Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Savanyú a szőlőozsimiki írta:
Menjenek csak, vki eltakaríthatná már a BostontBár ha már a Philynek sikerül, annyi baj legyen
Jah, csak George meg Hibbert, sőt Collison is kedvelhető karakter, míg nekem a Duncan - Parker (főleg, hogy képes volt Eva Longoriát megcsalni...) és Ginobili soha nem volt szimpatikus. De mondjuk ezt tudodSlither írta:Miami ellen mindig könnyebb szurkolni.Eazzy írta:Huhúú Collison! Öcsém, nekem totál semleges volt eddig az az Indiana, de most mintha csak a Phillynek szurkolnék![]()
De ez a Pacers tényleg nagyon jó, Spurs sémával építkeznek, és szimpatikusan harcolnak minden meccsen.
Miami ellen mindig könnyebb szurkolni.Eazzy írta:Huhúú Collison! Öcsém, nekem totál semleges volt eddig az az Indiana, de most mintha csak a Phillynek szurkolnék
Mind az eddigi 23 pont a negyedben Wade-Jamestől...kemény.Game90 írta:De az sem, hogy ketten játszanak 5 ember ellenEazzy írta:Mondjuk nem ér, hogy van két ilyen FP egy csapatban ezt mondtam már?
De az sem, hogy ketten játszanak 5 ember ellenEazzy írta:Mondjuk nem ér, hogy van két ilyen FP egy csapatban ezt mondtam már?