Bár a Knicks-nek szurkoltam, minden elismerésem a Celticsé. Hatalmasat küzdött mindkét csapat, de Rondo emberfeletti teljesítménye, és hatalmas TD-je eldöntötte a meccset.

de áh,mikor máskor akadna be..Bob_Marley írta:Nem láttam mert ebakadt a stream!
Nana! OT!!!! Mekkora meccs te jóóó ég!MessiFan írta:Úgy értem ezen a meccsenneobarca írta: Dede! Szokott játszani, csak most nem az igazi...
Amúgy előre is grat.. mi csesztük el...
all i wanna do BANG BANG BANG fuckin' BANG!!!!!!!!
Úgy értem ezen a meccsenneobarca írta: Dede! Szokott játszani, csak most nem az igazi...
Dede! Szokott játszani, csak most nem az igazi...MessiFan írta:Ez a Lin gyerek akkor makker ma hogy elképesztő. Nagyon nem csípem Novakkal együtt. Meg úgy az egész csapat nem az én stílusom. Kivéve Fields, igaz ő nem játszik már jó ideje
Ahogy Ganxta Zoli mondané: Jövünk fel mint a ki****ott higany!balinteer írta:Celtic henger beindult. PP és Rajon nagyon durvák,Knick most szétesett egy kicsit.
Eddig is ő kellett, meg Nelson s nem Evans, de ne menjünk ebbe bele!Most meccs van nem üzlet, ráadásul eléggé jó meccs van!neobarca írta:
Bob! Gondoltam, hogy kelleni fog Bass...Mellesleg sztem elég jó ma is és sztem folytatni fogja. Fontos szerepe van ebben a lóherés csapatban...
Ezt csak most vettem észre. Szép zsák, ment is utána a nig...őő, emberkedésBob_Marley írta: