűbb az, h Massa nem tudja kihasználni a kocsija erejét úgy mint Alonso.
Az, h most ki a jobb pilóta, az csak akkor derülne ki, ha ugyanolyan autóba ülnének. Vettel nem hiszem, h leszerepelne Alonso mellett, sőt.
Kép
Hattrick: Ádáz Pitonok
Barca_10
Entrenador del Barça

2012.11.04. 18:03:53

piton írta: Verseny végén is csak véletlenül mente a leggyorsabb köröket... micsoda sz@r ez a Ferrari.... szépen összejátszanak a médiával, h minnél nagyobbnak tűnjenek ők meg Alonso.

Alonso és Vettel védelmében szólva ha olyan jó ez a Ferrari akkor Massa miért nem tudja ugyanazt vele amit Alonso?(szerencse, Massa balesete 2009-ben ide-oda). És ha a RB annyira űrautó akkor Vettel mellett miért veri meg állandóan szinte minden élpilóta Webbert? Ő miért nem tudja azt a másodhegedűs szerepet játszani mint amit Barichello nyomott 5 éven keresztül?
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
StickyFingaz
Capitá del Barça

2012.11.04. 18:03:01

Emberfeletti volt amit ma Alonso csinált.Egy ilyen gyenge Ferrarival a 6. helyről majdnem győzött.Ha lett volna még 5 kör akkor megfogja Raikkonent. Szvsz jelenleg magasan a legjobb pilóta.Nemcsak maga mögött tudta tartani a sokkal gyorsabb Mekit és Red Bull-t,hanem a verseny vége felé lazán otthagyta mindkettőt.Ma mindent kifacsart a Ferrariból.
Gratulálok Vettelnek is.Nem volt gyenge ahogy az uccsó helyről feljött 3.-nak.
piton
Capitá del Barça

2012.11.04. 17:55:40

dekor írta:Eazzy!

Űrautó? A Ferrari miért nem képes űrautót készíteni? Nehogymár a Vettel hibája legyen az is hogy jó autót csináltak a Bullék... Nevetséges hogy az ellenfelet állandóan lehúzzátok.
Viccesek ezek az Alo fanok, már megint jönnek elő ezzel az űrautó témával. Aki nézi a versenyeket az látja, h ez Ferrari nem olyan rossz, ma is Button-t, hogy ott hagyta, az űrkocsis Webbert, hogy megelőzte, hát biztos csak azért mert Fernando olyan remek pilóta.
Verseny végén is csak véletlenül mente a leggyorsabb köröket... micsoda sz@r ez a Ferrari.... szépen összejátszanak a médiával, h minnél nagyobbnak tűnjön az elért eredményük.
Kép
dekor
Jugador del Barça

2012.11.04. 17:51:24

Eazzy!

Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.04. 17:46:43

Tocy írta:Ja, csak éppen az is kettős mérce, hogy ha Alonso jön így fel, akkor a nagy Alonso micsoda versenyt ment, a béna, előzni képtelen Vettel meg végigautózta elöl a versenyt, és még egy Lotust sem tudott megelőzni, ráadásul Hamilton is kiesett előle...most meg áh, a fakezű Vettel, csak kiestek előle, bezzeg Alonso a Ferrarival második. Mindegy nem érdekel, szánalmas az egész, hülyeség itt szerencséről beszélni, csak nem elvakultan kellene nézni a dolgot, és fröcsögni össze-vissza. Oké, valaki utálja Vettelt, meg Alonsonak drukkol stb, de attól még a másikat el lehet ismerni, nem kell mindig erkölcsi győztesnek kihozni a saját kedvencünket.

De nem érdekel, Kimi nyert :twisted: Véééééééééégre! 8)
Totálisan más helyzetről beszélsz.

Első dolog: ÉN sosem mondtam azt szerintem, hogy ha fettel elől ment és nyert, akkor béna volt.

Második dolog: Teljesen más az, amikor egy űrautóval úgy megy át a mezőnyön valaki, hogy elle kiesnek olyanok, akiknek sansza lett volna pár kör erejéig feltartani, ezzel pedig komoly pozíciókat bukhatott volna, plusz volt két SC is, ami szintén az ő malmára hajtotta a vizet, mint amikor valóban meg kell küzdened, közel azonos sebességű autókkal, és úgy jössz fel folyamatosan jó pár pozíciót hétről-hétre.

Nagy dolog a végéről 3.-ra feljönni, de ne állítsuk már be az évezred futamának, amikor Vettel fél szárnnyal is simán hozta a tempót amit az eleje, arról nem is beszélve, hogy ha Webber nem bénázik kétszer is, akkor előfordulhat, hogy nem is kerül mögé Vettel, mert Webber Button előtt ért volna be mondjuk, és át sem tudja adni a helyét. De ezeket még sorolhatnám.

Csak ennek semmi értelme, mert a HA megint lényegtelen. Csak Mikivel az élen a legtöbben nem bírják ezt feldolgozni, és a kettős mércéről beszélve Alonsot becsmérlik rendre le.
Tocy
Director del Fútbol

2012.11.04. 17:35:48

Eazzy írta:Grat Kiminek.

Mondjuk ilyenkor jön elő a kettős mérce, mivel Kimi már esélytelen a VB-re, így mindenki gratulál neki, egyébként ezzel nincs is baj, csak ilyenkor Alonál jönne az, hogy az ölébe hullott....
Ja, csak éppen az is kettős mérce, hogy ha Alonso jön így fel, akkor a nagy Alonso micsoda versenyt ment, a béna, előzni képtelen Vettel meg végigautózta elöl a versenyt, és még egy Lotust sem tudott megelőzni, ráadásul Hamilton is kiesett előle...most meg áh, a fakezű Vettel, csak kiestek előle, bezzeg Alonso a Ferrarival második. Mindegy nem érdekel, szánalmas az egész, hülyeség itt szerencséről beszélni, csak nem elvakultan kellene nézni a dolgot, és fröcsögni össze-vissza. Oké, valaki utálja Vettelt, meg Alonsonak drukkol stb, de attól még a másikat el lehet ismerni, nem kell mindig erkölcsi győztesnek kihozni a saját kedvencünket.

De nem érdekel, Kimi nyert :twisted: Véééééééééégre! 8)
Lego
Jugador del Barça

2012.11.04. 17:33:53

Nem arról van szó, hogy meg tudta volna fogni vagy sem...nyílván gyorsabb volt a másik 3 embernél is, de attól még eltöltött volna pár kört mögöttük, amivel lassult volna, és így Buttont nem tudta volna megelőzni és talán Maldonado is mögötte lett volna...Arról meg ne is beszéljünk, hogy ki kellett jönnie mindenképp, és akkor meg Rosberg mögé jött volna vissza.
Volna, volna, volna, ha Alonso 2 helyett 3 tükörtojást evett volna :roll: .

A szerencsét meg elég relatív megítélni. Igazából tényleg nézőpontkérdése :lol: .

Azért abban egyet érthetünk, hogy jó futam volt. Amúgy új légitársaság nyílt Abu Dhabiban... Rosberg Airlines néven. :)
Sajnos minden klubnál csoportosul egy maroknyi idióta, aki arra törekszik, hogy bemocskolja más csapatok hírnevét" – Brendan Rodgers.
dekor
Jugador del Barça

2012.11.04. 17:32:52

Én abszolút a McLaren-ért szorítok, így kívülállóként valószínűleg reálisabban látom a mai eseményeket mint itt páran. Látom nagy az Alonso-Vettel rajongótábor. Amit Vettel csinált az bravúros volt, nem kell kifogásokat keresni. Alonso is nagyszerű volt. Szerintem mindketten hasonlót mentek, ezért úgy gondolom nem kell a másik érdemét lekicsinyíteni.
piton
Capitá del Barça

2012.11.04. 17:21:01

ab1daL írta:Ha Kimi kiesett volna, akkor Alo nyer, de Vettel megint 3-al több pontot tehetett volna zsebre. De meg se lepődök, ez csak Alonsonak kedvezett volna, senki másnak. Sőt! Hamilton kiesése is Alonsonak kedvezett, nem pedig az így végre egy futamot nyerni képes finnek!
Igen, de Alonso nem 3-mal hanem 7-tel több pontot tett volna zsebre, ha Kimi kiesik előlük. Az új (25-ös) pontrendszer a győztesnek kedvez, a 2. helytől lefele nincsenek olyan nagy pontkülönbségek a helyezettek között.
A finn kiesése egyértelműen Alonak jött volna jól, de hála égnek ez nem történt meg. :)
Kép
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.11.04. 17:10:43

Egyébként ez minden idők 23. legtöbb pozíció-javítása az időmérőhöz képest, ilyet vagy ennél jobbat utoljára 1989-ben értek el. Tehát a jelenlegi mezőnyből első, de ehhez rengeteg dolognak jól kellett alakulni, pusztán Vettel és az RB, szerintem erőből nem csinálta volna meg kiesések nélkül, de nagyot ment ez tény, ennek ellenére én nem tartom ezt annyira kiemelkedő teljesítménynek, azt hozta, amit máskor.
Amúgy nem 4 ember esett ki előle, több volt az, akkor jöttek a szinte lekörözés-szerű előzések stb, de mint az elején írtam, Vettel nagyszerű versenyző, RB is a legjobb, így nem volt kérdés, hogy sokat fog előre jönni.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
Mihu
Director del Fútbol

2012.11.04. 17:10:40

piton írta:
Az elején Hülkenberg, és Rosberg esett ki előle, akikkel nem kellett csatáznia (milyen kár mert így 2 Vettel előzéssel kevesebb volt), Rosberg már mögötte volt mikor az indidaival összement.
Egyedül Hamilton volt az akinek a kiesésével ténylegesen nyert! Massa dolog is oké, de ő kijött volna a boxba mint Webber, és ugyanúgy átlép rajta, vagy akár meg is előzi.
Ha ezt is mind összeírjuk csak 4 ember esett ki előle, de abból csak Hamiltont nem tudta volna megfogni.
Lássunk már túl a dolgokon.
Érdemes lenne beszerezni Vettel versenyét onboard kamerából, sok előzését nem is mutatták.
Nem arról van szó, hogy meg tudta volna fogni vagy sem...nyílván gyorsabb volt a másik 3 embernél is, de attól még eltöltött volna pár kört mögöttük, amivel lassult volna, és így Buttont nem tudta volna megelőzni és talán Maldonado is mögötte lett volna...Arról meg ne is beszéljünk, hogy ki kellett jönnie mindenképp, és akkor meg Rosberg mögé jött volna vissza.

Raikönnen Suzuka, Schumacher Interlagos...na azok brutális, megmagyarázhatatlan teljesítmények voltak...SC meg minden nélkül...itt meg mindenki el van halva attól, hogy Vettel két SC-al meg egy hatalmas mákkal feljött a harmadik helyre...brávó. Szép teljesítmény, de azért ennyire nem kéne elélvezni tőle...Kb mintha minden idők legnagyobb versenyzését mutatta volna be...Pedig sehol se volt ez a 2006-os interlagosi mészárláshoz... Persze ha ugyan ezt Alonso csinálta volna, akkor mindenki, Veled meg Mikivel az élen, fel lenne háborodva, hogy nem igaz hogy ekkora mákja van ennek a gyökérnek :lol: :lol: :lol: :lol: És még Miki beszél óriási kettős mércéről :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Mihu 2012.11.04. 17:14:19-kor.
Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2012.11.04. 17:06:58

Ha Kimi kiesett volna, akkor Alo nyer, de Vettel megint 3-al több pontot tehetett volna zsebre. De meg se lepődök, ez csak Alonsonak kedvezett volna, senki másnak. Sőt! Hamilton kiesése is Alonsonak kedvezett, nem pedig az így végre egy futamot nyerni képes finnek!
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.11.04. 16:58:44

piton írta:
Az elején Hülkenberg, és Rosberg esett ki előle, akikkel nem kellett csatáznia (milyen kár mert így 2 Vettel előzéssel kevesebb volt), Rosberg már mögötte volt mikor az indidaival összement.
Egyedül Hamilton volt az akinek a kiesésével ténylegesen nyert! Massa dolog is oké, de ő kijött volna a boxba mint Webber, és ugyanúgy átlép rajta, vagy akár meg is előzi.
Ha ezt is mind összeírjuk csak 4 ember esett ki előle, de abból csak Hamiltont nem tudta volna megfogni.
Érdemes lenne beszerezni Vettel versenyét onboard kamerából, sok előzését nem is mutatták.
Senna és Rosberg ugyanúgy kiesett előle az elején. Webber pedig, ha nem csinálja, amit csinált, akkor ha minden ugyanúgy marad, akkor Alonso és Button között kellett volna beérnie. Ezek is fontos momentumok voltak, de a legfontosabbak egyértelműen a 2 biztonsági autó. Ha azok nincsenek, akkor tényleg most Vettelről nem igazán lehetne beszélni.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
krumplibogár
Barça B

2012.11.04. 16:56:01

Mikaos írta:Gratulálok Vettel-nek, minimalizálta a veszteségeket. Nem semmi futamot ment, és elég jó tempóval is. Ne felejtsük, hogy az autóját kényszerből átállították, amivel biztosan veszített körönként - hiszen nem az optimális beállítással futott. És még így is megfutotta a verseny leggyorsabb körét! Ha Button nem tartja fel, talán a második helyért is küzdhetett volna. De ne legyek telhetetlen!

Hamilton kiesése után már láttam a következő Alonso-mákolás esélyét, de Kimi autója szerencsére kibírta :)
Általában csak olvasgatok, nem szoktam beleszólni de emellett nem tudtam elmenni.
Az utolsó mondatot nem teljesen értem az hogy Hamilton(és ha Kimi kiesett volna az is) ugyanúgy kedvezett volna Vettelnek mint Alonsonak hol lett volna ebben a mák?De persze ez is csak Alonsonak kedvezett..
Ha már mák akkor az ma inkább Vettelnél volt sokan leírták miért.
Ettől függetlenül az hogy 21 autó elé került(így vagy úgy) az mindenképpen tiszteletre méltó nagyon össze van rakva ez pilóta+ kocsi páros.Tényleg nagyot ment ma (ahogy szerintem Alonso és Kimi is de ezt most tényleg csak zárójelben)
A másik kérdésem mi az hogy Button feltartja? :D meg kellett volna előbb előzni csókolom.senki nem tiltotta meg neki...
az pedig hogy minden galiba ellenére megfutja a verseny leggyorsabb körét nekem azt mutatja hogy megint alatta volt a leggyorsabb gép ami nem baj, nem is szerencse de megjegyzendő.
piton
Capitá del Barça

2012.11.04. 16:39:59

REMY írta:
piton írta: Hamilton esett ki előle, nem tudom milyen 8-ról beszélsz. Perez-Webber-Grosjean féle tömegkarambol is mögötte történt, tehát emiatt nem lépett előrébb. Jobb lett volna, ha nézed is a futamot, nem csak itt károgsz.
Futam eleje?? Rosberg vs Kartikeyan ??? Webber eltünteti Massát...

Ezek után ki nézte a futamot és ki nem ??? :wink: Mondom... nem mindegy, hogy előzés nélkül kell átverekedned magad a mezőnyön, azaz kiesnek előled... vagy ott vannak a pályán és meg kell előznöd őket...
Idő megy el minden egyes kocsi mögött. Előzés időt vesz el, de gondolom ezt te is tudod.

És ez a végén kijöhetett volna..... ilyen kis apróságokon múlik egy teljes szezon... :wink:
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2012.11.04. 16:38:16

Gratulálok Vettel-nek, minimalizálta a veszteségeket. Nem semmi futamot ment, és elég jó tempóval is. Ne felejtsük, hogy az autóját kényszerből átállították, amivel biztosan veszített körönként - hiszen nem az optimális beállítással futott. És még így is megfutotta a verseny leggyorsabb körét! Ha Button nem tartja fel, talán a második helyért is küzdhetett volna. De ne legyek telhetetlen!

Hamilton kiesése után már láttam a következő Alonso-mákolás esélyét, de Kimi autója szerencsére kibírta :)
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.11.04. 16:32:43

Alexander Mahone írta:Reálisan nézve az egész évet: Voltak versenyek ahol Alonsonak nem volt szerencséje, volt ahol Vettel volt a mákosabb, de összeségébe még mindig Alonso a szerencsésebb.
Miért is? Alonso 3 futamgyőzelme ment el azzal, hogy nem bírta ki a gumijai. Nyilván Vettelnek is meg voltak a gondjai (gondolok a 2 generátorra), de ennyire bizton állítani, hogy Alonso a makkerabb, elég merész. Szépek mentek a fiúk, de ahogy Remy írta, itt Vettelnek köze nem lett volna az egészhez, ha nincsenek ilyen Karthykeyan, Grosjean és Webber félék.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
REMY
Madridista

2012.11.04. 16:31:34

piton írta: Hamilton esett ki előle, nem tudom milyen 8-ról beszélsz. Perez-Webber-Grosjean féle tömegkarambol is mögötte történt, tehát emiatt nem lépett előrébb. Jobb lett volna, ha nézed is a futamot, nem csak itt károgsz.
Futam eleje?? Rosberg vs Kartikeyan ??? Webber eltünteti Massát...

Ezek után ki nézte a futamot és ki nem ??? :wink: Mondom... nem mindegy, hogy előzés nélkül kell átverekedned magad a mezőnyön, azaz kiesnek előled... vagy ott vannak a pályán és meg kell előznöd őket...
Idő megy el minden egyes kocsi mögött. Előzés időt vesz el, de gondolom ezt te is tudod.

És ez a végén kijöhetett volna..... ilyen kis apróságokon múlik egy teljes szezon... :wink:
Mihu
Director del Fútbol

2012.11.04. 16:30:07

ozsimiki írta:Vettel! mit mentél te gyerek
8)

megint megmutatta a sok vakon köpködőnek,h semmivel sem kevesebb az ő kedvenceiknél!
Persze aki vak akar lenni, az is marad...

most megyek a szabadba, majd este reagálok a sok besavanyodott, véletlenül sem elismerõ, nevetséges postra.
tisztelet a kivételeknek, àltalàban: Bob,Scooby (pedig nem Vettel fanok,csak látnak is,nemcsak nèznek) Tocy,stb

Brilliant job Seb!
Mi is nézünk, csak rajtunk nincs egy olyan szemüveg, aminek a márkája Vettel. Mi a valóságot látjuk :roll:
Kép
Brian 20

2012.11.04. 16:28:51

Uramatyám!!!! Mit művelt Sebastian Vettel, hát mi volt ma reggelire?

Egy széles könnyen előzhető pályán, minden nehézség nélkül óvatosan végigment. Te jó ég mekkora versenyt ment. Pedig ugyanazt néztük.
ab1daL
Director del Fútbol

2012.11.04. 16:27:23

Engem már 2010 óta érdekel, hogy ez tök szabályos, hogy ha olyan eset van, hogy egy RedBull van egy Toro Rosso mögött, azok mindig kérés nélkül félre állnak nekik? Jó, hogy nekik még ilyen lehetőségük is van, most is vmelyik simán félre állt Vettel elől. Értem én, hogy testvér csapat vagy mi az isten, de ez nem először fordul elő már. :lol:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Válasz küldése