USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.05.27. 04:36:44

57 másodperc van hátra, van még időkérés mind2 csapatnak, 8 pontkülönbség.
GO CELTICS GO!
PCsabi
aka Game90

2012.05.27. 04:29:53

Na, ha már Rondo triplát dob, akkor már baj van.

2:47, Philly -8, PP pedig off.

Csak kettes volt Rajon-tól, -7.

Ez már az volt, fenébe...

PP öröméről majd kéne egy gif :lol:

Ez sajnos elment a Philly-nek, de azért -9en belül maradhatnának, legalább jönne a fogadásom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.05.27. 04:36:58-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Primitive
Entrenador del Barça

2012.05.27. 04:29:41

Rondo trojkája szerintem megadta a kegyelemdöfést a Phillynek.. :( Vonalon volt.. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Primitive 2012.05.27. 04:32:08-kor.
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.27. 04:22:59

Game90 írta:
PP 5. PF. Mondjuk ebből 1-2 hatalmas hülyeség volt tőle.
Ez az utolsó se volt fault nálam :D
De kellettek tőle a "hackelések" lerohanás volt 2szer is.De "cumi" hogy 5nél van sajnos :?

Allentől ez a 2 tripla iszonyat kellett, ha nyerünk minden megbocsájtva neki :D

PP out, great :?

Mekkora figura volt Rondora, ja nem :D (hiába jók a stajai nagyon el van tűnve és a rohadt pattogtatom 10 mpig majd megfogom és állok vele, iszonyat idegesítő...)
De hogy bevágta a trííííííííííííííttttt
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.05.27. 04:05:05

55-52, vége a félidőnek... Ja, nem, ez már a 3. negyed volt :D

Igoudala 2 elrontott büntetője és KG jumper-je ellenére a negyed vége a Philly-é volt, -8ról feljöttek -3ra, izgalmas lesz az utolsó negyed.

Igoudala és az alley-oop passzok... :lol:

Ray is mikor dobjon triplát :)

Brand ezt jól megcsinálta :lol: 76ers -3.

Ray visszatért, -8.

PP 5. PF. Mondjuk ebből 1-2 hatalmas hülyeség volt tőle.
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.05.27. 04:04:54

1. negyed igazságos döntetlen, 2. negyed a miénk, 3. a Phillyé.
4. negyed pedig.. remélhetőleg úgy üvöltik majd hogy DEFENSE, hogy 1 pontot sem engedünk nekik 8) :D
GO CELTICS! ITS ALL ABOUT THE PRIDE!
Primitive
Entrenador del Barça

2012.05.27. 04:02:50

Én annyira nem követem az NBA-t. (az eredményeket mindíg megnézem, meccseket ritkábban). Viszont, most úgy gondoltam, fent maradok erre a mindent eldöntő meccsre!

Nem bántam meg, közeledik a végjáték, és még bármi lehet.

Utolsó negyed +3 a Keltáknak. Valamiért a Phillyvel szimpatizálok, szóval mindent bele. Igoudala azért bepörgött a 3. negyed derekán. :lol:

Kevin azért egy állat. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Primitive 2012.05.27. 04:07:24-kor.
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.27. 03:49:12

Game90 írta:
Bár most szépen visszajöttek -4-re.

Rivers helyében Allen-t odaszögelném a kispadhoz.
Visszajöttek esett egy tripla meg Young is bedobott egy nyakatekertet.

Allen-t imádom, de tényleg zavarjuk már le a pályáról, mert felesleges, s már el se vállalja a helyzeteket, "miatt" 5-6 mp megy le az órából általában.
Pietrus talán többet érne, bár ő is sérült :D
Utálom ezt, hogy mindenki sérült!!!!!!! :twisted:

Semlegesként iszonyat jó lenne ez a meccs :D , óriási küzdés van, s 2 hihetetlen remek védelem, öröm nézni azért a Phillyt is, s PP duplázásából azonnal visszarotálnak.De itt gyilkos 4ik jön, KGtől kellett ez a 2es a végére 55-52 és ez a 3ik negyed vége :D

Bírni kell még erővel a végét!!!!NEM VESZÍTHETJÜK EL!!!!!!
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.05.27. 03:29:10

KG emelkedett 3,5 cm-t :mrgreen: Amúgy utálom őt, de amit idén (is) csinál, az világklasszis.

2. negyed vége a Celtics-é volt, Rondo megint közelít a tripla-dupla felé, Bass és Pietrus jó, Allen-nek nagyon nem megy, PP-től több kéne. Philly meg nem is tudom, szimpatikusak, de olyan színtelen-szagtalanok, egy FP nem ártana nekik, ha komolyabb céljaik vannak.

Boston védekezése hihetetlenül jó, 76ers-nek tiszta dobása nem is volt. Mondjuk az a 28% FG elég komoly.

Ez a 76ers -11 egy ilyen pontszegény meccsen több, mint sok.

Bár most szépen visszajöttek -4-re.

Rivers helyében Allen-t odaszögelném a kispadhoz.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.27. 02:53:45

Cumbee írta: hogy a pad tud-e hozzátenni bármit is. Ha nem, akkor a végén lehet keresnivalója a 76-ersnek.
Pietrus jól mozog, csak nem tud dobni :D
Ahogy senki sem a padról.

Ott vagyunk a dobásokon ismét ahogy visszajött KG megy a pcik & roll védekezés, s csak tempózik a Philly ez azért jó 22 kapott pont remek.

Támadásban kellenének nagyon a 3asok, hogy legyen hely bent, Allen meg Pietrus hagyott ki opent, de hát tudjuk sérült mindkettő....

Iggyre azt hiszem Vendetta vár ezután a szembenyúlás után, KG visszafogja ezt adni kamatostul :lol:

30% alatt a Sixers és "csak" 4el megyünk, ráadásul a második félidőre nem egyszer meg minden esett nekik a szériában, nem vagyok túl nyugodt... :D

Hát ööö KG se mindig tud már úgy emelkedni mint 10 éve :D

Hmm ez a 8pont jó is meg nem is :D Védekezés főleg mikor Garnett fent van zseniális, de támadásban maradnak ki könnyű kosarak (lsd KG ziccer zsákolása :D) .Nem szabad hogy elkapják a fonalat a második félidőben!!!!Mert gyorsak percek alatt dobnak 10-15öt

Allen meg tényleg emberhátrány, iszonyat sajnálom őt, de muszáj játszatnunk, nicns emberünk......
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.05.27. 02:38:35

Na, vagyok én is :)

A rossz kezdés után most feljött a Philly, az elején kicsit meg voltak illetődve, Brand kivételével nem igazán találtak. Celtics nagyon bekezdett az elején, közönség rendesen hajtja őket. Rondo már 4 assist-nál tart, de beszedte a 2. személyi hibáját is, Lou Will-ék támadni fogják majd őt.

Most, hogy ül Rondo és főleg KG, illene feljönnie a 76ers-nek, Garnett nélkül nulla a Boston védekezése.

Lou Will... :P

Triplák egyik csapatnak sem mennek.

Ray Allen eddig nettó emberhátrány, Pietrus is kihagyja a triplákat, de ő legalább hasznos.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.05.27. 02:54:09-kor.
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.05.27. 02:37:02

Mekkora mocsok ez a Rondo.. Állal lefejeli Lou Will. könyökét. Még szerencse, hogy nem fújtak Flagrant 1-et rá. :P :P
Érdekes meccs lesz ez amúgy, a Celtics nagyon bekezdett, a kezdő 5-ösnek elég jól megy, a nagy kérdés, hogy a pad tud-e hozzátenni bármit is. Ha nem, akkor a végén lehet keresnivalója a 76-ersnek.

Háát nemtom. Itt félidő végén ezért a figuráért elég fölösleges volt időt kérni. Ennél rosszabbul véletlenül sem tudták volna megoldani. Én egyébként Dooling-ot kicsit többet játszatnám Allan kárára. Támadásban nem rosszabb jelenleg, védekezésben meg jobb. Allan-nek jelenleg az ellenfél követése is gondot okoz néha, nem hogy a levédekezése.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cumbee 2012.05.27. 03:25:53-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.27. 01:57:11

Celtics-Sixers klasszikus meccs 7ik Bostonból :D
http://www.firstrowsports.eu/watch/1245 ... 76ers.html

Magic szerint Rondo tripla-dupla és Celtics győzelem, ÁMEN

Lets go C's

Mi van a Gardenben????Te jó ég felrobban a csarnok akkora a hangulat :D

4 perc és standing ovation, elég gyengén kezdtünk :D 10-2 Timeout Philadelphia :D

Na is ilyen se volt még iksz egy negyed után (20-20) :? KG nélkül meghaltunk megint védekezésben és támadásban is, meg Rondo is 2 fault miatt kispad, hosszú egy éjszaka lesz ez....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.05.27. 02:43:09-kor.
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.05.26. 21:27:19

Ki marad ma este? Én most kivételesen leszek, de inkább nba1-en virgonckodok majd.
Philly szurkolok fogalmam sincs mit várhatnak ettől a meccstől, mármint persze hogy győzelmet, de ha Eazzy olvassa, akkor írjon már egy kis véleményt, mert gondolom ő is fennmarad.
PCsabi
aka Game90

2012.05.26. 20:25:25

Kb. éjjel fél2re értem haza, mondom húú, de jó, megtudom még nézni a meccset. Hát, kicsit benéztem :oops: :mrgreen: De Bob, ha nyertek is, csak óvatosan, 76ers +9,0-et tettem :)

Ja, ha már szó volt AI-ról, ez kötelező:
http://www.youtube.com/watch?v=x8q6GWHSrk8

Párszor már leírtam, de imádom a dobómozdulatát:

Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.26. 20:07:22

Ma tehát Game 7.
Nem is tudok másra gondolni mint hogy nyerünk, de borzasztó nehéz lesz.
Bradley kiesése amúgy első hallásra lehet nem tűnik akkora érvágásnak, de csak ha a +- mutatót nézem már abból is kijön, hogy Bradley a második legjobb ebben a kategóriában a csapaton belül a PO-ban KG mögött.
Nélküle gyakorlatilag ahogy már előző meccsen is szétszednek minket a guardok, nincs perimeter védekezésünk, mert sajnos Ray-Ray nem 20 éves, s így nagyon nehéz, ráadásul támadásban volt egy fegyver Rondon kívül akivel lehetett leindítást produkálni.
Iszonyat fog hiányozni ma is, illetve ha úgy alakul akkor a Heat ellen meg pláne.....

Kis felvezetés:
http://www.youtube.com/watch?v=Q6JJWUxhnVw

Mint már említettem pont 30 évvel ezelőtti PO-ban nyert a Sixers egy 7ik meccset Bostonban (akkor terjedt el amúgy a BEAT LA kifejezés, ezt ordították a Sixers játékosoknak a bostoni szurkolók ha már kiejtették kedvenc csapatukat legalább a Lakers ellen is így játszanak :D sajnos végül a Lakers 4-2re verte a Phillyt a döntőben......)

Illetve talán az egyik leghíresebb Celtics mozdulat egy szintén 7ik meccsen amit végül a Boston nyert:
http://www.youtube.com/watch?v=J4fTjcJwImw
Havlicek steals it, Havlicek stole the ball Havlicek stole the ball :D

Remélem rajtam kívül még valaki marad idény eddigi legfontosabb kelta meccse!

Kép

DO OR DIE!!!
GAME7 LETS GO CELTICS
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.05.26. 19:53:03

Krojf írta:Május 31.-én hajnali 02:00-tól indul a Stanley Kupa döntője az NHL-ben!
A két gárda a Los Angeles Kings és a New Jersey Devils lesz!
Bár a Kings felettébb komoly dominanciát mutatott a playoff során, ahol három körben csupán kétszer kapituláltak, ennek ellenére az alapszakaszgyőztes New York Rangerst a Keleti Főcsoport-döntőben legyőző Devils feljövőben van, egyre veszélyesebb!
Komoly szériát várok, nem lesznek egyszerű meccsek!
Televízióban a mérkőzések az ESPN America műsorán követhetőek nyomon.
K.
tudjuk Mester :D

de sztem kettőnkön kívül senki nem fogja nézni! :D

én speciel egy végig kiélezett, 7 meccses döntőt várok, LA győzelemmel! De ha söpörnek azt is túlélem :D a szakemberek is LA sikert várnak, de a PO tapasztalat a devils mellett van...

félek amugy h az lesz, h a döntőig meneteltek, aztán itt meg kipukkadnak...

ahogy írtad a devils feljövőben, és nekik oriasi előny h otthon kezdenek, a kingsnek nagyon észnél kell lennie mert ha 0-2-vel mennek haza ott már bajok lesznek.

sok minden döntő lehet (mekkora okosság :D), akár a kapusok teljesítménye (brodeur még mindig egy Isten), akár az h a kulcsjátékosok hogy muzsikálnak. NY-i oldalon a kovalcsuk, parise duonak megy nagyon, az LA-nél meg kopitar, meg brown villogot eddig. a devils "padját" egy hangyányival erősebbnek érzem, akár ez is döntő lehet. viszont ők 4-5 meccsel többet toltak, és kevesebbet fognak pihenni.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2012.05.26. 05:05:48

Május 31.-én hajnali 02:00-tól indul a Stanley Kupa döntője az NHL-ben!
A két gárda a Los Angeles Kings és a New Jersey Devils lesz!
Bár a Kings felettébb komoly dominanciát mutatott a playoff során, ahol három körben csupán kétszer kapituláltak, ennek ellenére az alapszakaszgyőztes New York Rangerst a Keleti Főcsoport-döntőben legyőző Devils feljövőben van, egyre veszélyesebb!
Komoly szériát várok, nem lesznek egyszerű meccsek!
Televízióban a mérkőzések az ESPN America műsorán követhetőek nyomon.
K.
Blaugrana palocista maximalista!
Gerard3Piqué
Jugador del Barça

2012.05.25. 22:09:06

Off:

Jah vakbél.
Én azt hittem valami törés
Nekem a combcsontom és a sípcsontom találkozásánál a térdemből kitört egy darab csont és tavaly Január óta 3 hónap szünettel mindenféle sporttól jegelve vagyok.
Mindkét műtétnél nagyon f*stam szerencsésen túl vagyok rajta.
De a varratszedéstől és a csőkivételtől jobban féltem :D

Örülök hogy továbbjutott a Miami , szívesen látnám a Bostont a konferenciadöntőben aztán a nagydöntőben pedig egy Heat - Spus szép lenne.
neobarca
Director del Fútbol

2012.05.25. 22:05:20

Gerard3Piqué írta:Mi történt ?
Csak nem valami csúnyaság mint nekem ?
Hát sajnos azt nem tudom, hogy veled mi történt ezer bocsánat. :oops:
Én majdnem beadtam a kulcsot. Melóban rosszul lettem és iszonyatosan fájt a hasam. Bedurrant sajnos a vakbelem de annyira, hogy azonnal toltak is be a műtőbe. Közel volt ahoz, hogy perforálódjon és akkor rosszabb esetben helló van. :( Pedig én azt hittem, hogy 2 Algo megold mindent... :lol:

Mind1 túl vagyok rajta és egy csodaszép doktornéni műtött meg, akibe most
"szerelmes" vagyok... :oops: :lol: Ráadásul hibátlanul sikerült a műtét, szerencsére pedig nagyon fostam. Születésemkor voltam utoljára kórházban... :P

Szerk: Kalap! Gimiben meg Hanga Ádival toltam egy csapatban a kerületi kosarakon. :wink: Unokaöcsikém meg a Mafc vagy hogy kell írni junior csapatának Centere a maga 2m-ével. De én inkább a pályán kívül vagyok tehetséges... :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára neobarca 2012.05.25. 22:11:28-kor.
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Gerard3Piqué
Jugador del Barça

2012.05.25. 21:58:07

neobarca írta: most meg pont 3 hete műtöttek és le vagyok tiltva még úgy 4 hétig a sportról.
Mi történt ?
Csak nem valami csúnyaság mint nekem ?
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.05.25. 21:54:00

neobarca írta:
Kalap1988 írta: Miért, ha nőttél volna még 25 cm-t, akkor NBA kosaras lennél ? :D Van önbizalmad srác :D Te is gyere le a Pillangóra, köztünk elég a mostani magasságod is, mert nem vagyunk lób.szók, aztán ott meglátjuk mit tudsz :wink: :twisted: A lényegre rátérve: Hát igen, már ezért is érdemes NBA játékosnak lenni :D
Láttad a derült égből Pollyt? Nah én amolyan "kosáreső" típusú srác vagyok... :lol: :lol: :lol:

Ezt már korábban is kifejtettem, hogy baromira mennék csak amikor az első volt, pont nem értem rá most meg pont 3 hete műtöttek és le vagyok tiltva még úgy 4 hétig a sportról. :( Ráadásul még a sexről is... :cry: :lol: :cry:
Jó lehet a +25cm mellé egy kis ügyesség is kellett volna még de azért emléxem én a múltban olyan emberre, akinek elég volt a magasság is. :wink:
De a 181cm-el nagyon nem rugok labdába mellettetek langaléták mellet. :cry: :P
Viszont a 33-azás nagyon ment ált iskolás koromban. Kb akkor is pattogtattam utoljára... :oops: :P
Okés, persze csak vicceltem, a sztoridról lemaradtam :D Én 190 vagyok. P.U.Y.O.L. picit magasabb és sokkal ruganyosabb, de nem ezen múlik ez a játék, ő is tudja tanúsítani. Gyere, ha majd tudsz. A 33-nál azért közbeszólok :D Sajnos csak 70% körül büntetőzök, de ezen a szinte az is komoly lehet egy 33-ban :D
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.05.25. 20:32:17

Én ha foci helyet a kosarat kezdem el anno, akkor lehet még most is űzném, mert én elég virgonc gyerek vagyok, és én mindig kapus voltam, ami borzasztóan unalmas, mert hiába nem védek jól, a rutin megvan :lol:
Dobni nem tudok, közelről sem, a labdával sem bánok jól, de mindig olyan kitartóan rohangáltam ha kosaraztunk hogy az hihetetlen :lol:
neobarca
Director del Fútbol

2012.05.25. 20:27:43

Kalap1988 írta: Miért, ha nőttél volna még 25 cm-t, akkor NBA kosaras lennél ? :D Van önbizalmad srác :D Te is gyere le a Pillangóra, köztünk elég a mostani magasságod is, mert nem vagyunk lób.szók, aztán ott meglátjuk mit tudsz :wink: :twisted: A lényegre rátérve: Hát igen, már ezért is érdemes NBA játékosnak lenni :D
Láttad a derült égből Pollyt? Nah én amolyan "kosáreső" típusú srác vagyok... :lol: :lol: :lol:

Ezt már korábban is kifejtettem, hogy baromira mennék csak amikor az első volt, pont nem értem rá most meg pont 3 hete műtöttek és le vagyok tiltva még úgy 4 hétig a sportról. :( Ráadásul még a sexről is... :cry: :lol: :cry:
Jó lehet a +25cm mellé egy kis ügyesség is kellett volna még de azért emléxem én a múltban olyan emberre, akinek elég volt a magasság is. :wink:
De a 181cm-el nagyon nem rugok labdába mellettetek langaléták mellet. :cry: :P
Viszont a 33-azás nagyon ment ált iskolás koromban. Kb akkor is pattogtattam utoljára... :oops: :P
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
PCsabi
aka Game90

2012.05.25. 19:57:43

Tocy írta:De ez nem év csapata, hanem védekező csapata basszus. Abban meg mit keres Kobe? De még Durant is? Rondo, Wade nem ott kellene, hogy szerepeljen? Bryantről sokmindent el lehet mondani, de azt, hogy top védő, azt pont nem. Szánalom.
De, ez az év csapata :P
Bob_Marley írta: Haters gonna hate :lol:
De legalább a továbbjutás meg van 8)

Kép
Tocy írta:Last 3 games LeBron: 32.7 pts, 11.3 rebs, 8 asst on 55% shooting. Wade: 33 pts, 7.3 rebs, 3.7 asst on 62% shooting

Ez azért kemény :D
Wade a 4. meccs 2. félidejétől pedig 37/55 FG, 67% :shock:

De öltözködni nem tud :lol:

Kép

3. negyed végétől köszönhetően annak a két triplának már sima volt, LBJ, Wade god-mode, Battier most nulla, de Miller 4/7 tripla, ha felváltva lesznek jók, nekem úgy is jó :) Jó csapat ez az Indiana, ha szereznek egy PG-t, akkor jövőre Kelet egyik esélyesei lehetnek.

Én most valamiért kellemetlenebb ellenfélnek tartom a 76ers-t, mint a Celtics-et, szerintem a Boston ilyen rövid paddal, sérülten játszó emberekkel nem tud 4 meccset hozni a Heat ellen, hiába a Celtics Pride. Mondjuk a Philly-ről sem tudom ezt elképzelni, szerintem mindkét csapat ellen 4-2-vel továbbjutna a Miami.
Válasz küldése