Mihu írta:SC előtt milyen dolog az hogy helyezkednek? Hogy kerülhet egymás mellé két versenyző, úgy, hogy az egyik kiterelheti a másikat, mikor a hátul jövő nem előzheti meg az előtte lévőt.
Milyen dolog?Természetes!
Persze,h helyezkednek,h minél jobban el tudják kapni a kigyorsítást.H kerülhet egymás mellé két versenyző?Nézd meg a célegyenes ráfordítót.Button összeterelte a mezőnyt azzal az állóra fékezéssel.Három-négy autó kényszerült egyvonalba,plusz az összes gép kábé egy 15 méteres sávban helyezkedett el.Biztos volt,aki jogtalanul került a másik elé.Ebből fakadóan jött ki úgy,h mindenki észvesztve próbált meg minél jobb pozícióba kerülni ezután.Ez igaz Hamira is.Egyvonalba kerülhetnek a kocsik,nem kell mögötte maradni.csak az orra nem kerülhet a másik elé.De sztem nem egy illetéktelen behatoló volt ott hátul a kupacban,csak azzal nem törődik senki.A kigyorsításnál meg utólag mutatták ezt a jelenetet,amire kifakadt palik is,majd visszakozott,h lehet,h nem is akkor volt,hanem utána...
Ezzel most nem konkrétan Hamit akarom védeni,csak azt fejtegetem,h h kerülhet egymás mellé két versenyző.Meg h miért is helyezkednek.
Mihu írta:
Van amikor azért megbüntetnek versenyzőket, mert a sportbírót megtámadta egy darázs, és az pont azzal a kezével hadonászott, amelyikben volt a sárga zászló, és az egyik versenyző pont akkor előzött, büntessük meg. Meg valaki bemegy a másik mellé féktávon, a két első kerék majdnem egy vonalban van, de a belső íven lévő versenyzőé egy centivel hátrébb, összeérnek, a külső íven lévő kicsúszik, akkor büntessük meg azt aki hátul jött, mert veszélyes manővert hajtott végre, nem Ő volt előnyösebb pozícióban. Különben is minek vett olyan rövid féktávot...
Erre most én mit mondjak,ilyen az igazságszolgáltatás.Pedig nem is magyarok
Mihu írta:
Druszám nincs itt semmiféle szabályértelmezési fejetlenség...ezt úgy hívják elfogultság.
Én spec általánosságban értettem,h fejetlenség van,ezt sztem általad is ismerten bizonyították az elmúlt években.Boxutcás ki-bemenet futam alatt nem egyszer okozott gondot,és később sem tudtak időnként konkrétumot mondani,h most akkor mi is van.Akkor még lásd ezt a diffúzor bugit.Télen elvileg megmondták a tutit,folyamatosan ellenőrizték a gépeket,majd az első futam után mégis átépíttettek pár vasat.De néha futamokon belül többször is bebizonyították már,h olykor a megalkotóknak sincs fogalmuk róla,h most mi van.
Elfogultság:
egy szóval sem mondtam,h nincs így!Asszem hazudnék,ha azt mondanám,h semleges szemmel tudom nézni Hamit,mivel a kedvencem.Ellenben jópáran vannak itt olyanok ,akik negatív irányban elfogultak,de mégsem vallják be.
Tényleg zárszóként:
Ez van,Srácok.Lewis megvette az összes bírót,akik ott ülnek a futam közben egy nagy tollal és folyamatosan javítgatnak bele a nagykönyvbe,h szabályossá válhasson a kiscsávó minden manővere.Plusz minden más csapatot is megvett kilóra,h ne gyűjtsék össze egy videóba az összes abszolút vitathatatlan szabálytalanságát,mellékelve a terhelő részekkel a szabályzatból.Jah,nem!Őket már börni tartja rettegésben,h ne csináljanak semmit.Pedig ha annyira rengetegsok 100%-ig szabálybaütköző dolgot néznének el neki,tuti lépne a pilóták szövetsége v valamely hasonló egylet.
De amíg ez nem lesz így,addig marad a döntés:többnyire necces,de nem szabálytalan ezek szerint a kis angol.A bírák is biztos elfogultak

Remélem azért fogtok tudni aludni az éjjel
csababarca írta:
Mihiii,remélem látod,hogy nem csak nekem szúrja a szememet a kisgyerek.
Szóval,lehet nem is akkora hülyesége amiket írtam,mint Te beállítottad őket annak.
Látom,és tisztában is voltam vele eddig is,h sokan nem szeretik.
Attól még hülyeségeket dobáltál,de látom csak nem tudod felfogni,h mi a különbség köztük és az általad felvázoltak között.
Részemről téma lezárva,uncsi ez az egész.
Minden más oltással és zokonvétellel kapcsolatban keressétek meg börnit,vagy pereljétek be az F1-et