Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez az utolsó se volt fault nálamGame90 írta:
PP 5. PF. Mondjuk ebből 1-2 hatalmas hülyeség volt tőle.
Visszajöttek esett egy tripla meg Young is bedobott egy nyakatekertet.Game90 írta:
Bár most szépen visszajöttek -4-re.
Rivers helyében Allen-t odaszögelném a kispadhoz.
Pietrus jól mozog, csak nem tud dobniCumbee írta: hogy a pad tud-e hozzátenni bármit is. Ha nem, akkor a végén lehet keresnivalója a 76-ersnek.
tudjuk MesterKrojf írta:Május 31.-én hajnali 02:00-tól indul a Stanley Kupa döntője az NHL-ben!
A két gárda a Los Angeles Kings és a New Jersey Devils lesz!
Bár a Kings felettébb komoly dominanciát mutatott a playoff során, ahol három körben csupán kétszer kapituláltak, ennek ellenére az alapszakaszgyőztes New York Rangerst a Keleti Főcsoport-döntőben legyőző Devils feljövőben van, egyre veszélyesebb!
Komoly szériát várok, nem lesznek egyszerű meccsek!
Televízióban a mérkőzések az ESPN America műsorán követhetőek nyomon.
K.
Hát sajnos azt nem tudom, hogy veled mi történt ezer bocsánat.Gerard3Piqué írta:Mi történt ?
Csak nem valami csúnyaság mint nekem ?
Mi történt ?neobarca írta: most meg pont 3 hete műtöttek és le vagyok tiltva még úgy 4 hétig a sportról.
Okés, persze csak vicceltem, a sztoridról lemaradtamneobarca írta:Láttad a derült égből Pollyt? Nah én amolyan "kosáreső" típusú srác vagyok...Kalap1988 írta: Miért, ha nőttél volna még 25 cm-t, akkor NBA kosaras lennél ?Van önbizalmad srác
Te is gyere le a Pillangóra, köztünk elég a mostani magasságod is, mert nem vagyunk lób.szók, aztán ott meglátjuk mit tudsz
![]()
A lényegre rátérve: Hát igen, már ezért is érdemes NBA játékosnak lenni
![]()
![]()
![]()
Ezt már korábban is kifejtettem, hogy baromira mennék csak amikor az első volt, pont nem értem rá most meg pont 3 hete műtöttek és le vagyok tiltva még úgy 4 hétig a sportról.Ráadásul még a sexről is...
![]()
![]()
![]()
Jó lehet a +25cm mellé egy kis ügyesség is kellett volna még de azért emléxem én a múltban olyan emberre, akinek elég volt a magasság is.![]()
De a 181cm-el nagyon nem rugok labdába mellettetek langaléták mellet.![]()
![]()
Viszont a 33-azás nagyon ment ált iskolás koromban. Kb akkor is pattogtattam utoljára...![]()
Láttad a derült égből Pollyt? Nah én amolyan "kosáreső" típusú srác vagyok...Kalap1988 írta: Miért, ha nőttél volna még 25 cm-t, akkor NBA kosaras lennél ?Van önbizalmad srác
Te is gyere le a Pillangóra, köztünk elég a mostani magasságod is, mert nem vagyunk lób.szók, aztán ott meglátjuk mit tudsz
![]()
A lényegre rátérve: Hát igen, már ezért is érdemes NBA játékosnak lenni
De, ez az év csapataTocy írta:De ez nem év csapata, hanem védekező csapata basszus. Abban meg mit keres Kobe? De még Durant is? Rondo, Wade nem ott kellene, hogy szerepeljen? Bryantről sokmindent el lehet mondani, de azt, hogy top védő, azt pont nem. Szánalom.
De legalább a továbbjutás meg vanBob_Marley írta: Haters gonna hate
Wade a 4. meccs 2. félidejétől pedig 37/55 FG, 67%Tocy írta:Last 3 games LeBron: 32.7 pts, 11.3 rebs, 8 asst on 55% shooting. Wade: 33 pts, 7.3 rebs, 3.7 asst on 62% shooting
Ez azért kemény