Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jó kérdés, ha igazat beszéltek Czollnerék, akkor semmiért, azt a vonalat már átlépték,mikor megelőzte. nem?Eazzy írta:Hopp, közben versenybíróság előtt Schumi...vajon miért?
kinek mi az öröm, már arról leírtam a véleményem, csak a vita kedvéért most nem írom le megint, olvass visszaEazzy írta: Ozsi:
Örömködj kicsit ezen, lesz ez fordítva is (bár pont így aligha), illetve hogy kicsit rontsam a kedved, ausztráliában hogy is volt a Virgin ellen az a szitu?
![]()
Ugyan én nem szeretem Massát, de ez kicsit erős. Alonso jobb, de azért nem atomgyenge. Ma szerintem szépen ment végig, ott volt az előtte állók nyakán végig, de hát itt előzni amúgy sem lehet.senzu írta:Massa atomgyenge,
senzu írta:Alonso hány kört is ment azokkal a gumikkal? több mint 70-et elárulom.ozsimiki írta:MUHAHAHHAAAAAA
HÁHÁ
ennyi a véleményem
az volt számomra furcsa, hogy Schumi nem tudta a verseny közben megelőzni, csak az utolsó körben![]()
Massa atomgyenge, remélem jövőre összeáll az Alonso-Kubica páros, mert Massa tud futni 1 ?jó? kört az időmérőn, de a futamon csak sodródik az árral, előzni nem nagyon szokott már a balesete után.
idén Red Bull dominancia van úgy néz ki, ami jövőre fokozódhat, ha esetleg Kimi visszatérne Webber helyett.
Alonso hány kört is ment azokkal a gumikkal? több mint 70-et elárulom.ozsimiki írta:MUHAHAHHAAAAAA
HÁHÁ
ennyi a véleményem
PerszeDanka00792 írta:Hát azért 45 millió FT ahogy most mondják, nem occsó.Sanama írta:Tudják mennyibe kerül egy olyna kormány tele elektronikával?
ezt én is figyeltem, sőt, a két idiota akik itt nyomják a sódert, most ugy mondták, hogy na ez már természetes, de az akkori esetnél ezek is ki voltak akadva. Magyarország.Hopp,egy érdekes infó.
Idén már nem a célvonaltól lehet előzni a SC után,hanem már az első SC vonaltól.Ez csak azért érdekes,mert sokan kibuktatok nemrég,amikor SC után Hami támadta Webbert (amikor ki is ment a pályáról) amiatt,h csak a rajt-cél vonaltól tehette volna.Ezek szerint mégsem
45 csokispapírSanama írta:Istenem GYUSZI....
Tudják mennyibe kerül egy olyna kormány tele elektronikával?
Ez egy idióta...
Hát azért 45 millió FT ahogy most mondják, nem occsó.Sanama írta:Tudják mennyibe kerül egy olyna kormány tele elektronikával?