Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a műsorban elhangzott,h megvizsgálták az esetet,és úgy döntöttek hogy az ilyenkor megszokott 20másodperces bünti helyett csak 5-re büntették őket mivel nem nyertek annyit vele (a pálya utolsó szakaszán mentek már amikor megjelent az SC,hogy komolyabban megbüntessék (szó se volt olyanról,h a szabály 5-25 sec büntiről szól) őket.Mikaos írta: Az 5mp-s büntetésekre is csak azt tudom mondani (az már ugye nem Hamilton...), hogyha a szabálykönyv lehetőséget ad arra, hogy 5-től 25mp-ig "díjazzák" ezeket a próbálkozásokat, akkor a vita megint tárgytalanná válik.
Természetesen egy egy szitu megítélésébe bőven beleszólhat az egyéni vélemény a szereplőkről.Nálam például sajnos benne van a pakliban,h bőven pozitív irányba vagyok elfogult Lewissal.Természetesen inkább az ő szemszögéből nézem a különböző eseményeket,de többször is találkozott a véleményünk a nyilvánvaló különbségek ellenére a "támadóival" szemben,igaz csak részben.ALEXDP írta:miihii!
Azt azért te is tudod,hogy bárkit,bármilyen esetben megítélhetünk számunkra kedvezően,nyilván elsősorban szimpátia alapján!
Akár jogos,vagy elfogadható érveléssel is,olyan esetben amit mások máshogy látnak,és nekik is igazuk van!
Hamilton nyilvánvalóan az egyik,ha nem a legjobb képességű pilóta,de nehéz nem észrevenni hogy amit magáról hisz,és amit megenged magának,az túlzás az eddigi bizonyítványhoz képest,és másokkal ellentétben neki sajnos SZABAD is!
Ez nem elsősorban az ő hibája szerintem, de vannak itt többszörös világbajnokok,ami Hami nem biztos hogy lesz,és még sincs ennyi furcsa eset velük kapcsolatban....
Ezt is páran elkezdték aztán a többiek teljesen vakon mennek utána....ALEXDP írta: Hamilton nyilvánvalóan az egyik,ha nem a legjobb képességű pilóta,de nehéz nem észrevenni hogy amit magáról hisz,és amit megenged magának,az túlzás az eddigi bizonyítványhoz képest,és másokkal ellentétben neki sajnos SZABAD is!
idén talán 1 kivételével az összes rajtja jó voltPerrero írta:máskor ezt miért nem mutatja be
Tudása nagyon magas, nem csak a szabálytalanságai miatt sikeres,és valóban hülyeség olyat írni,h csak Lotusokat képes előzgetni.Mikaos írta:
Az anti-Hamilton dologról meg annyit, hogy az egy létező valami attól függetlenül, hogy mi történik egy versenyen. Úgy értem, amikor már kérdőre vonják a tudását, meg úgy vélik, hogy csak a szabálytalanságai miatt sikeres, meg olyanokat mondanak, hogy csak Lotus-okat előzget, az enyhén szólva is vicces![]()
Nyilván létező dolog. Valószínűleg mi, akik utáljuk őt nem tudjuk sosem objektíven megítélni a teljesítményét, de ti sem, akik bírjátok. Teljesen semleges ember meg nincs, mert aki először néz F1-t, annak is van vmi benyomása róla, ha más tudat-alatt, de akkor is van. Szóval erről felesleges vitatkozni.Az anti-Hamilton dologról meg annyit, hogy az egy létező valami attól függetlenül, hogy mi történik egy versenyen. Úgy értem, amikor már kérdőre vonják a tudását, meg úgy vélik, hogy csak a szabálytalanságai miatt sikeres, meg olyanokat mondanak, hogy csak Lotus-okat előzget, az enyhén szólva is vicces Smile
Valószinüleg azért mert az 5 másodperces büntetést futam közben nem lehetett volna kivitelezni.A második kérdésre azért nem tudok válaszolni, mert -mint láthattuk- mások esetében meg annyira elkéstek, hogy a futam után hozták meg a döntést.
- Nem volt rendjén.ozsimiki írta: mind1, van igazság amit írsz, de két kérdést feltennék:
HAMISOKNAK, vagy csak akik úgy látják ahogy Te:
-Szerintetek rendjén volt tegnap hogy a szabályt betartók jóval nagyobbat szívtak, mint az azt áthágók?
-Szerintetek rendjén volt az, hogy a bírák látván hogy a szabályszegés mekkora előnyt jelentett, olyan büntetést hoztak,és olyan későn, amilyet?
ha erre egyikre is Igen a válaszotok,akkor nem az anti Hamisokkal van a gond.
mert tegnap egy rossz szavatok nem lehetett volna, ha MÉRLEGELNEK és annak megfelelően súlyosabb büntit adnak, pl egy stop and go-t, jah és hamarabb.
Egyetlen kivétel. De én ott is azon az állásponton voltam, hogy hagyni kellett volna a versenyt. Ráadásul ott nem is volt egyértelmű a dolog (zöld zászlók lengtek, mégsem lehet előzni?! - ostobaság).Perrero írta:Csak az idei szezont nézve... Schumi amikor megelőzte Alonsot SC vonalnál
nem kell ezt elővenni, itt tegnap óta a tegnapi eset a téma, a TEGNAPI szabályszegés (ugye oda kell tenni esetében az időhatározót is,mert volt pár)Mikaos írta:aminek én személy szerint nagyon örülök, mert pont ezt sajnáltam, hogy a keménykedés egy jó ideje már eltűnt az F1-ből, csak a taxizás ment.
massának mit bocsátotak meg??????? csak 1 példát kérek!!!!!!!!! ti már annyira szeretitek hamiltont hogy minden félét beképzeltek róla a többit pedig semmibe nézitek !!!Mikaos írta:Nem kell videókat visszanézni ahhoz, hogy megállapítsuk: Hamilton az egyik legtöbbet előzte az élmezőnyből az eddigi szezonban IS (egyébként lenne rá egy fogadásom, hogy konkrétan A legtöbbet).X@vi írta:Hamilton szép megmozdulásai??? talán hogy szépen előzte meg a lotust????
Ahhoz sem kell videókat visszanézni, hogy belássuk: Hamilton szolgáltatja a műsort jórészt a szép megmozdulásaival, amiket te -furcsa módon- megkérdőjelezel, mintha nem néznél F1-et...vagy mintha elfelejtenéd.
Értem én, hogy fenn vagy akadva ezen a 3-4 szabálytalanságon, amit elkövetett eddig, és amiért nem kapott (vagy csak enyhe) büntetést... De ilyenkor mindig jusson eszedbe, hogy 2 éve meg minden apróságért megbüntették és pl. Massának néztek el mindent. (Valszeg ez nem jut eszedbe, ezért emlékeztetlek rá).
Továbbá.
MINDENKINEK felhívnám a figyelmét, hogy ez évben minden futamon nagyon enyhe büntetések születtek, vagy elnéztek dolgokat csomószor, nemcsak Hamiltonnál. Iszonyat sok időmérőn történő feltartás volt megtorlatlanul például, félig-meddig szabálytalannak tűnő előzések/ütközések is csak éppenhogy szankcionálva lettek. Értelemszerűen, a Hamilton-gyűlölet-felhővel áthatott szurkolók csak Hamiltont látják, de ha őszintén visszagondolnak normális szurkoló (és nem anti-szurkoló) módjára, akkor belátják, hogy nagyot enyhültek a kiszabott büntetések, aminek én személy szerint nagyon örülök, mert pont ezt sajnáltam, hogy a keménykedés egy jó ideje már eltűnt az F1-ből, csak a taxizás ment.