Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért az év első felében rendesen törte a német a gépet nem egyszer, de az ugye a feledés homályába merül, de Hamiltonét örökre megjegyezzük.Scooby Bent Bwoy írta:Schumi azért mert egy és ugyanazon versenyen csinálta azt mint Hami,még nem megy olyan rendszerességel bele másba, főleg nem úgy,h ugye most nem ő a "nagy mindenkit leelőző" Hamilton...Ozsi
ozsimiki írta:Miihii!
Mint írtam, akkor lesz igazán nagy pilóta Lewis barátod,ha kellő agresszívitás mellett sem okoz hasonló bajokat 3versenyente, olykor sűrűbben. Mert ha minden pilóta így fogná fel, lehet hogy látványosabb lenne az egész,de egy roncsderbihez hasonlítana. Schumis mellékköreidre nem reagálok, ott senki sem vitatta hogy hibázott, míg Hamit fürdetitek ha keményebben fogalmazunk amikor sokadjára rongyol bele a másikba. Dislike.
fogadd el,hogy nem ok nélkül van bántva Lewis az esetek 90%ban, most sem. Nem esik jól mert bírod, elhiszem,de ezért nem mi vagyunk a hibásak,hanem maga a kedvenced.
én akkor is írok amikor nagyon jól teljesít ezzel az agresszív stílussal (ha nem tör össze mást), pl Magyar nagydíj nagy része. (visszaforgatás az más tészta), és akkor is ha épp nem tetszik amit csinál és ráfogjátok "hát de ő elkeseredett amúgy is mert nem lesz vébé,és ez benne van" sablonra.
Hát igen,a kockáztatások már cs ilyenek,v bejönnek v nem.Mint ahogy a többieknél is így van,cs éppen Hami sokkal többet kockáztat általában,mert hajtja a vére meg a győzni akarás.Bizony,alkalmanként túllő a célon és befürdik vele,de kénytelen tolni neki,mert elég sokszor éri vmi hátráltató tényező a koccolásokon kívül is.Ő nem fog elvegetálgatni a középmezőnyben,hanem próbál visszaérni az elejébe. Ha már Button higgadtságát említed,ő meg ugye pont azért van cinkelve,h mennyire gumikímélő taktikával nyomja és ugye ez sem tetszik a népeknek.Vagy Massa teszetosza körözgetése...Uh akkor meg az lenne,h nah a hülyegyerek milyen töketlen volt. Bár valóban ráférne a kiscsávóra egy pici türelem,kevesebb kalamajkába keveredne.De a szituk megítélésénél meg tökmindegy,h melyik pozícióban van,uis ő lesz a cserépedény. Ha mondjuk egy kanyarban beesik belső íven és koccolnak,akkor a hülyegyerek mit képzel magáról,ha meg őmellé esnek be és úgy koccolnak,akkor is ő a cserépedény,h miért nem engedte el...samy85 írta:Miihii, Hami egy nagyszerű pilóta, vb aspiráns, de nincs nála egyensúly! Ugye a Kockáztatásai vagy bejönnek, és akkor ő a nagy király, v nem, és akkor kapja a szokásos "pofonokat"... Nem véletlenül mondták tegnap hogy felmerült az hogy Button igényeinek megfelelően alakítják ki a jövőbeni Mekiket... ő sokkal kiegyensúlyozottabb de legalább annyira sikeres....sőt... ha megnézzük kettejük statisztikáját kijön hogy Button bizony sokkal jobb eredményeket ér el összességében... és mindezt teszi higgadtan...
Jahhh,h Schumi egyből bűnhődött,akkor már nem is számítozsimiki írta:
Schumi is hibázott,de rá nem volt jellemző az utóbbi években ugyanez (szétszedi az ellen kocsiját 2versenyenként kicsit túlozva) , mint Hamira. Továbbá Hami a mezőny 2.3.leggyorsabb gépével teszi folyamat tönkre többiek versenyét, vagy épp a sajátját, ha kicsi esze lenne,várna még 1 fél kört,és megúszná ezeket a dolgokat. Nincs neki. = erre a jelző.
Kralonak is válaszolva ezáltal,aki ismét nem piszkálódás céljából, magasröptű hszel örvendeztetett meg![]()
Jah amúgy, igen Miihii, Schumi legalább megbűnhődött egyből, nem továbbmegy miután felöklel másokat, azért szerencsére a sors savazza is rendesen Lewis barátunkat a "bűneiért".
Innentől elfogadom amit leírtok Hamival kapcsban,de a véleményem marad, csak meg kell nézni az idény versenyeit, és eldöntheti mindneki,hogy mennyiszer volt Hami a felelőtlen, türelmetlen, olykor idegbeteg, és ezek mikkel jártak. Egyik kezetek kevés lesz a számoláshoz.
Csak ezt idéztem, mivel a többi rész hozzád képest kevésre sikeredett Robi.robertfcb írta:
Lady Gaga egy koncerten tudta meg a hírt, aki köztudottan Vettel rajongó. Az öltözőből őrjöngve szaladt a közönséghez, és közéjük ugrott. Viszont a közönség még nem volt ott. Így kórházba szállították. A friss hírekkel nemsoká jelentkezünk
robertfcb írta:Nyilatkozatok a hírek után:robertfcb írta:Sebastian Vettel elveszíthet mindent
A német pilóta versenyeit elemezte a Nemzetközi Automobil Szövetség(FIA), és kiszúrt a Red Bull Renault oldalán egy elemet, ami egy légelvezető csövet rejt. A szingapúri futam után a címvédő már csak 1 pontra van a világbajnoki címtől, de lehet ezt a pontot soha nem fogja tudni megszerezni. Az esetet vizsgálják, viszont olyan hírek szivárogtak ki a gyűlésről, hogy a pilótát példátlan büntetéssel sújthatják. Ezek még csak találgatások, de szó van a versenyző pontlevonásáról és a következő 5 versenyről való kizárásáról is. Hogy mi fog megvalósulni ezekből a jövő zenéje, de hogy ebből nem fog jól kijönni a német, bizonyos.
Forrás:F1 hírek
:S
Friss hír:
Jean Todt a FIA elnöke hivatos közleményben értesítette a médiát, hogy a világbajnoki címvédő Sebastian Vettelt, és csapattársát Mark Webbert, automatikusan diszkvalifikálják a világbajnokság befejező 5 futamáról. Bernie Ecclestone a Formula 1 atyja is kommentálta az esetet: - Nem találom a szavakat. Az elnökségi tagok meghozták a döntést, értenek hozzá. Nem kívánom felülbírálni a döntésüket. Nagyon sajnálom Sebastian-t, nagyon szimpatikus versenyző. A szabályok betartására nagyon oda fogunk figyelni az elkövetkezendő szezonokban. - taglalta Ecclestone úr.
Egy újságírónak sikerült elcsípnie Sebastian Vettel-t, aki interjút adott a német televíziónak.
Sebastian: Ez egy gyötrelem számomra. Lehet világbajnok leszek, de így? Mélyen letört engem a hír. A csapat rendesen elbánt velem, a presztizsemnek ez nem tesz jót. Mindenki úgy tekinthet majd rám, mint egy csaló világbajnokra. Ezt nehéz lesz leseperni magamról. - Szólt vélhetően a 2011-es év világbajnoka.
Sebastian-t telefonon értük el, aki így válaszolt: - Tényleg nem tudtam semmiről. A csapat eltitkolt mindent. És még az is lehet, hogy Webber tette oda a légelvezetőt, hogy kiszúrjon Velem. Minden szurkolómnak üzenem, hogy ne aggódjon értem. Sikerül majd kijönnöm a gödörből.
Webber a twitter üzenőfalán reagált a vádakra: Seb remélem most örülsz, ez volt minden vágyad, világbajnok leszel, amíg én nem. Sok sikert a jövőben, csaló bajtárs. Mark.
A volt világbajnok, Kimi Raikkonen egy rally szimuláció közben tudta meg a hírt, és azonnal reagált.
- Én Vettel helyében innék 2 vodkát és egy rekesz sört. Az majd lenyudtatja a srácot. Túl fiatal vagy még, üzenem fiam. - szólt a bajnok, aki köztudottan nem veti meg az alkoholt.
Megszólalt Roberto Carlos is a témában, aki köztudottan nagy Forma1 rajongó
Roberto: Sebastian telefonon keresett meg, hogy elsírja nekem bánatát. Én azonnal gépre pattantam, és eljöttem ide a helyszínre. Nagyon sajnálom a barátomat, Rubens-t, hogy nem lehet itt velem, mert nyomnánk egy Joga Bonitot. - nyilatkozta a világbajnok focista.
Lady Gaga egy koncerten tudta meg a hírt, aki köztudottan Vettel rajongó. Az öltözőből őrjöngve szaladt a közönséghez, és közéjük ugrott. Viszont a közönség még nem volt ott. Így kórházba szállították. A friss hírekkel nemsoká jelentkezünk
Nyilatkozatok a hírek után:robertfcb írta:Sebastian Vettel elveszíthet mindent
A német pilóta versenyeit elemezte a Nemzetközi Automobil Szövetség(FIA), és kiszúrt a Red Bull Renault oldalán egy elemet, ami egy légelvezető csövet rejt. A szingapúri futam után a címvédő már csak 1 pontra van a világbajnoki címtől, de lehet ezt a pontot soha nem fogja tudni megszerezni. Az esetet vizsgálják, viszont olyan hírek szivárogtak ki a gyűlésről, hogy a pilótát példátlan büntetéssel sújthatják. Ezek még csak találgatások, de szó van a versenyző pontlevonásáról és a következő 5 versenyről való kizárásáról is. Hogy mi fog megvalósulni ezekből a jövő zenéje, de hogy ebből nem fog jól kijönni a német, bizonyos.
Forrás:F1 hírek
:S
Friss hír:
Jean Todt a FIA elnöke hivatos közleményben értesítette a médiát, hogy a világbajnoki címvédő Sebastian Vettelt, és csapattársát Mark Webbert, automatikusan diszkvalifikálják a világbajnokság befejező 5 futamáról. Bernie Ecclestone a Formula 1 atyja is kommentálta az esetet: - Nem találom a szavakat. Az elnökségi tagok meghozták a döntést, értenek hozzá. Nem kívánom felülbírálni a döntésüket. Nagyon sajnálom Sebastian-t, nagyon szimpatikus versenyző. A szabályok betartására nagyon oda fogunk figyelni az elkövetkezendő szezonokban. - taglalta Ecclestone úr.
Én hoztam fel Hill-t ami eszembe nem jutott volna, ha nem ovlassuk sokadjára, hogy a szegény német pilótát milyen gonosz módon elküldték stop&gora!ozsimiki írta:Azért skacok, csak röhögni tudok. Hamilton egész éve jóformán arról szól,hogy mit, és mikor ront el, hozzá nem méltó mód. Erre jöttök itt Schumi múltjávalEz amúgy Hamis ellentábor igazát erősíti, ha már ennyire terelni kell...
Nem is ti lennétek ha nem keveritek bele Hill-t, meg a többit.
mind1 is, így tovább Hamilton! Akkor lesz igazán nagy pilóta, ha az agresszivitása megmarad,és nem jár folyamatosan ilyesmikkel, hanem ezek nélkül is kőkeményen tud versenyezni. Mert így sokak tudnának agresszívak lenni.
Akkor bizonyára annyira tökéletes a memóriád hogy arra is emlékszel hogy hogy érte el a FIA hogy ausztráliában(asszem) versenyen legyen még tétje a meccsnek.Bob_Marley írta: Emlékszem én régebbről a német művész úrra, hogy nyert Hill ellen...erről ennyit!!!!!