2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nekem is van tavalyi accom. De mégis honnan vonnák le? Nem adtál/adtunk meg semmilyen olyan számlaszámot, ahonnan levonhatják, szóval szerintem no para.balinteer írta:És ha nekem van egy tavaly regisztrált accountom,de már 1 éve nem léptem rá fel és idén sem nézem ingyen akkor is levonják?
Szokásos helyen érdemes keresgélni:Ronaldinho&Barca írta:Lakers meccshez tud valaki egy jófajta streamet?
Sportfogadás topikban írtam ezzel kapcsolatban.Talma írta: Nem igazán szoktam ezen topic-ban írogatni, viszont rendszeresen követem az irományaitokat, szócsatáitokat. Sportfogadás szempontjából kérdeznék, hogy ki mit vár a mai két rangadótól, a BOS-MIA és DAL-LAL párharcoktól?
balinteer írta:Nem tudjátok mikor lesz megint free a league pass? Lesz egyáltalán ingyenes időszak idén?:)
Néha nem szégyen lejjebb is tekerni az oldalt.Zolee23 írta:Play of the year.
http://www.youtube.com/watch?v=oqy7q73MbYE
November 7.-ig ingyenes az LP, lehet nézni a meccseket HD-ben. Viszont amint vége az ingyenes időszaknak, LE KELL MONDANI a dolgot, mert aztán automatikusan vonják le a 140 dollárt.
Éjfélkor.balinteer írta:Bob,pontosan mikor kezdődik a Cleveland-Wahington? Éjfélkor vagy 1 kor?
Ja semmi gond, eléggé nehézkes ott most a rendszer pár dolog nem működik a megszoktotan, de amúgy is tárgytalan már, hiszen sikerült találni még egy embert így párosan elttünk végül fantasyban.Zolee23 írta:OFF: Bob_Marley most látom hogy írtál anno NBA1.hu-n, bocs hogy nem írtam vissza, csak valami érthetetlen módon nem jelzi a fórum a PM-eket.
Hát ilyen nem lesz több, az fix...Wade mozgásába szerettem bele, de az utóbbi időben finoman szólva is azon dolgozik, hogy lerombolja az ázsióját...Eazzy írta:Olyan szomorú olvasni, hogy mindenki mennyire izgatott a szezon miatt, én meg ülök, és azt mondom, hogy vevő vagyok bármikor egy jó kis kosárra, mind nézés, mind mívelés szemszögéből, de annyira letör az, hogy egyetlen ember sincs már ebben a ligában, akiért úgy igazán szeretnék szurkolni.
Hiányzik A.I.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=bLhI9cgsO4c
"The craziest thing about it is I hit him with my best move, and he still almost blocked it..." és nevetÁh ez az ember...
Szia!Talma írta:Nem igazán szoktam ezen topic-ban írogatni, viszont rendszeresen követem az irományaitokat, szócsatáitokat. Sportfogadás szempontjából kérdeznék, hogy ki mit vár a mai két rangadótól, a BOS-MIA és DAL-LAL párharcoktól