Eazzy írta:Hihetetlen egyébként a sajtó mekkora szító egy hulladék:
Cikk címe: Horner: meg volt az üzemanyag mennyiség a kocsiban
Na mondom lássuk mit hazudik szokás szerint össze a makkfej, de aztán végigolvasom a cikket, és igen ezt mondja, de basszus....azért mondja azt, mert 850milinél többet nem lehetett kipumpálni a kocsiból, és a szabályok szerint úgy kell 1 lityó, hogy nem bontják meg a kasznit. Ergo csak elmagyarázta a tévedésük okát, mivel megvolt a benya, csak a szabályok miatt nem volt meg. De ekkora hatásvadász címadást...
Ezt csak azért írtam le, hogy érezze mindenki, hogy amikor Alonso szavait olvassa, akkor a kedves cikkírók megfogalmazása is benne van bőven...
Én is észrevettem, de nagyon sok nyilatkozatnál így van, sokszor előfordul, hogy 3-4 különböző oldalon teljesen más értelmet kap az adott interjú, tehát először is az eredetit kell elolvasni, mielőtt valaki belekötne valamelyikbe.
Vetteltől meg nem tudom sokan mi az a plusz, amit várnak, én nagyon nem kedvelem és remélem nem ő lesz a világbajnok (bár nem túl nagy rá az esély), de ebben a szezonban is megmutatta, hogy nagyon jó versenyző, ha az élről indul általában nyer is elég magabiztosan (mi mást tudna onnan csinálni, hogy jobb versenyzőnek tűnjön), a középmezőnyből rajtolva nem egyszer előzött, igaz sok pozíciót köszönhetett annak is, hogy az RB versenytempója mindig a legjobbak között volt és remek taktikát választottak hozzá, amit ő nagyszerűen végrehajtott.
Ugyanez igaz Alonso teljesítményére is, szerintem versenyeken ebből a Ferrariból senki nem tudott volna többet kihozni, mint ő.