Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Bár a futamot nem néztem, de Hamilton gondolom ott volt és ő eléggé az.LM10 írta:Laportán kívül láttatok kint Barcást a futamon?
az a jancsi jó lesz jenőnek is, ha már vicces kedvünkben vagyunk.gergo9 írta:Előre lépni biztos sikerült, csak ugye szinte mindenki a legnagyobb durranásokat Barcelonára fejlesztette így max csak szinten maradtak![]()
A Red Bull az egy olyan jó cucc főleg Vettel-el hogy gyakorlatilag ha nem történik nagy meglepetés az idei év az övék(bár ahhoz képest hogy a Vettel+Red Bull mennyivel jobb mindenkinél nem áll olyan jól a pontversenyben), ugye minden idők legjobb pilótájától Gomb Jancsitól 15ponttal van lemaradva.
Előre lépni biztos sikerült, csak ugye szinte mindenki a legnagyobb durranásokat Barcelonára fejlesztette így max csak szinten maradtakLG írta:Annak örültem, h Schumi végre legyőzte 1x Rosberget, de annak nem, h úgy tűnik nem nagyon sikerült a Mercedesnek előre lépnie.
Úgy néz ki, a második edzésen is 3iknak tolja be a vasat, most a két red bull van előtte. bár még van hátra 16 perc. Kellett a kritikusoknak huzigálniuk az oroszlán bajszát... szétcsap köztük az öregBizony De szép is lenne látni a régi Schumacher-t. Arról nem is beszélve hogy az első tízből messze a legkevesebb kört teljesítette,
BizonyRonaldinho&Barca írta:Spanyol Nagydíj - első szabadedzés:
3. Schumacher Mercedes 1:21.716 + 0.582 12
Ez biztatónak tűnik számomra, így tovább Schumi!
...és ki itt az elfogulatlan LG??! Ne viccelj már... Mindannyian elfogultak vagyunk. A Barca iránt és az egyéb személyes kedvenceink iránt... - én a McLaren iránt, te meg nem...LG írta: Ugyanúgy nem lehet elvitatni az elmúlt 2 futamot bemutatott büntetlenül maradt csalásait-amiről szól a vita, de te egy szót nem szólták róla, inkább beszéltél egy oldalt a semmiről, ill. az elfogultságodat.
szerintem fel volt húzva a motor. másképp hogyan ért volna el futamgyőzelmeket vele?! a vb címet a pontok után osztják és nem a személyes szimpátia és elvárások alapján. éppen ezért volt nehéz végignéznem a Sumi-korszakot:).Mihu írta:Mert szerinted fel volt tekerve csutkára az a motor...a 15ezret meg köszönöm szépen hogy ennyire műszaki analfabétának nézel, hogy nem érzed a 15ezer mögött a jókora iróniát...bóknak veszem.Vito írta:te miről beszélsz? milyen motorleszabályzás? azzal max a hátsó vb címért harcolhatott volna. 15000-es fordulattal köröket kap egy BÁRMILYEN F1-es autó. Vettel egyébként az utolsó 4 futamon kétszer lett negyedik és kétszer győzőtt.
ezek szerint a "leszabályzott" motorral 10 pontot veszített, az a plusz 10 is csak a második helyre lett volna elég.
Ha Schumi történelem, akkor mi van Alonso-val és Hamiltonnal? Őket is megemlítettem Schumi mellett...És igen, elolvastam (igaz csak most) amit írtál, de az nem arról szól, amit én kifogásolok. A vb címekért folytatott küzdelmet. Aki az idény felében csalódást keltő eredmények sorát hozza, az nekem év végén ne vágjon fel arra hogy én mekkora világbajnok vagyok meg én voltam a f.szagyerek idén, mert ennek nem sok köze van a valósághoz. Egy világbajnok az én szemléletem szerint egy idényen belül 1 kiesést és 1-2 4.-5. helyet engedhet meg magának. Ennek ellenére Button futószalagon szállította az 5.-8. helyeket...
Mert szerinted fel volt tekerve csutkára az a motor...a 15ezret meg köszönöm szépen hogy ennyire műszaki analfabétának nézel, hogy nem érzed a 15ezer mögött a jókora iróniát...bóknak veszem.Vito írta:te miről beszélsz? milyen motorleszabályzás? azzal max a hátsó vb címért harcolhatott volna. 15000-es fordulattal köröket kap egy BÁRMILYEN F1-es autó. Vettel egyébként az utolsó 4 futamon kétszer lett negyedik és kétszer győzőtt.Mihu írta:Ha Vettelnek nem kell az utolsó 3-4 futamon leszabályozni az utolsó motorját 15ezernél, hogy ne füstöljön el és ne kapja a 10 helyes rajtbüntetést versenyenként, akkor nem így nézett volna ki a tavalyi világbajnokság...
ezek szerint a "leszabályzott" motorral 10 pontot veszített, az a plusz 10 is csak a második helyre lett volna elég.
No offense, de így hogyan fér bele bármiféle szimpátia az Inter felé? Kb. a tökéletes ellentetje mindennek, ami a Barcában jó.gekkodan írta:Nekem a Barca is attól Barca, hogy úgy nyer és úgy focizik, ahogy azt teszi. És minden sportágban azt csodálom igazán, aki úgy tud szórakoztatva leültetni a TV elé milliókat, ahogy egy Barca.
te miről beszélsz? milyen motorleszabályzás? azzal max a hátsó vb címért harcolhatott volna. 15000-es fordulattal köröket kap egy BÁRMILYEN F1-es autó. Vettel egyébként az utolsó 4 futamon kétszer lett negyedik és kétszer győzőtt.Mihu írta:Ha Vettelnek nem kell az utolsó 3-4 futamon leszabályozni az utolsó motorját 15ezernél, hogy ne füstöljön el és ne kapja a 10 helyes rajtbüntetést versenyenként, akkor nem így nézett volna ki a tavalyi világbajnokság...
maradjunkMihu írta:Maradjunk annyiban hogy tavaly akkora mákja volt mint egy nagyobb lakópark.
Majd nézd meg év végén, hogy fognak állni.MR. TROMORT777 írta:Idén Hamilton van melette és mégis vezeti a pontversenyt.S.Agüero írta: Nem sz.ar Button.
Csak azért ha Hamilton vagy Alonso lett volna abban a kocsiban mellette akkor nem hinném, hogy Button nyert volna.
Ha már a Barcás példánál vagyunk: Hamilton szépen játszik, de nem eredményesen eddig.
Button nagyszerű pilóta, számomra érthetetlen, hogy a VB címe után is ezt még sokan megkérdőjelezik.
Én nem vagyok Button fan, semleges nézőként mondom ezt mielőtt rám aggasztanátok, hogy elfogultság beszél belőlem.
Idén Hamilton van melette és mégis vezeti a pontversenyt.S.Agüero írta: Nem sz.ar Button.
Csak azért ha Hamilton vagy Alonso lett volna abban a kocsiban mellette akkor nem hinném, hogy Button nyert volna.
Nem sz.ar Button.Perrero írta:
Mióta kell a győzelmet megmagyarázniButton tavaly olyat csinált amire más nem volt képes, ha olyan sz.r lenne akkor nem szedett volna össze ekkora tetemes előnyt ami kitartott a végéig, és én olyan hibájára nem emlékszem, aminél Ő lett volna a hibás -ha volt akkor bocsi..
Ő volt tavaly a legjobb, jobb mint Lewis, jobb mint Alonso, jobb mint bárki... Ennyi Csak, mert Ennyi Ez
Tény, de mondjuk ha a Barcát nézzük akkor itt a tökéletes példa és ebben elvileg mindenki egyetért itt. Nekem a Barca is attól Barca, hogy úgy nyer és úgy focizik, ahogy azt teszi. És minden sportágban azt csodálom igazán, aki úgy tud szórakoztatva leültetni a TV elé milliókat, ahogy egy Barca. És épp ilyen dolgok miatt nem tudom a Button vb-címet és mondjuk Hamiltonét egy lapon említeni. Ahogy a fociban a Barcát tekintem a focinak, úgy az F1-ben nem Buttont tekintem a világbajnokok mintaportréjának.Perrero írta:
Mióta kell a győzelmet megmagyarázniButton tavaly olyat csinált amire más nem volt képes, ha olyan sz.r lenne akkor nem szedett volna össze ekkora tetemes előnyt ami kitartott a végéig, és én olyan hibájára nem emlékszem, aminél Ő lett volna a hibás -ha volt akkor bocsi..
Ő volt tavaly a legjobb, jobb mint Lewis, jobb mint Alonso, jobb mint bárki... Ennyi Csak, mert Ennyi Ez