Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Értettem, hogy miért mondod, de amikor már 1.re se sikerül, és bitang nehéz lökés, miért kell erőltetni? Na mindegy.ozsimiki írta:
Nem értedill lehet érted, csak elbeszélünk egymás mellett.
Azért próbálta csak meg 3.ra azt, mert tudta,hogy akkor állást hagy, nem véletlen,hogy első kettőre mást akart lökni, ami viszont piszok nehéz volt ---> köszönhetően Trump azelőtti Safety-jének.
nah 14-14, végre Trump is kihasznált egy Higgins hibát, bár ugyanebben a Frameben volt előtte gy Trump hiba is, szóval így volt fain
szerk: ez vicc, gyönyörű bontás, nagy előny, erre pechjére csak becsúszik egy piros a fekete és fehér közé a bontás után...legalább 5ödjére ezen a döntőn...
Nem értedL.Messi 10 írta:De láttad, amikor kellett akkor 3.ra elgurította rózsa mellett, nem falozott... Kár hogy egyidőben van a Juventus-Lazio a Snookerrel... Milyen jó hogy van Digi meg streamozsimiki írta:
azért várj, ezek kikényszerített hibák, mert olyat állított Trump. De amit az előbb is hibázott Trump, azok nem azok. +amikor ő hibázik mindig marad állása, Higgins meg vagy 4szer megúszta a délután folyamán. mind1, ettől függetlenül stabilabb a skót a mai nap mint az angol, ezért megérdemli, hogy vezet. De szerencse terén sem kell szomorkodnia.
most is pl, simán benne volt a 14-14, ehelyett valószínű 15-13 lesz.
De láttad, amikor kellett akkor 3.ra elgurította rózsa mellett, nem falozott... Kár hogy egyidőben van a Juventus-Lazio a Snookerrel... Milyen jó hogy van Digi meg streamozsimiki írta:
azért várj, ezek kikényszerített hibák, mert olyat állított Trump. De amit az előbb is hibázott Trump, azok nem azok. +amikor ő hibázik mindig marad állása, Higgins meg vagy 4szer megúszta a délután folyamán. mind1, ettől függetlenül stabilabb a skót a mai nap mint az angol, ezért megérdemli, hogy vezet. De szerencse terén sem kell szomorkodnia.
most is pl, simán benne volt a 14-14, ehelyett valószínű 15-13 lesz.
azért várj, ezek kikényszerített hibák, mert olyat állított Trump. De amit az előbb is hibázott Trump, azok nem azok. +amikor ő hibázik mindig marad állása, Higgins meg vagy 4szer megúszta a délután folyamán. mind1, ettől függetlenül stabilabb a skót a mai nap mint az angol, ezért megérdemli, hogy vezet. De szerencse terén sem kell szomorkodnia.L.Messi 10 írta:Higgins-Trump 14-12. Ennyi parasztot... Higgins a frameball előtti lökné, megcsörren "véletlen a telefon". Löki a frameballt megint ugyan az a telefon... Tegnap a bundabotrány miatt kiabálnak be frame közbe... Nembaj, nem kell figyelni az ilyenekre. Go Higgins!
Szerk.:14-13 Higgins 2x rontott egymás után, majd figyelmeztetésre sikerült eltalálnia a pirosat... Trump kihasználta, végigvitte a framet.
Amúgy tényleg gáz, de még én se hallottam róla...ozsimiki írta: Ezért akarok egy ilyesmit írni:
Bár nagy GRT Tivadarnak (ha már itt tartunk, szégyellem ,de még életemben nem hallottam ezelőtt róla, pedig elég impozáns mérlege van, ő miért nem lett világhíres? hm?), de azért nem értékelném nagyon ezt a meccset.
Jó most a nyilatkozatok miatt lehetett arra számítani,h jobb ez a Bob, de ő már jó ideje bemutatózik tulképp... fénykorában kizártnak tartom,hogy ez lett volna a vége. Még ha technikailag akkor is egy nagy 0 volt a szörny, meg most is.
Azért tegyük hozzá, h fénykorában voltak hatalmas győzelmei is, pl. Ernesto Hoost ellen. Nem volt soha egy képzett harcos, de show-t mindig megcsinálta, és fénykorában még veszélyes is volt. Goodrige-ot tudnám még hozzá hasonlítani, az utóbbi időben ő is megverettetni jár csak magát.gergo9 írta:Kunkli elég sok mindent elért, elég szomorú hogy a médiának köszönhetően az emberek 90% azt sem tudja hogy eszik-vagy isszák.ozsimiki írta:
Ezért akarok egy ilyesmit írni:
Bár nagy GRT Tivadarnak (ha már itt tartunk, szégyellem ,de még életemben nem hallottam ezelőtt róla, pedig elég impozáns mérlege van, ő miért nem lett világhíres? hm?), de azért nem értékelném nagyon ezt a meccset.
Jó most a nyilatkozatok miatt lehetett arra számítani,h jobb ez a Bob, de ő már jó ideje bemutatózik tulképp... fénykorában kizártnak tartom,hogy ez lett volna a vége. Még ha technikailag akkor is egy nagy 0 volt a szörny, meg most is.
Mikor mondtam egyik ismerősnek hogy ma lesz a Kunkli meccs azt sem tudta hogy magyar azt hitte hogy vmi ázsiai tag![]()
Mondjuk hozzá kell tenni hogy Kunkli is 47 éves nem éppen karrierje zenitjén van sőt vissza is vonult a meccs után végleg.
Bob Sapp ebbe a szabályrendszerbe nem hiszem hogy sokkal több sikert ért volna el korábban is.
Rendre beszabadult a ringbe aztán ha 2percig nem találta el komolyan az ellent akkor mindig megverték.
Mindig is bohócnak tartottam.
Kunkli elég sok mindent elért, elég szomorú hogy a médiának köszönhetően az emberek 90% azt sem tudja hogy eszik-vagy isszák.ozsimiki írta:
Ezért akarok egy ilyesmit írni:
Ezért akarok egy ilyesmit írni:gergo9 írta:Hát Bob bátyó meg már csak ilyen bazári majom. Hírek szerint tegnap is volt meccse ki is kapott ott is.Rivaldo11 írta:Akkor a "szörny" éhes maradt.![]()
Kár volt a nagy pofáért...
Kunklinak nagy grat !
Csinálja a showt mindenhol jól meg is verik szinte mindenhol. Sok sportértéke már nincsen az ő karrierjének , de mint látható a közönség még mindig bőven kíváncsi rá.
Egyébként pont ugyanilyen bokagumim van mint Kunklinak.Mondjuk sokkal előrébb ezzel nem vagyok
Hát Bob bátyó meg már csak ilyen bazári majom. Hírek szerint tegnap is volt meccse ki is kapott ott is.Rivaldo11 írta:Akkor a "szörny" éhes maradt.![]()
Kár volt a nagy pofáért...
Kunklinak nagy grat !
Azt én is lecsekkolom sztem,ha el nem felejtemgergo9 írta:Igen. Leadtak minden meccset a gáláról kivéve a főmérkőzést le is maradtam róla szépen nem volt más stream.miihii írta: Kíváncsiságból ráklikkeltem és mi megy rajta?A reál-BARCA20. perc.
Hihetetlen.
Marad a holnapi sport2-es ismétlés.
Hú,akkor az ismétlés elejéről nem szabad lemaradni,mert több része nem is lesz a bunyónaklevproff írta:másfél perc után K.O-val nyert Tivadar, aki ezzel visszaisvonult.
Szép volt!
Igen. Leadtak minden meccset a gáláról kivéve a főmérkőzést le is maradtam róla szépen nem volt más stream.miihii írta: Kíváncsiságból ráklikkeltem és mi megy rajta?A reál-BARCA20. perc.
Kíváncsiságból ráklikkeltem és mi megy rajta?A reál-BARCAgergo9 írta:http://www.centraltv.fr/rubrique,dolce- ... 26866.html
Ha nézni akarátok majd a Kunkli-BoB Sapp meccset élőbe.
HAJRÁ TIVADAR!!!!!!!
Teljes képernyőre teszedMessiboy19 írta:Köszi a linket de középről hogy kell eltüntetni a reklámot ??gergo9 írta:http://www.centraltv.fr/rubrique,dolce- ... 26866.html
HAJRÁ TIVADAR!!!!!!!
Köszi a linket de középről hogy kell eltüntetni a reklámot ??gergo9 írta:http://www.centraltv.fr/rubrique,dolce- ... 26866.html
HAJRÁ TIVADAR!!!!!!!