Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2011.09.27. 18:25:36

Scooby Bent Bwoy írta:Schumi azért mert egy és ugyanazon versenyen csinálta azt mint Hami,még nem megy olyan rendszerességel bele másba, főleg nem úgy,h ugye most nem ő a "nagy mindenkit leelőző" Hamilton...Ozsi
Azért az év első felében rendesen törte a német a gépet nem egyszer, de az ugye a feledés homályába merül, de Hamiltonét örökre megjegyezzük.
Egyébként minden okuk megvan az örömre azoknak, akik nem kedvelik Hamiltont, hibázott, nem áll jól a pontversenyben. Mert amelyik Hamilton-ellenes azt mondja, hogy nem örült Lewis hibájának, ő hazudik, de így legalább van ok, hogy lehessen...
A múltban is voltak olyan nagy versenyzők, akik hibáztak nem egyszer és még lesznek is ilyenek.
Lehet a következő versenyen is neki megy valakinek, ez benne van. Nézzetek régebbi versenyeket és más szériákat, ez nem egyedüli eset.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
Kralo
Entrenador del Barça

2011.09.27. 09:44:13

Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója: Sosem árt megmutatni Alonsónak és a többi riválisnak, hogy mi a dolgok természetes rendje a pályán...

Egy szerény nyilatkozatból a monzai verseny után. :)
miihii
KHAL

2011.09.27. 03:34:52

ozsimiki írta:Miihii!

Mint írtam, akkor lesz igazán nagy pilóta Lewis barátod,ha kellő agresszívitás mellett sem okoz hasonló bajokat 3versenyente, olykor sűrűbben. Mert ha minden pilóta így fogná fel, lehet hogy látványosabb lenne az egész,de egy roncsderbihez hasonlítana. Schumis mellékköreidre nem reagálok, ott senki sem vitatta hogy hibázott, míg Hamit fürdetitek ha keményebben fogalmazunk amikor sokadjára rongyol bele a másikba. Dislike.

fogadd el,hogy nem ok nélkül van bántva Lewis az esetek 90%ban, most sem. Nem esik jól mert bírod, elhiszem,de ezért nem mi vagyunk a hibásak,hanem maga a kedvenced.

én akkor is írok amikor nagyon jól teljesít ezzel az agresszív stílussal (ha nem tör össze mást), pl Magyar nagydíj nagy része. (visszaforgatás az más tészta), és akkor is ha épp nem tetszik amit csinál és ráfogjátok "hát de ő elkeseredett amúgy is mert nem lesz vébé,és ez benne van" sablonra.
:D
Pedig tényleg nem bonyolult,amit írok,de cs nem megy át :) Értsd már meg,h nekem nem az a bajom,h ha Lewis hibázik,meg van állapítva ez.Hanem az,h egyből jönnek a hangzatos,válogatott nagy igazságok,és oltások olyan dolgokért,amiket másnál simán elnéztek! Pont h a Schumis "mellékkörökre" IS kellene reagálnotok,ha már ennyire főbenjáró,"gyagyás óvodás" hibák ezek.Bizonyítod ezzel a mondatoddal is,amit mondok,mert a Miskás dolgok cs mellékesek,ugye? Ha Hami csinál vmit azt rögtön meg kell jegyeznetek és csámcsogni rajta,szépen előadni ismét a nagyhalált és a jogsijának bevonását kérni,de másoknál ugyanolyan hibánál ezek hol vannak? Elismeritek,h Schumi hibázott?Még jó :D De ha már olyan szépen,azonnal tudtatok reagálni a Hamis esetre,akkor miért nem hurrogtátok le pölö a nagy német császárt?Jahh,mert ő pajti és nála a nagysága miatt nem számítanak a cinkes szituk,ugye?Én kérdeztem rá,h mi a véleményetek az esetről,de nagy csöndök voltak.Aztán később annyi,h "hibázott, de nem tette tönkre más versenyét". Ez nem fürdetés,ugye?Ennyivel le van rendezve,utólag az ő esete azok után,h nem sokkal előtte még milyen nagy okosságokat tudtatok kihozni kapásból Lewis szitujánál.Ez a dislike.
Rem tiszta,h én mit akarok kihozni ebből,mert nem arra reagáltál egyáltalán,amit feszegetek...ÉS ne azért legyenek már a Hamis esetek ekkora fenékkel,mert neki már a sokadik,meg a korábbi években is jelen volt (mint ahogy ezt írtad korábban Hamiról,talán elsőként említve a múltat,amiért később leosztottad Bobékat,h nem is mi lennénk,ha nem a múltat hoznánk fel... :wink: ).Ha olyan komoly a szitu,h ennyire a padlóhoz veritek magatokat tőle,akkor másnál (akárkinél) hogyhogy még szót sem érdemel?Annyira nem komoly mégsem? Akkor miért kell ennyire osztani az igét Lewisnál,mint a nagy igazság,nyilvánvalóság!? Főleg ilyen eseteknél,mint a hétvégi.Hány hasonlót látunk egy-egy szezonban? (Még úgy is,h Lewis nincs benne a buliban :D )Sokat.Előfordul,h mindkettő rámegy,van h egyikük és nem ritka,h mindkettő továbbmegy gond nélkül.De mégis úgy csináltok,mintha vmi borzasztó,különös kegyetlenséggel elkövetett dologról lenne szó.Pedig nem az.Pont annyira nem,amennyire nem szoktatok foglalkozni különösebben a többi esetnél ilyennel... :wink:

Miihiikém, lehet én sem értem,de hogy te biztosan, az tuti:) gyagyás ovis,mert sokadjára eljátssza ugyanezt. Schumi max azért volt rendszeresen elővéve,mert nem úgy megy neki,mint anno, Hami meg ugyanezekért mint amit most is csinált. Ha először csinálja (ahogy csinálta,nem írtam ilyen jelzőt) 10edjére már írtam. Nem nehéz dolog ez. Apuci rátette a terhet a 10VBje lesz a gyereknek szöveggel :D roncsderbiben meg is lenne már :X Ozsi
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2011.09.26. 20:04:00

Ha kezded unni, hogy Hamilton rendre belemegy valakibe, akkor gondolom azt is kezded, hogy Schumacher is... Én egyiket sem unom, igaz mindkettő sok, de pl. Barrichellótól is láthattunk több ilyet a közelmúltban. Egyébként Button is ment bele nem egy pilótába idén, de még lehetne sorolni, de ugye csak Hamiltoné unalmas.

Bono!

Hamilton sajnos inkább picit visszafejlődött, első évében pl. nem is hibázott szinte, csak az utolsón (utolsó előttin az csapat hiba), de ebből az évből talán tanul. Egyébként szerintem nem az ütközés a sok, a 4 saját hibájából elkövetettnél mostanit már elemeztük, Spában figyelmetlen volt, Kanadában esős rajtnál csúszott neki Webbernek, ami sima versenybaleset, a monacói Massa esetnél volt túl agresszív, de pl. ugyanott 15 éve Panis szó szerint felkente a falra Irvine-t, és megnyerte a futamot, büntetés nélkül megúszta.

Schumi azért mert egy és ugyanazon versenyen csinálta azt mint Hami,még nem megy olyan rendszerességel bele másba, főleg nem úgy,h ugye most nem ő a "nagy mindenkit leelőző" Hamilton...Ozsi
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2011.09.26. 19:54:50

Sajna a Schumis eset amire én gondoltam, ott a vízen csúszott meg, és úgy kapott stop and go-t, ami akkor hatalmas vicc volt. nem érdekel mennyivel lehet menni a boxban, SOSE büntetik meg ezt az embert, megértem, hogy ideges, hogy nem küzdhet a vb címért, de ennyi erővel 23 pilóta lehetne kamikaze a versenyeken.. ennyi. Ez az év már elment, én abban reménykedek, jövőre Schumi kap egy versenyképes szettet és leoktat mindenkit, aztán akkor lehet itt visszavonulásról meg olyanról beszélni, h kár h visszatért.. aki elvakult Schumi rajongó, akinek ő a példaképe, és rajong érte mióta tudja az eszét, akinek minden képkocka egy ajándék, hogy láthatja, az tudja átérezni a helyzetet, aki birtokolja ezt az érzést.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Bono
Barça B

2011.09.26. 19:50:32

Előre leszögezem, hogy Lewis rajongó vagyok. Így elfogult is vagyok vele szemben.
Ez az év nem Hamiltoné. Az év elején nagy tervekkel szállt harcaba a 2. VB címéért, de elég hamar kiderült, hogy idén megint nem Ő lesz az első. A RB-Vettel páros verhetetlen volt idén is. Akármennyire is próbálkoztak a fejlesztésekkel nem sikerült, max. egyszer-egyszer. Ez elég frusztráló lehet. Lewis ezt elég hülyén reagálta le párszor, idén többször, mint előtte(Ne felejtsük el az első évében majdnem behúzta a VB címet, de akkor is elcseszte a forró feje miatt, aztán a második évében, szintén Brazíliában, majdnem sikerült ugyanazt a hibát elkövetnie.). Akkor még azt mondtam, hogy egy-két év és benő a feje-lágya. Később, legalábbis véleményem szerint, komolyodott valamicskét. Idén én abszolút a kilátástalanság, az, hogy bármit csinál Vettelé az első hely, tette ilyenné(az alap habitusa és vezetési stílusa mellett). Ezzel nem felmenteni akarom, csak nem lehet egyszerű, hogy mindig van egy jobb nálad. Tudom, hogy a többiek ettől még nem kerülnek ilyen sűrűn kényes szituációkba, de Ő úgy tűnik egyelőre így reagál. Nem mondom, hogy ez jó, de azért nem kell keresztre feszíteni.
Na a "rövid" pszichológia "elemzés" után egy pár mondat a hétvégi esetről:
valóban Hami hibázott, ez nem is volt kérdés senkinél, de...
ha emlékeztek a tavalyi futamra, Webber ugyanezt csinálta Lewis-sal, akkor azt versenybalesetnek minősítették. Pedig az nem az 5. helyért ment, hanem az 1-ért és akkor nem is volt ilyen egyértelmű a VB cím sorsa. Akkor 5-en hajtottak a végső sikerért, köztük Lewis is. Akkor ott Hami versenyének végét jelentette az az eset.
Ezzel nem akarom felmenteni, de egy picit szerintem más megvilágításba helyezi az esetet.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.26. 19:05:55

Kellenek célok?

Részemről leírtam,hogy kezdem egyre jobban unni,hogy ebben az évben rendre a másik seggében köt ki Hami. Megállapítás volt, tényekre alapozva. Ha valaki nem unja, hát nem unja. Mégis milyen célom lenne? Úgysem olvassa a FIAtól senki sem ezt a fórumot, leírtam a véleményem NEKTEK. Mert Ti olvassátok.

Amúgy meg lehet jönni Laudával,de rajta kívül még vagy 5 legenda,vagy majdnem legenda is hasonló véleményen van Lewisról, ezen kellene elgondolkodni, legutóbb pl Stewart. De Mansell,és Villeneuve is rótta már meg.

persze velük sem kell egyetérteni. kezd olyan lenni a szitu,mint Jose esetében,hogy a madridistáknak mind1,h az Ő saját legendáik (De Stéfano,stb) kezdik ki JM-t, akkor is mellébeszélnek.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2011.09.26. 18:47:33

Már csak azt nem értem, ennek a vitának mi a célja a Hamilton-ellentábor részéről. Mert a Lewis-szurkolóknak az a bajuk, hogy más pilóták is sokat hibáznak, róluk szinte szó sem esik, pedig mi elismerjük Hamilton hibáit.
Még mindig sokan megemlítik, hogy várnia kellett volna, de amúgy pont a legjobbkor próbálkozott az előzéssel, Massa amúgy is gyengén megy a kivezető körein, míg Hamilton erősen szokott, ráadásul a Ferrarin lágy, a McLarenen szuperlágy volt, nem is az előzési kísérlet okozta a problémát, hanem a hideg gumikon elmérte a féktávot, kanyarodni kellett ugye, a szintén hideg abroncsokon Massa sem elég gyorsan fordult, így belement. Rengeteg pechje volt a hétvégén, kezdődően az időmérőtől a rajt sem úgy sikerült Webber miatt, ahogy kellett volna, pedig az egyik legjobban ő kapta el.
Vettelhez meg felesleges hasonlítgatni, mert ő az élen autózik nagy fölénnyel, így max. a lekörözöttek okozhatnak neki problémát, amúgy tényleg kitűnően vezet, semmi hiba, de ez érthető is, hogy fejben a csúcson van. Megnézném azért pl. Alonso csapattársaként hogy teljesítene.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.26. 17:07:35

Miihii!

Mint írtam, akkor lesz igazán nagy pilóta Lewis barátod,ha kellő agresszívitás mellett sem okoz hasonló bajokat 3versenyente, olykor sűrűbben. Mert ha minden pilóta így fogná fel, lehet hogy látványosabb lenne az egész,de egy roncsderbihez hasonlítana. Schumis mellékköreidre nem reagálok, ott senki sem vitatta hogy hibázott, míg Hamit fürdetitek ha keményebben fogalmazunk amikor sokadjára rongyol bele a másikba. Dislike.

fogadd el,hogy nem ok nélkül van bántva Lewis az esetek 90%ban, most sem. Nem esik jól mert bírod, elhiszem,de ezért nem mi vagyunk a hibásak,hanem maga a kedvenced.

én akkor is írok amikor nagyon jól teljesít ezzel az agresszív stílussal (ha nem tör össze mást), pl Magyar nagydíj nagy része. (visszaforgatás az más tészta), és akkor is ha épp nem tetszik amit csinál és ráfogjátok "hát de ő elkeseredett amúgy is mert nem lesz vébé,és ez benne van" sablonra.

szerk:

The Times:

„Lewis Hamilton korábban arról álmodott, hogy többszörös bajnok lesz, most pedig azt kell látnia, hogy egy nála két évvel fiatalabb pilóta egymás után kétszer nyeri meg a vb-t. A McLaren brit versenyzője azt hitte, ez az ő alapvető joga.”

azért így erős, bár amióta a lüke apja olyannal jött,hogy legalább 10VB-t nyer Lewis, nem csoda,hogy ugranak az ilyesmire :D
Kép
samy85
Capitá del Barça

2011.09.26. 17:02:26

Hát miihii igen... akik utálják őt, (ha fogalmazhatok ennyire keményen) nem fogják és nem is akarják megérteni az álláspontod, ebből következően (ahogy fogalmaztál) ő lesz a cserépedény....Nem hinném hogy egy Webber, egy Alonso egy Button ne akarna győzni állandó jelleggel... Nos igen mindenki kockáztat, de nem mindegy hogy hol, mikor, és mennyit.... ugye Szombaton Massa megelőzése feltétlen szükséges volt.... mert kb le is maradhatott volna... tudom hogy lassú a Massa, de annyira talán mégsem, hogy utolérte volna a gyors körén Hami.... nem is értem.... ráadásul ő alatta egy elég erős versenygép van... amellyel nem csak bizonyos szakaszon, és nem csak adott feltételek mellett lehet előzni... néha a nyugalom előrébb visz... persze nem akarom én itt az okos gyereket játszani, mert mondjuk enyhén fogalmazva nem tartozik a kedvenc pilótáim közé a Britt színesbőrű, de komolyan ha nem lenne hiányérzetem lenne... összehasonlítva mondjuk Webberrel, vagy Alonsoval,-mert ők se szívbajosak ha előzésről van szó- ők tudják hogy:"... nem kell nekem most fél körön belül megelőzni az elöttem haladót, mert 1 körön belül a pálya azon részéhez érek ahol esélye sincs..."
illetve azt is tudják hogy mikor kell gyorsan előzni, mert azzal nyerhetnek! ezt tudja Hamilton is, és itt abaj... hogy nem bír várni.... ezzel csak annyi baj van, hogy lehet ez az ami hiányzik a repertoárjából ahhoz hogy megszerezze a 2 vb címét.... és itt kikell emelni Vettelt mert ennyi idősen úgy egyben van fejben, hogy az valami elképesztő.... számomra felfoghatatlan... na lehet Lewis-nak is csak ennyi hibádzik... Hajrá Alonso Forza Ferrari!!!
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
miihii
KHAL

2011.09.26. 11:51:43

samy85 írta:Miihii, Hami egy nagyszerű pilóta, vb aspiráns, de nincs nála egyensúly! Ugye a Kockáztatásai vagy bejönnek, és akkor ő a nagy király, v nem, és akkor kapja a szokásos "pofonokat"... Nem véletlenül mondták tegnap hogy felmerült az hogy Button igényeinek megfelelően alakítják ki a jövőbeni Mekiket... ő sokkal kiegyensúlyozottabb de legalább annyira sikeres....sőt... ha megnézzük kettejük statisztikáját kijön hogy Button bizony sokkal jobb eredményeket ér el összességében... és mindezt teszi higgadtan...
Hát igen,a kockáztatások már cs ilyenek,v bejönnek v nem.Mint ahogy a többieknél is így van,cs éppen Hami sokkal többet kockáztat általában,mert hajtja a vére meg a győzni akarás.Bizony,alkalmanként túllő a célon és befürdik vele,de kénytelen tolni neki,mert elég sokszor éri vmi hátráltató tényező a koccolásokon kívül is.Ő nem fog elvegetálgatni a középmezőnyben,hanem próbál visszaérni az elejébe. Ha már Button higgadtságát említed,ő meg ugye pont azért van cinkelve,h mennyire gumikímélő taktikával nyomja és ugye ez sem tetszik a népeknek.Vagy Massa teszetosza körözgetése...Uh akkor meg az lenne,h nah a hülyegyerek milyen töketlen volt. Bár valóban ráférne a kiscsávóra egy pici türelem,kevesebb kalamajkába keveredne.De a szituk megítélésénél meg tökmindegy,h melyik pozícióban van,uis ő lesz a cserépedény. Ha mondjuk egy kanyarban beesik belső íven és koccolnak,akkor a hülyegyerek mit képzel magáról,ha meg őmellé esnek be és úgy koccolnak,akkor is ő a cserépedény,h miért nem engedte el...
messideco
Presidente del Barça

2011.09.26. 10:49:16

A legvégét láttam a futamnak. Örültem Button második helyének, bár elég idegesítő volt a vége. Azért 4,... másodperc hátrányról feljött 1,9-re :) És ezzel már második :D

Lehet tudni Rajkonnen visszatéréséről? Kubica jövőre versenyez?
Kép
"And my heart will leave you never."
samy85
Capitá del Barça

2011.09.26. 10:40:37

Miihii, Hami egy nagyszerű pilóta, vb aspiráns, de nincs nála egyensúly! Ugye a Kockáztatásai vagy bejönnek, és akkor ő a nagy király, v nem, és akkor kapja a szokásos "pofonokat"... Nem véletlenül mondták tegnap hogy felmerült az hogy Button igényeinek megfelelően alakítják ki a jövőbeni Mekiket... ő sokkal kiegyensúlyozottabb de legalább annyira sikeres....sőt... ha megnézzük kettejük statisztikáját kijön hogy Button bizony sokkal jobb eredményeket ér el összességében... és mindezt teszi higgadtan... Apropó hamár Ferrari szurkoló vagyok, hadd jegyezzem meg hogy legalább a Mclarennél 2 pilóta van, nálunk Alonso egyedül... Massa meg Petrovval, meg Perezzel viaskodik a 10. helyekért... 1 Ferrarival... remélem ez az utolsó éve... Ja és nem hiszem el h rajtam kívül senkit nem irritál a Czollner... pfffffuuuu apám ez az ember ... fogalma nincs arról amihez elvileg ért...sőt arról sincs amit lát... pl... Massa-Hami együtt jöttek boxba, 2 kör múlva már teljesen mást mondott... Azt sem tudja ki előz kit stb.... meg az hogy mennyire Mclaren szurkoló... komoly... ez nem baj hogy a mekiknek sturkol, de legalább a futam erejéig szedje össze magát, és ne mutassa ennyi... folyamat a Ferrarit mocskolja persze finoman... jobb lenne ha Wéber mag a Walter közvetítene.... Vagy hol van Palik???? ](*,)
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
miihii
KHAL

2011.09.26. 00:03:11

ozsimiki írta:
Schumi is hibázott,de rá nem volt jellemző az utóbbi években ugyanez (szétszedi az ellen kocsiját 2versenyenként kicsit túlozva) , mint Hamira. Továbbá Hami a mezőny 2.3.leggyorsabb gépével teszi folyamat tönkre többiek versenyét, vagy épp a sajátját, ha kicsi esze lenne,várna még 1 fél kört,és megúszná ezeket a dolgokat. Nincs neki. = erre a jelző.

Kralonak is válaszolva ezáltal,aki ismét nem piszkálódás céljából, magasröptű hszel örvendeztetett meg :)

Jah amúgy, igen Miihii, Schumi legalább megbűnhődött egyből, nem továbbmegy miután felöklel másokat, azért szerencsére a sors savazza is rendesen Lewis barátunkat a "bűneiért".

Innentől elfogadom amit leírtok Hamival kapcsban,de a véleményem marad, csak meg kell nézni az idény versenyeit, és eldöntheti mindneki,hogy mennyiszer volt Hami a felelőtlen, türelmetlen, olykor idegbeteg, és ezek mikkel jártak. Egyik kezetek kevés lesz a számoláshoz.
Jahhh,h Schumi egyből bűnhődött,akkor már nem is számít :D Akkor Lewis hibáinak egy részét is vissza lehet szívni,mert volt,h ő fázott rá a túlzott lelkesedésének ugye.Schuminak is azért volt jónéhány véleményes megmozdulása,ezeket Kralo feszegeti is alább,plusz nem egyszer felszisszentünk asszem jónéhányan amikor elég agresszívan zárta le az utat vki előtt kishíján v ki is terelve a pályáról a másikat (a legemlékezetesebb talán Barichello majdnem falhoz szorítása tavalyról,de ha figyeltétek a futamokat,észre lehetett venni nem egy ilyet idén is...).De ezekről mindig cs annyi szó volt,h ááhhh,ez nem számít mert Schumi nem olyan.(Persze,lehet mondani,h MS szituknál nem volt koccanás legtöbbször,de a lényege a sportszerűség határának feszegetése és a durva versenyzés.) Aztán azért ha ezek is fel lettek volna sorolva az igazság bajnokainál,akkor lehetne rá is mondani,h "ha nem tud veszíteni,menjen máshova".Hami le lett óvodásozva egy ilyen koccolás után,mert az összes korábbi eset is bele van számolva,Miskánál meg egy fél sor az egész mert rá nem jellemző.Akkor vegyük nála is az egész pályafutást ilyen téren,ha már LEwisnál is hendikep hátrány ez :D Amikor Shumi vadul egy picikét,még sztem azért sem kap akkora visszhangot,mert a kaki Mercivel cs a középmezőnyben vannak ezek az ügyletek,plusz ugye h ő az isten.

Várna még egy fél kört egy előzéssel?Lehet,h lassan járj tovább érsz elven többször célba ért volna,de akár súlyos helyezésektől,pontoktól is eleshet azon a fél körön,ha mindig várogat.Meg különben is ,ez autóverseny,ráadásul Hami igen komolyan is veszi ezt.A forrófejűségéből következően tuti h a legtöbbször tűzközelben lévő pilóta,viszont ha nem így nyomatná,az nem ő lenne,valamint számunkra is sokkal eseménytelenebb lenne a F1.Mert ugyan meg lehet találni a kiscsávót a sok koccolás miatt,de ugyanakkor arra lehet számítani,h ő nem fog alibizni ,tehát lesznek előzések,éles szituk.Írtad még,h kábé 10 esetben ki tudta várni a DRS zónát.Az lehet,de máshol meg még többet tudott előzni.Ha azokban az esetek egy részén még várogat,akkor elment volna a futam teljesen.Mivel kapaszkodnia kellett (már megint),így nem fért már bele a totojázás,ahol egy centi hely van,be kell menni.

Ti nem szeretitek emiatt,nincs ezzel semmi baj,majd én szurkolok neki helyettetek is :P Engem egy picit az zavar,h olyan eseteknél megy a lázongás,amiket másnál egy kézmozdítással elintéztek. Ha pölö az előző futamon a Schumi-Hami páros fordított esetben zajlik és az angol tartja így a németet,akkor még mindig azt számolnátok h hányszor cikázott a pályán és h megint nem bírt az eszével a kis hülye.Így meg a nagymester tanítanivalóan tartotta maga mögött a kis hülyét.Meg a mostani futamon,ahol egy olyan koccolásban volt elkövető Hami,amilyent elég sokat lehet látni (hány olyan volt,amikor ezután mindkettő tovább tudott menni gond nélkül!?) és jön az idegbeteg,meg a satöbbi. Schumi koccolása még durvábban is sült el,de cs azután lett egyáltalán megemlítve,h megemlítettem.Szóval ha az ilyen ""apróságok"" ekkora jelentőségűek az egyiknél,akkor legyenek a másiknális már,főleg ha ő sem feddhetetlen múlttal rendelkezik.Meg egyáltalán,ne bagatellizáljuk el,ha nem éppen egy adott pilóta (Lewis) neve merül fel az esetnél.Ha ilyen csúnya a megmozdulás,amiért egyből óvodás idegbeteg,akkor legalább egy picit szidjuk már le a többit is,aki ilyen elképesztő sportszerűtlenséget művel,nem törődve ön és környezete egészségével :wink: Mert ha a többinél mindig elsikkad,akkor tényleg olyan,mintha cs egy pilóta rontana,okozva balesetet.

Nyilván Lewis volt a hibás a Massás dolognál,sajnos ez így jött ki.Nem is az első volt idén,ez is nyilvánvaló.Nem kidumálni akarom ezeket,Hami versenyzésében ezek benne vannak... Cs azt mondom,h annyira borzasztóan be tudtok lelkesedni minden apróbbnak számító dolognál,h furán hat ha tökugyanilyen szituknál meg egy sort sem érdemel.Akkor akkora nagy balhé nem lehetett,mint ahogy sztem nem is volt pölö ez a mostani sem,h ekkora fenék legyen kerítve neki.Ha pölö Kobajasi csinálja Perezzel,nem is emlékeznétek rá.Vagy h még lovagoljak a Schumis eseten.Helyettesítsük be Miska helyére Hamit. Ugyanilyen végkifejlet esetén is ilyen rezignáltan mondanád ugyanezeket? "Hami hibázott,de egyből meg is fizetett érte és különben sem tette tönkre más versenyét." Kábé ennyivel ki is merült az eset.Haminál nem hiszem,h ennyi lett volna az egész,ide a bökőt :wink: Szal minden apró lehetőség ki van használva a hangzatos,nagyszabású következtetések levonására,h mekkora egy gyökér ez a Hami ,ezért amikor akár a közönségkedvenc,akár más csinál ilyet,akkor is dobáljuk már meg egy kis fekáliával őt is,ha már ilyen egetverően gusztustalan dolgokat csinálnak. Ha meg nem érdemel szót másnál,akkor hagyjuk már csendes mederben az angolnál is.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.25. 23:36:02

robertfcb írta:

Lady Gaga egy koncerten tudta meg a hírt, aki köztudottan Vettel rajongó. Az öltözőből őrjöngve szaladt a közönséghez, és közéjük ugrott. Viszont a közönség még nem volt ott. Így kórházba szállították. A friss hírekkel nemsoká jelentkezünk
Csak ezt idéztem, mivel a többi rész hozzád képest kevésre sikeredett Robi.

Viszont a kiemelt részen sírtam. Az megmentette a postod :wink: :lol:
Kép
Leomessi14
Entrenador del Barça

2011.09.25. 23:16:21

robertfcb írta:
robertfcb írta:Sebastian Vettel elveszíthet mindent

A német pilóta versenyeit elemezte a Nemzetközi Automobil Szövetség(FIA), és kiszúrt a Red Bull Renault oldalán egy elemet, ami egy légelvezető csövet rejt. A szingapúri futam után a címvédő már csak 1 pontra van a világbajnoki címtől, de lehet ezt a pontot soha nem fogja tudni megszerezni. Az esetet vizsgálják, viszont olyan hírek szivárogtak ki a gyűlésről, hogy a pilótát példátlan büntetéssel sújthatják. Ezek még csak találgatások, de szó van a versenyző pontlevonásáról és a következő 5 versenyről való kizárásáról is. Hogy mi fog megvalósulni ezekből a jövő zenéje, de hogy ebből nem fog jól kijönni a német, bizonyos.
Forrás:F1 hírek
:S
Friss hír:
Jean Todt a FIA elnöke hivatos közleményben értesítette a médiát, hogy a világbajnoki címvédő Sebastian Vettelt, és csapattársát Mark Webbert, automatikusan diszkvalifikálják a világbajnokság befejező 5 futamáról. Bernie Ecclestone a Formula 1 atyja is kommentálta az esetet: - Nem találom a szavakat. Az elnökségi tagok meghozták a döntést, értenek hozzá. Nem kívánom felülbírálni a döntésüket. Nagyon sajnálom Sebastian-t, nagyon szimpatikus versenyző. A szabályok betartására nagyon oda fogunk figyelni az elkövetkezendő szezonokban. - taglalta Ecclestone úr.
Nyilatkozatok a hírek után:
Egy újságírónak sikerült elcsípnie Sebastian Vettel-t, aki interjút adott a német televíziónak.
Sebastian: Ez egy gyötrelem számomra. Lehet világbajnok leszek, de így? Mélyen letört engem a hír. A csapat rendesen elbánt velem, a presztizsemnek ez nem tesz jót. Mindenki úgy tekinthet majd rám, mint egy csaló világbajnokra. Ezt nehéz lesz leseperni magamról. - Szólt vélhetően a 2011-es év világbajnoka.

Sebastian-t telefonon értük el, aki így válaszolt: - Tényleg nem tudtam semmiről. A csapat eltitkolt mindent. És még az is lehet, hogy Webber tette oda a légelvezetőt, hogy kiszúrjon Velem. Minden szurkolómnak üzenem, hogy ne aggódjon értem. Sikerül majd kijönnöm a gödörből.

Webber a twitter üzenőfalán reagált a vádakra: Seb remélem most örülsz, ez volt minden vágyad, világbajnok leszel, amíg én nem. Sok sikert a jövőben, csaló bajtárs. Mark.

A volt világbajnok, Kimi Raikkonen egy rally szimuláció közben tudta meg a hírt, és azonnal reagált.
- Én Vettel helyében innék 2 vodkát és egy rekesz sört. Az majd lenyudtatja a srácot. Túl fiatal vagy még, üzenem fiam. - szólt a bajnok, aki köztudottan nem veti meg az alkoholt.

Megszólalt Roberto Carlos is a témában, aki köztudottan nagy Forma1 rajongó
Roberto: Sebastian telefonon keresett meg, hogy elsírja nekem bánatát. Én azonnal gépre pattantam, és eljöttem ide a helyszínre. Nagyon sajnálom a barátomat, Rubens-t, hogy nem lehet itt velem, mert nyomnánk egy Joga Bonitot. - nyilatkozta a világbajnok focista.

Lady Gaga egy koncerten tudta meg a hírt, aki köztudottan Vettel rajongó. Az öltözőből őrjöngve szaladt a közönséghez, és közéjük ugrott. Viszont a közönség még nem volt ott. Így kórházba szállították. A friss hírekkel nemsoká jelentkezünk

:lol: :lol: te nagyon beteg vagy!
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
gergo9
Director del Fútbol

2011.09.25. 22:57:46

Van egy jó cikk 94-ről majd megkeresem nem emlékszek 100%-ig mindenre addig nem akarok reagálni.
Hamilton idén sztem is sok , átbillent a mérleg a másik felére én imádom az agresszivitását de ez sok.
robertfcb
Capitá del Barça

2011.09.25. 22:47:43

robertfcb írta:Sebastian Vettel elveszíthet mindent

A német pilóta versenyeit elemezte a Nemzetközi Automobil Szövetség(FIA), és kiszúrt a Red Bull Renault oldalán egy elemet, ami egy légelvezető csövet rejt. A szingapúri futam után a címvédő már csak 1 pontra van a világbajnoki címtől, de lehet ezt a pontot soha nem fogja tudni megszerezni. Az esetet vizsgálják, viszont olyan hírek szivárogtak ki a gyűlésről, hogy a pilótát példátlan büntetéssel sújthatják. Ezek még csak találgatások, de szó van a versenyző pontlevonásáról és a következő 5 versenyről való kizárásáról is. Hogy mi fog megvalósulni ezekből a jövő zenéje, de hogy ebből nem fog jól kijönni a német, bizonyos.
Forrás:F1 hírek
:S
Friss hír:
Jean Todt a FIA elnöke hivatos közleményben értesítette a médiát, hogy a világbajnoki címvédő Sebastian Vettelt, és csapattársát Mark Webbert, automatikusan diszkvalifikálják a világbajnokság befejező 5 futamáról. Bernie Ecclestone a Formula 1 atyja is kommentálta az esetet: - Nem találom a szavakat. Az elnökségi tagok meghozták a döntést, értenek hozzá. Nem kívánom felülbírálni a döntésüket. Nagyon sajnálom Sebastian-t, nagyon szimpatikus versenyző. A szabályok betartására nagyon oda fogunk figyelni az elkövetkezendő szezonokban. - taglalta Ecclestone úr.
Nyilatkozatok a hírek után:
Egy újságírónak sikerült elcsípnie Sebastian Vettel-t, aki interjút adott a német televíziónak.
Sebastian: Ez egy gyötrelem számomra. Lehet világbajnok leszek, de így? Mélyen letört engem a hír. A csapat rendesen elbánt velem, a presztizsemnek ez nem tesz jót. Mindenki úgy tekinthet majd rám, mint egy csaló világbajnokra. Ezt nehéz lesz leseperni magamról. - Szólt vélhetően a 2011-es év világbajnoka.

Sebastian-t telefonon értük el, aki így válaszolt: - Tényleg nem tudtam semmiről. A csapat eltitkolt mindent. És még az is lehet, hogy Webber tette oda a légelvezetőt, hogy kiszúrjon Velem. Minden szurkolómnak üzenem, hogy ne aggódjon értem. Sikerül majd kijönnöm a gödörből.

Webber a twitter üzenőfalán reagált a vádakra: Seb remélem most örülsz, ez volt minden vágyad, világbajnok leszel, amíg én nem. Sok sikert a jövőben, csaló bajtárs. Mark.

A volt világbajnok, Kimi Raikkonen egy rally szimuláció közben tudta meg a hírt, és azonnal reagált.
- Én Vettel helyében innék 2 vodkát és egy rekesz sört. Az majd lenyudtatja a srácot. Túl fiatal vagy még, üzenem fiam. - szólt a bajnok, aki köztudottan nem veti meg az alkoholt.

Megszólalt Roberto Carlos is a témában, aki köztudottan nagy Forma1 rajongó
Roberto: Sebastian telefonon keresett meg, hogy elsírja nekem bánatát. Én azonnal gépre pattantam, és eljöttem ide a helyszínre. Nagyon sajnálom a barátomat, Rubens-t, hogy nem lehet itt velem, mert nyomnánk egy Joga Bonitot. - nyilatkozta a világbajnok focista.

Kép
EuroBarça Tour 2009

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
El fanático
Entrenador del Barça

2011.09.25. 22:40:39

Tippverseny állása:

1. El fanático - 218 pont
2. Game90 - 195 pont
3. Miihii - 194 pont
4. Mogyi - 193 pont
5. Snide - 187 pont
6. Xanthor - 163 pont
7. Bob Marley - 131 pont

Következő verseny a Japán Nagydíj - október 8-9. Tippek leadásának határideje: október 7. péntek hajnali 2:59 - az időeltolódás miatt, ami a Japán nagydíj esetében megszokott.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.09.25. 22:31:22

ozsimiki írta:Azért skacok, csak röhögni tudok. Hamilton egész éve jóformán arról szól,hogy mit, és mikor ront el, hozzá nem méltó mód. Erre jöttök itt Schumi múltjával :lol: Ez amúgy Hamis ellentábor igazát erősíti, ha már ennyire terelni kell...

Nem is ti lennétek ha nem keveritek bele Hill-t, meg a többit.

mind1 is, így tovább Hamilton! Akkor lesz igazán nagy pilóta, ha az agresszivitása megmarad,és nem jár folyamatosan ilyesmikkel, hanem ezek nélkül is kőkeményen tud versenyezni. Mert így sokak tudnának agresszívak lenni.
Én hoztam fel Hill-t ami eszembe nem jutott volna, ha nem ovlassuk sokadjára, hogy a szegény német pilótát milyen gonosz módon elküldték stop&gora!
Akkor is elmondták egy sima áthajtásost kevésnek éreztek!Ezen lehet vitatkozni, sőt már mi is megtettük mennyire következetlenek a versenybírák!Lewis hibázik elismerjük, belemegy emberekbe igen elismerjük, nem is érzem, hogy másra mutogatnánk!Most jött elő, hogy bezzeg Schumachert hogy megszívatták!
Hamilton belement Massába igen, megbüntették?Igen!Schumacher meg ugyanúgy lebontotta Perezt, megbüntették?Nem mert béna volt és kiesett, :lol: ennyi

utolsó mondatot tessék helyén kezelni

szerk: Massa azért néha tud hisztizni :lol: Ezt nem biztos, hogy kamerák előtt kell elintézni, ráadásul elrángatni!Ideges, bokszutcában le lehet bokszolni (azért hívják így :lol: )!Bár kisebb oddsot adok a csoki Lewisra a brazil ellen! :lol:
Kép
Kép
Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2011.09.25. 22:28:42

http://videa.hu/videok/jarmuvek/massa-h ... plQjMcln#b

Csodálom hogy ennyivel megúszta. Egyszer valaki bepöccen, de kiüti a gyereket. :D Csak látnám már... :D
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.25. 22:23:46

Azért skacok, csak röhögni tudok. Hamilton egész éve jóformán arról szól,hogy mit, és mikor ront el, hozzá nem méltó mód. Erre jöttök itt Schumi múltjával :lol: Ez amúgy Hamis ellentábor igazát erősíti, ha már ennyire terelni kell...

Nem is ti lennétek ha nem keveritek bele Hill-t, meg a többit.

mind1 is, így tovább Hamilton! Akkor lesz igazán nagy pilóta, ha az agresszivitása megmarad,és nem jár folyamatosan ilyesmikkel, hanem ezek nélkül is kőkeményen tud versenyezni. Mert így sokak tudnának agresszívak lenni.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.09.25. 21:53:14

Igen arra is emlékszem, Briattore papa és a Benetton már akkor stiklizett :wink:
Kép
Kép
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2011.09.25. 21:44:21

Bob_Marley írta: Emlékszem én régebbről a német művész úrra, hogy nyert Hill ellen...erről ennyit!!!!!
Akkor bizonyára annyira tökéletes a memóriád hogy arra is emlékszel hogy hogy érte el a FIA hogy ausztráliában(asszem) versenyen legyen még tétje a meccsnek.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.09.25. 21:40:36

Nagyon egy rúgóra jár az agyunk scoobyval, hasonló gondolataim vannak nekem is az egész Hamilton, Schumacher stb dolgokról!
GO LEWIS
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése