Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
LG írta: Értem én. De nézd meg, rögtön bele is kötöttek a listádba, és megpróbálták érvekkel alátámasztani, h nem jóPl. olyanokkal, h ő ennyi meg ennyi vb-t, érmet nyert. Most akkor pl. Ronaldinho akinek csak 1 VB címe van, rosszabb sportoló mint Schumcher, akinek 7? Csak azt akarom kifejezni, h ez igy hülye összehasonlítás.
Értem én. De nézd meg, rögtön bele is kötöttek a listádba, és megpróbálták érvekkel alátámasztani, h nem jókanty írta:Mondtam azt, h ez nem szubjektiv? Ez az én listám, egy kis játék az egész, nem kell szentirásnak venni.LG írta: Nem gondoljátok komolyan, h ilyet lehet csinálni? Vagyis lehet, de az teljesen szubjektív lesz. Egyszerűen nem lehet azt mondani, h pl. Schumacher meghatározóbb lett volna, mint Federer, vagy fordítva. Milyen alapon? Még sokszor egy adott sportágon belül sem egyértelmű a szituáció.
Mondtam azt, h ez nem szubjektiv? Ez az én listám, egy kis játék az egész, nem kell szentirásnak venni.LG írta: Nem gondoljátok komolyan, h ilyet lehet csinálni? Vagyis lehet, de az teljesen szubjektív lesz. Egyszerűen nem lehet azt mondani, h pl. Schumacher meghatározóbb lett volna, mint Federer, vagy fordítva. Milyen alapon? Még sokszor egy adott sportágon belül sem egyértelmű a szituáció.
Utoljára Ortonnal meccselt, és vesztett.sjay írta:Sheamus-sal mi van mostanában, régen láttamLG írta:Én is kb. úgy 2-3 éve nézem. A régiek közül Undertaker a nagy kedvencem, de úgy érzem sajnos, már neki sincs sok hátra a karrierjéből.
Az újak közül meg Alberto Del Rio fogott meg. Nagyon technikás pankrátor, e mellett remek a kiállása, és karizmatikus is.
Nem gondoljátok komolyan, h ilyet lehet csinálni? Vagyis lehet, de az teljesen szubjektív lesz. Egyszerűen nem lehet azt mondani, h pl. Schumacher meghatározóbb lett volna, mint Federer, vagy fordítva. Milyen alapon? Még sokszor egy adott sportágon belül sem egyértelmű a szituáció.Lassan véget ér ez az évtized is, elgondolkodtam, h kik a legmeghatározóbb sportolok.
kanty írta:
Björndalen teljesitményét elismerem, tényleg elképesztő, h mennyi cime van, de az én listmámra nem fér fel.(mindig Poiree volt a szimpatikusabb nekem)
Szerintem Bolt teljesitménye szinte emberfeletti, nem nagyon tudok senkiről sem aki ilyen szinten faragott volna le a világcsúcsokból, mint ő, persze a 100 illetve 200 m-en. Federer is abszolút csúcstartó, de azért eőtte volt még olyan aki majdnem annyit elért , mint ő.csababarca írta:
Hát,ha már évtizedet nézünk,akkor Federer bőven Bolt előtt van, illetve még Phelps is. Utána talán jöhet Bolt.
De ott van azért egy Ole Einar Björndalen,aki nyert az évtizedben 4 olimpiai aranyat, 13!! világbajnoki címet, ezekenkívül még van 3 olimpiai érme az aranyokon kívül,és 14 VB-érme pluszban. Ehhez jön még 93 világkupa győzelem. Az összetett világkupa győzelmeire nem találtam pontos számot,de 10en felül van az is.
Szerintem ő mindenképpen rajta kell,hogy legyen egy ilyen listán.
Ott van még Schumacher is,illetve Lance Armstrong is. Rengeteg név van,akik megkaphatnának egy ilyen díjat.
Szerk.: 5szörös VK összetett győztes, 6szor lett második. Ehhez hozzátartozik,hogy sok évben nem csak a biathlon VK-n vett részt,hanem sífutóként is rajthoz állt,ezért sok biathlon versenyt hagyott ki.
kanty írta:Lassan véget ér ez az évtized is, elgondolkodtam, h kik a legmeghatározóbb sportolok.
Az én top5-ös listám:
1. Usain Bolt
2. Michael Phelps
3. Roger Federer
4. Rafael Nadal
5. Simon Amman
Tegnap volt Viasat 6on.sjay írta:Sheamus-sal mi van mostanában, régen láttamLG írta:Én is kb. úgy 2-3 éve nézem. A régiek közül Undertaker a nagy kedvencem, de úgy érzem sajnos, már neki sincs sok hátra a karrierjéből.
Az újak közül meg Alberto Del Rio fogott meg. Nagyon technikás pankrátor, e mellett remek a kiállása, és karizmatikus is.
Sheamus-sal mi van mostanában, régen láttamLG írta:Én is kb. úgy 2-3 éve nézem. A régiek közül Undertaker a nagy kedvencem, de úgy érzem sajnos, már neki sincs sok hátra a karrierjéből.
mindkettő óriási sportoló,és teljesen megérdemelt a helyük.
S.Agüero írta: Vlasic és Bjorgen azok kik?![]()
Nem ismerem őket. Milyen sportban játszanak?
Vlasic és Bjorgen azok kik?kanty írta:Rafael Nadal az év sportolója Európában.![]()
Azt hiszem, h egy ilyen év után teljesen megérdemelte Rafa.
A sorrend:
1. Nadal 179 pont.
2.Vettel 155 pont
3. Vlasic 114 pont
4. Bjorgen 93 pont
5. Iniesta 85 pont
VAMOS RAFA!!!!
LG írta:Én is kb. úgy 2-3 éve nézem. A régiek közül Undertaker a nagy kedvencem, de úgy érzem sajnos, már neki sincs sok hátra a karrierjéből.
Helyes. A kis mexicóisjay írta:L.Messi 10 írta:Gondolom azzal nem vagyok egyedül hogy utálom a Nexust?
Rey Mysterio a kedvencem am.
Én már vagy 2-3 éve követem folyamatosan adásról adásra PPV-ről PPV-re.L.Messi 10 írta:Néz innen valaki pankrációt? Ha igen ki a kedvenced?