Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mennyi lett?kovinho írta:Húha Ivanovic is elvérzett. Nem tudom, hogy jobb lesz-e ez Áginak.
Mindenesetre hatalmas meglepetés.
Ebben hasonlítunk! Bár én a legnagyobb ellenfelének: Agassinak is nagyon tudtam szorítani...az a csupa szív játék,másik oldalon meg a tenisz minden szépsége....de szép idők voltak.Replay írta: de az örök kedvenc Pete Sampras.
Nem tudom hol olvastál olyat, hogy Federer a kedvencem?ozsimiki írta: Lehet 2év múlva kiderül Rogerről,h napi 3x recskázik Madrid összefoglalókra,akkor már nem is marad kedvenced![]()
Az elvakulton van a hangsúly úgy érzem.Replay írta: De túl régóta vagyok elvakult Barca-drukker, ezért egy madrid-imádó alapból ellenszenves.
Nem irtam olyat sehol, hogy az a bajom, hogy ritkán üt ászt...ozsimiki írta: Attól,h nem bírod,még nem kell leírni a játékat,és negatív jelzőkkel illetni,mert egyszerűen nem igaz. Kérdezem,az mennyivel szimpatikusabb,h ászokkal van vki partyban? Szntem nem az a tenisz sava,borsa, ahhoz Nadal hozzáállása,és tenisze sokkal közelebb van.
Attól,h nem bírod,még nem kell leírni a játékat,és negatív jelzőkkel illetni,mert egyszerűen nem igaz. Kérdezem,az mennyivel szimpatikusabb,h ászokkal van vki partyban? Szntem nem az a tenisz sava,borsa, ahhoz Nadal hozzáállása,és tenisze sokkal közelebb van.Replay írta:
Tavaly előtt láttam sirva ünnepelni a Madrid bajnok cimét...azóta igen ellenszenves + nem szeretem azt a teniszt, amit müvel.