Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nincs semmi,csak kicsit túlzásnak éreztem azt, hogy Hami azért jobb, mert több pontot szerzett abban a 2 évben, mikor Alo a Renault-nál volt. Én mind2-őt világklasszisnak tartom. Ha választanom kéne, akkor azt mondanám, hogy Alo, mert hideg fejjel végignyomja a versenyeket. Viszont ha Lewis le tud nyugodni és nyugodtan végig tud futni egy versenyt, akkor nem tudnék választani közöttük. Egyszerűen a mezőny fölé nőtték ki magukatBob_Marley írta:Nem érzem, hogy elvetettem volna sulykot, írtam is jó pilóta (nem ügyetlen, de ezt előzőleg is írtam) a spanyol, Lewis jobb (szvsz)!Ez pontokban is megmutatkozik!
Valóban 2007ben ugyanannyi pontjuk volt, Hungaroringre (abban az évben) nem térnék ki, mert én meg pont ellenkezőleg látom!S ha jól emlékszem nem Lewis parolázott állandóan a sajtóban, hogy így meg úgy.....És Kína meg Brazília pech volt, főleg a sanghaji boxutcás kocc!
Béke van, szerintem kicsit túlreagáltad, főleg a hátrébb az agarakkal a végén
Hát azért, ha visszaemlékszel 2007-re, akkor emlékezhetsz, hogy Alonsonak és Hamiltonnak is ugyanannyi pontja volt. Emellett egyértelműen az egész csapat Hamilton mellé állt. Ráadásul mikor még nem szűrték össze annyira a port, akkor Hami jópárszor Alonso beállításaival ment. Meg ugye olyanok is voltak, amikor Lewis a Hungaroringen lemamizta Ron Dennist (remélem jól írtam), majd ugye Alo addig állt bent a boxban, hogy megleckéztessék a "jó társat", hogy a végén nem tudott gyors kört futni. A csapat Hamit akarta büntetni, így pedig Alo 1. hely helyett 6. helyről rajtolt, nem kell mondjam Lewis az elsőről... Brit barátunk első lett, Alo negyedik. Aztán, ha vkinek a teljesítményére azt lehet mondani, hogy kiváló az Alonso. Aki ennyi jó versenyt fut ezzel az autóval (bár most már végre sikerült normális szintre hozni), az nem ügyetlen gyerek. Kicst hátrébb az agarakkalBob_Marley írta:Köszi Ozsi!
Alonsonak meg lecsúszott, van ilyen![]()
Belemehetünk ki a jobb stb, nekem elég 1 statisztika:lol: Mióta Lewis is a király kategóriában versenyez a szerzett pontok:
Alonso 578 Hamilton 630 több kérdésem nincsTudom-tudom 2 évet a Renaultban volt, de minek is köszönhette?Ja emlékszem már, nehezen viselte, hogy Hamilton csapattársaként nem övé a világ, s van nála jobb is
![]()
Tiszteletben tartom minden egyes fórumozónkat aki a spanyolért szurkol, mielőtt nekem esnétek, jó pilóta, pechje, hogy van nála jobb
Tessék, Fernando milyen gólt veretett:Bob_Marley írta:http://www.youtube.com/watch?v=rw3vSe9qnpQLG írta: Schumi pedig még focizni is tud, amennyit láttam néha gálameccseken nem is rosszul.
Lewis is![]()
Nem tudjátok holnap a Szuszában kik lépnek pályára az F1sek közül????
Schumi, Vettel,és a hamiskártyás szinte biztosan. De úgy rémlik Heidfeld is szokott focizni.Bob_Marley írta: Nem tudjátok holnap a Szuszában kik lépnek pályára az F1sek közül????
http://www.youtube.com/watch?v=rw3vSe9qnpQLG írta: Schumi pedig még focizni is tud, amennyit láttam néha gálameccseken nem is rosszul.
Schumi pedig még focizni is tud, amennyit láttam néha gálameccseken nem is rosszul.Eazzy írta:Háhá, legalább Alo máshoz is ért, nem úgy mint Lévisz, aki ilyen szemellenzősen élte le az életét, benzint ivott, és mást se csinált csak versenyzett. Hopp, és még így is többet ért el Fernando nála![]()
épp ezért írtam Massát, hogy nem biztos az,h tuti megbüntették volna. De volt más eset is.El fanático írta:Miki! Nem tudom eldönteni, hogy félreértettél vagy szándékosan beszélsz el mellettem - én direkt kihangsúlyoztam, hogy nem akarom azt, hogy amiért megemlítettem: Bueminek is járt volna verseny alatt egy boxutca áthajtásos vagy egy stop&go, mivel Hamiltont ugyenezért tuti megbüntették volna - szóval, hogy ebből pont ez kerekedjen ki, ami a Te reakciód...ozsimiki írta:Erika!
Ha nem írod külön a büntetéses részt Hamival kapcsolatban, magamtól nem hozom fel.
De így...szóval azt se felejtsd el,hogy utóbbi időben akkor sem kapott büntetést amikor lehetett volna adni bőven (pl utolsó kanyar Massa ellen),és Button sem (Kanada). Így kerek a kép.
Senki részéről nem kell most támadásnak venni, csak arra lehet reagálni, amit valaki felhozott. Ezúttal Te hoztad fel.
Kanadában pedig Button legalább annyira tehetett a történtekről, ezt felesleges volt felhozni,
Miki! Nem tudom eldönteni, hogy félreértettél vagy szándékosan beszélsz el mellettem - én direkt kihangsúlyoztam, hogy nem akarom azt, hogy amiért megemlítettem: Bueminek is járt volna verseny alatt egy boxutca áthajtásos vagy egy stop&go, mivel Hamiltont ugyenezért tuti megbüntették volna - szóval, hogy ebből pont ez kerekedjen ki, ami a Te reakciód...ozsimiki írta:Erika!
Ha nem írod külön a büntetéses részt Hamival kapcsolatban, magamtól nem hozom fel.
De így...szóval azt se felejtsd el,hogy utóbbi időben akkor sem kapott büntetést amikor lehetett volna adni bőven (pl utolsó kanyar Massa ellen),és Button sem (Kanada). Így kerek a kép.
Senki részéről nem kell most támadásnak venni, csak arra lehet reagálni, amit valaki felhozott. Ezúttal Te hoztad fel.
Most tudtam csak elolvasni!ozsimiki írta:Most ismét rosszabb volt, és nagy volt a hézag Rosberghez képest, valamint visszajátszották többször ahogy csúszkált,ezért beszéltek róla.
Amúgy versenykörülmények között simán hozza amit Rosberg,de még jobb is volt az elmúlt futamokon.
Amikor Hami is mutatott vmi váratlant (csak ő most végre pozitívat), róla is beszélt eleget Czollner. Amúgy a studióban meg azért beszélnek róla annyit a szakértők,mert ez a kretén Schumacher ellenes Gyulai Balázs mindig róla kérdezi őket.
Schumi miatt is örülnék az esőnek, mert szárazon vmit nagyon nem érzett,és be sem tudta szntem ezúttal lőni a kocsit, sokat csúszkált.