Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ekkora baromságot, már ne haragudj!csababarca írta:adogatógép![]()
már régen csak ebből él...
hajrá Nadal
Bocs, de sok Federer meccset láthattál...csababarca írta:már régen csak ebből él...
Szerintem, ma nem lesz vége. Federernek megváltásként jött az esőszünet, Nadal pedig kiesett a ritmusból. Most már bármi lehet. Egy kicsit félek, hogy ez a maga alatt lévő, harmatgyenge teniszt bemutató svájci valahogy összekaparja magát. Pedig embert ilyen alacsony színvonalon játszani egy döntőben ritkán látni. Csak őt, mint Párizsban. Ha nincs az eső, már zokogva ücsörögne a barátnője ölében.ozsimiki írta:Büdös eső,tudtam ez lesz, összerakta a szerváját, kellett neki a szünet...pff
Remélem köv szettben vége lesz.
Nah, rövidítés. Remélem, behúzza Rafa, és akkor megvan a trónfosztás.ozsimiki írta:5-5 , 15-15
GO RAFAAAAA!!! Szép idő,nuku szél..
Szerintem tök poén lenne, ha sötétbe játszanák le. A bíró nem kis gondban lenne.jelwaz írta:Ha nem áll el hamarosan az eső, akkor holnap folytatják sötétedés miatt
Még van 2,5 - 3 órájuk. Befejezhetik még ma is.jelwaz írta:Ha nem áll el hamarosan az eső, akkor honap folytatják sötétedés miattEz Federernek kedvezne... Remélem még ma nyer Rafa
Igen. Kb 20 perce leesett az eső. Azóta pause van. 3. szettben 5-4 Federernek és ha visszajönnek Nadal fog adogatni. Ebben a szettben még nem volt brake, mindenki hozta a saját adogatójátékát. Igaz asszem 3-3 után Federer adogatott és ott volt Nadalnak 3 brake labdája de onnan is visszahozta Roger.lionelmessi19 írta:Srácok, most mi is történik épp? Eső miatt szünetel, v mi?
Most ébredtem, megnézném a maradékot , de nemtom épp mivan most..
Igen esőszünet. A harmadik szett végén járnak.lionelmessi19 írta:Srácok, most mi is történik épp? Eső miatt szünetel, v mi?
Most ébredtem, megnézném a maradékot , de nemtom épp mivan most..
Én se azt írtam,h elveszíti,csak akkor Roddick nagyon jól kente,Federer nagy bajban volt,majd esőszünet után Roddick nem találta a ritmust,és Federer nyert.kleno04 írta:Szerintem Rafa ezt már nem fogja kienegedni a kezei közül azért ő mégis csak Rafael Nadal és Andy Rodick(bocsi ha rosszul írtam le a nevét)
Szerintem rövidítésben fog nyerni RAFA
Komolyan átrendezheti ez a dolgokat.ozsimiki írta:Mocskos esőőő
ozsimiki írta:A jó büdös kumma esőőőő![]()
![]()
Még anno amikor Roddickal vívott nagy csatát itt Federer,akkor volt,h az segítette ki,remélem Rafa ellen nem lesz ez.
Mocskos esőőő