Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha következetes,semleges szurkoló lennél,akkor nem csak a VB esélyesnél fedeznéd fel a szörnyűséges csalásokat.Ugyanígy szúrná a szemed,ha pölö egy-egy kiugrás után miért várnak körökig,amikor elvileg még visszapörgetni sem kellene a videót,hisz nem történt semmi még és cirka a 3. kanyarra fordulva már ki is írhatnák,h kit mire büntetnek.Akkor megértem a lázadást,de így nem,h csak Hamilton esetében vagy kihegyezve rá és azért elmélkedsz így.ozsimiki írta:Atya Isten...
nah most hagyom én is egy időre,mert teljesen más dolgokról kezdtél beszélni.
megnéztem volna,h Hami hogy zárkózik fel a 9.helyről,h egy esetleges áthajtásos után vissza tudjon menni, pl Alonso elé![]()
a megfelelő szabályt a megfelelő időben továbbra is. nem így történt, Hamilton ennek élvezője volt. (többiekre is igaz,de én a VB esélyessel törődök ha megengeded...)
sacc per kábéjah, végülis tudósnak kellene lennem,h lássam amit...
nah de sebaj,kedvencekkel elfogultak szoktak lenni, megbocsájtható.
csak ne hidd azt,h a semleges szurkolók véletlenül fejezik ki nem tetszésüket, mert bőven írnak olyanok is,akik nem rühellik az angolt,mégis már annyira feltűnő némely eset,h postolnak
Nem fogod rámerőltetni a különböző összeesküvés elméleteidet!ozsimiki írta:most bőven benne volt, a többi is ugyanolyan igazságtalan,h később kezdik vizsgálni.
ettől függetlenül tény,h nagyon jól jött ki belőle Ő MEGINT, többiek MOST
engem csak az zavar,h ennél az esetnél se írsz kicsit se úgy,h hm lehet hogy most tényleg van itt vmi...
de pl azért Alonso kiugrásánál nem telt el ennyi kör, és nem nyert vele véglegesen 5-6 poziciót mint ma Hami. (papíron Alonso előtt lett volna a 8.helyen jó darabig,persze kérdéses a felzárkózás üteme)
nah csak azt hittem,h ma már te is furcsállod kicsit,ezt a sok véletlent
Nem is erre írtam hanem páran "értelmes" és " logikus" módon belefonták az egészbe Hamilton személyiségét és korrektségét.ozsimiki írta:
Gergo ne emlegesd már a csapatot, nem érdekel kinek a hibája,de a versenyzőt szokták büntetni,mivel a versenyző ér el pozíciókat, pontokat a kocsival, nem a csapat a boxban.
Nézzük kevésbé elfogult részről,mert érezhetően Hami mindkettőnknek gyengéjeozsimiki írta: és azért tűnik csalásnak,meg igazságtalannak,mert a bírák addig vártak amíg.
Ha előttem lenne a szabálykönyv -mint ahogy nincs- ,tudnék állást foglalni a kiszabott büntetés mértékéről,de így sajna nem.Ha anno azt írták bele,h ezért ez jár,akkor ...ozsimiki írta:
neked is írtam, mivel az eddigi vitás eseményeknél Lewis nézőpontjából próbáltad védeni, ezért most érdekelt volna,hogy mi az álláspontod, szerinted is ez járt volna neki,és korrekt e az ezáltal elért poziciók sorrendje.
csupán ennyi érdekelt, de én is le.zarom, egyre biztosabb vok Lewis VB címében, legalább zsét hoz.![]()
neked is írtam, mivel az eddigi vitás eseményeknél Lewis nézőpontjából próbáltad védeni, ezért most érdekelt volna,hogy mi az álláspontod, szerinted is ez járt volna neki,és korrekt e az ezáltal elért poziciók sorrendje.miihii írta:Ne magyarázd tovább.ozsimiki írta:
ez van. aha, az nem gond,h addig vártak a döntéssel míg lett ekkora difi, épp ezt írom én is,meg kamaj is. ha egyből meghozzák (elég tiszta eset volt),épp,h poziciókba került volna neki, mind1. nem magyarázom tovább.
vicc,remélem lesz pár óvás Ferrari részről,meg mindenki részről.
Mit vársz tőlem?Miért én vagyok számon kérve a bírák miatt?Le lehetne már állni ezzel,h amikor Hamival kapcsolatban van vmi,akkor engem találtok meg.Ott ülök a bírák közt?Én írom a szabálykönyvet?Van bármi közöm ahhoz,ami a futamokkal kapcsolatban történik?
Nem!Én csak szurkolok Lewisnak és pont.
A büntetésekről szóló baromi érdekfeszítő elméleteket (merthogy ezek bizony azok,h itthonról,a TV előtt ülve fejtitek meg,h ott miért akkor és úgy hozzák meg a döntéseket...) meg nem nekem kellene címezni,mert semmi közöm hozzá,h ki mikor miért hoz vagy nem hoz akármilyen döntést is...
Ne magyarázd tovább.ozsimiki írta:
ez van. aha, az nem gond,h addig vártak a döntéssel míg lett ekkora difi, épp ezt írom én is,meg kamaj is. ha egyből meghozzák (elég tiszta eset volt),épp,h poziciókba került volna neki, mind1. nem magyarázom tovább.
vicc,remélem lesz pár óvás Ferrari részről,meg mindenki részről.
Nekem mindig is az az érzésem, hogy az FIA szeret belenyúlni az F1 történéseibe.ozsimiki írta: lehet, 1 eset, akkor az idei év eddigi részében elég szerencsés Hami, vagy mindig szimpatizálás kérdése áll fent,vagy mindig lassúak.
no de lehet csak nekem fura ez eddig. de lehet véletlen az eddigi 9 futamon látott bíráskodás.
lehet, 1 eset, akkor az idei év eddigi részében elég szerencsés Hami, vagy mindig szimpatizálás kérdése áll fent,vagy mindig lassúak.Mikaos írta:Ilyen volt két éve Massánál, ha jól emlékszem. Hogy indokolatlanul későn hoztak meg áthajtásos büntetést neki. Vagy szimpatizálás kérdése, vagy lassú-agyúak ülnek ott.ozsimiki írta:VICC,h olyan későn hozták meg azt a döntést
és VICC,h ezáltal tulkép semmit se vesztett Hamilton ami poziciót illeti.
Minden szabályszegésnél le van írva a szabálykönyvben a kiszabható büntetések mértéke. Ezt azért kell szabályozni, mert mondjuk a bizottságban ülhetnek olyan emberek (sajnos), akik túlságosan szimpatizálnak, vagy túlságosan nem-szimpatizálnak egy versenyzővel. Ezért "egészséges" mértékek között meg vannak adva a kiszabható büntetések: A-Z-ig.ozsimiki írta:itt nincs szerintem konkrétan olyan dolog,h fellapoznak egy könyvet,és akkor jéé itt van erre a bünti, hanem van egy bizottság! akik MEGBESZÉLIK,h milyen súlyos a szabályszegés, MIT NYERT VELE, stb,stb, azért VIZSGÁLJÁK több percen keresztül...nem azért,mert addig tart kikeresni a megfelelő oldalt.Mikaos írta:Ha a szabálykönyvbe az van leírva, hogy ezért áthajtásos büntetést lehet/kell adni... akkor nincs mit tenni. "Fair" a büntetés, ugyanis a szabályoknak megfelelő, akármit mond a "Forma-1 Mourinho-ja".
szóval ezt ügyesen kimatekozták
Ilyen volt két éve Massánál, ha jól emlékszem. Hogy indokolatlanul későn hoztak meg áthajtásos büntetést neki. Vagy szimpatizálás kérdése, vagy lassú-agyúak ülnek ott.ozsimiki írta:VICC,h olyan későn hozták meg azt a döntést
és VICC,h ezáltal tulkép semmit se vesztett Hamilton ami poziciót illeti.
nekem aztán nem kedvencem Alonso,de most teljesen igaza volt.Szakacs írta:Kerlek igen-nek vagy nem-el valaszolj.Ott ulsz az autoban Alonso helyeben, az egyik legnagyobb rivalisod nem foltetlen szabalyosan jut behozhatatlan elonyhoz...Te megkerdezted volna hogy kapotte buntetest es mi lett az eredmenye ? Alonsonak megvannak a hibai, benne is van egy jo nagy adag arogancia, viszont teljesen jogos volt a kerdes, es az is hogy hisztizett..en is azt tettem volna, es ha egy kicsit oszinte vagy magaddal szerintem te is.gergo9 írta: Alonso-tól meg felfordul a gyomrom egész évben az hogy szólt az még talán ok(bár biztos vagyok benne hogy szólt volna más is) de még megkérdezi hogy mekkorát szívott ezzel Lewis az már nem igazán. Nah ennyit arról hogy neki csak a Mclarennel van gondja.
Kerlek igen-nel vagy nem-el valaszolj.Ott ulsz az autoban Alonso helyeben, az egyik legnagyobb rivalisod nem foltetlen szabalyosan jut behozhatatlan elonyhoz...Te megkerdezted volna hogy kapotte buntetest es mi lett az eredmenye ? Alonsonak megvannak a hibai, benne is van egy jo nagy adag arogancia, viszont teljesen jogos volt a kerdes, es az is hogy hisztizett..en is azt tettem volna, es ha egy kicsit oszinte vagy magaddal szerintem te is.gergo9 írta: Alonso-tól meg felfordul a gyomrom egész évben az hogy szólt az még talán ok(bár biztos vagyok benne hogy szólt volna más is) de még megkérdezi hogy mekkorát szívott ezzel Lewis az már nem igazán. Nah ennyit arról hogy neki csak a Mclarennel van gondja.
Kanadában sem volt eső.danko94 írta:De legalább volt izgalom, volt kavarodás és nem kellett hozzá esőozsimiki írta:...
ALonso ment el a safety car előtt, szabályt szegve? Hozzáteszem, ha Alonso nem szól, a végén észre se veszik az esetet....danko94 írta:Énsem bírom Hamit, de elismerem, viszont Alonso szerintem a legundorítóbb versenyzők közé tartozik. Ma is csak sírt egész versenyen 9. nek fut be és lesz 3. Button meg tul gyorsan ment amivel nyert 2 helyet és bejön 2. nak és lesz 7. kbab1daL írta:Testvérem mondd már el, te ilyen esetben maradnál csendben, hogy hát lesza*rom hadd menjen a hamilton, én meg kussban majd végignézem ahogy szabályít szegve nyer. (hozzáteszem, én hamiltont nem bírom ,a hogy látom te Alonsot nem:) )danko94 írta:Alonso egy annyira undorító ember, végigrinyálja a versenyt ahelyett hogy versenyezne...Hami azzal h megelőzte a safety car-t nyert 6 helyet de bukhatott volna vele, neki bejött mert megúszta egy box áthajtással, nmtom mit sírtok, olyanok vagytok mint a barca ellenszurkolói, hogy ha mi nyerünk akkor a bírók tolnak minket. Érdekes lenne, ha Hami lenne a 9. rinyálna és megvágnának előle 6 versenyzőt mit szólnátok? Nem hiszem hogy azt, hogy jogos mindenkit megbüntetni. Ha Alonso bejön 9.-nek és 3. lesz akkor az év vicce lesz...![]()
Énsem bírom Hamit, de elismerem, viszont Alonso szerintem a legundorítóbb versenyzők közé tartozik. Ma is csak sírt egész versenyen 9. nek fut be és lesz 3. Button meg tul gyorsan ment amivel nyert 2 helyet és bejön 2. nak és lesz 7. kbab1daL írta:Testvérem mondd már el, te ilyen esetben maradnál csendben, hogy hát lesza*rom hadd menjen a hamilton, én meg kussban majd végignézem ahogy szabályít szegve nyer. (hozzáteszem, én hamiltont nem bírom ,a hogy látom te Alonsot nem:) )danko94 írta:Alonso egy annyira undorító ember, végigrinyálja a versenyt ahelyett hogy versenyezne...Hami azzal h megelőzte a safety car-t nyert 6 helyet de bukhatott volna vele, neki bejött mert megúszta egy box áthajtással, nmtom mit sírtok, olyanok vagytok mint a barca ellenszurkolói, hogy ha mi nyerünk akkor a bírók tolnak minket. Érdekes lenne, ha Hami lenne a 9. rinyálna és megvágnának előle 6 versenyzőt mit szólnátok? Nem hiszem hogy azt, hogy jogos mindenkit megbüntetni. Ha Alonso bejön 9.-nek és 3. lesz akkor az év vicce lesz...![]()