Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
balinteer írta:Lin-en és Rajonon azért látszik,hogy még egyikük sem egy D-Will.
Ez biztos? Mert rajta mehet el a fantasy győzelem(lepattanó így úszik).Game90 írta: Egyébként Bosh nem játszik.
SzombathelyKalap1988 írta: Off: Hova valósi is vagy?
On: Kicsit visszább kell venni a rohanásból, persze, ha lehet futva kosarat dobni, akkor dobjunk.
Szaniszló délután ezt írta twitteren:Ronaldinho&Barca írta:Nem tudjátok ki lesz a mai kommentátor páros? Törős lesz? Bízok benne, ő mindig napi szinten van a kosárral..
Jó lenne ma megverni a miamit, ha a magsasembereket nézzük, mi javunkra dől a mérleg nyelve, remélem Bynum letolja a bunkó Bosht(aki az all star gálán, zsebre dugott kézzel hallgatta hazája himnuszát)
Szerintem ezzel a magassággal PF/C simán lehetnél egy fórumkosáronBob_Marley írta:Kosárról nem tudok nyilatkozni 186 centimmel nem vagyok egy égimeszelőDe pattogtatni azért eltudok
De képlékeny a dolog, meglátjuk!
Igen, ennek ellenére a kicsinek így is imponáló statja van az első félidő után, csak az a 3 eladott labda nem kéne, főleg a 2-1-es rohanás dühített fel Ray-el. Gyerekek 2-1-et ezen a szinten nem lehet elrontani, felugrok a levegőbe megcsinálok egy passz cselt jobbra Allenek és figyelem a védőt ( amennyit ezek fent tudnak lenni a levegőben ugrás után, nem gond), ha elmozdul a passzra ( akár a levegőben is) akkor visszahúzom zicerre, ha nem, akkor meg valóban passzolok neki. Ebből csinált egy ilyet.. Na mindegy, szedjük össze a védelmet, mint az elején és meg lehet ez a meccs, mert a Knicksnek még több hibája van, plusz Linnek és Anthonynak is 3 faultja van már most!Tocy írta:Na félidő végére azért feljött a Boston, de...hát ez a rohanás baromira nem jó nekik, el fognak fáradni, plusz nem is tudják bedobni ezeket, hihetetlen hibák vannak. Főleg Rondo, aki olyan bután szórakozott el már 2 ziccert is, hogy fáj...védekezésben is vannak gondok, de legalább Lint megfogtákDe az, hogy Amare lép kettőt hátra és nem megy vele senki, aztán tiszta középtávoli...meg tényleg Rondo hülyéskedései...nagyon bosszantóak.
Delpiero megmondta nba1 fórumon: Mikor az észt osztották Melo épp kosarazottBob_Marley írta:Na még 2őt összehoztuk, ezért Melo a legnagyobb
Linnek és Melonak is van már 3 személyije, oda kell erre már nagyon figyelniük. Linnek meg ez mellé 4 TO-ja...Celticsnél meg Rondo már 8 asszisztnál tart, igaz ő is eladta már 3x, de a két elhülyéskedett ziccer sokkal bosszantóbb...neobarca írta:Hajrá!Bob_Marley írta:Ha vesztünkátgondolom Evans-t ennyit teszek
Idáig tetszik a meccs. Picit erősebbnek érzem a 2. sorunkat, mint a bostonit, de javítsatok ki, ha nem így van...
Minden esetre Lin ma nem tündököl. Egyébként ő a 2. félidőben szokott jobb lenni. Minden esetre Melo-nak örülök. Szépen játszik eddig, akárki akármit mond...
Hajrá!Bob_Marley írta:Ha vesztünkátgondolom Evans-t ennyit teszek
Off: Hova valósi is vagy?Ronaldinho&Barca írta:Nem tudjátok ki lesz a mai kommentátor páros? Törős lesz? Bízok benne, ő mindig napi szinten van a kosárral..
Jó lenne ma megverni a miamit, ha a magsasembereket nézzük, mi javunkra dől a mérleg nyelve, remélem Bynum letolja a bunkó Bosht(aki az all star gálán, zsebre dugott kézzel hallgatta hazája himnuszát), Kobe szerintem feltüzelve várja Wadet, James meg be fog dobni mindent, őt nincs aki megfogja, Artestet szét fogja.. őő.. cumiztatni, sajnos.. PG-SF posztokon nincs versenyképes-gyors ember, aki felvehetné a versenyt, ott a leg sebezhetőbb a lakers ma sajnos, persze néha a tapasztalat is fontos.. Én Bízom benne, hogy ez kevés lesz nekik, és sikerül ma megvernünk őket, mentálisan nagyon nagy diadal lenne. Bár így is úgy is nagy meccs lesz.
szerk.: Kosár? de.. gondolom pesten szerveznétek ugye? Úgy már gázosabb, pedig én benne lennék, szerény 5 éves kosárlabdás múltammal.
Azért nem az NBA-ben vagyunk, hogy az 186 cm alacsonynak számítBob_Marley írta:Kosárról nem tudok nyilatkozni 186 centimmel nem vagyok egy égimeszelőDe pattogtatni azért eltudok
De képlékeny a dolog, meglátjuk!
Meccs, amit a Knicks szeretne az van, rohanás, ez meg nekünk annyira nem fekszik!Kapkodás van, ráadásul megint a csere-berélés megzavart minket!Novak triplái rohadtul nem kellett volna, nálunk Pietrus pár opent meg kihagyott!
Nincs semmi veszve, múltkor is vezettek végig
Sok a TO-nk ma is, időlérés után 3 mp után levesztjük!
Egyszerűen nem érünk vissza!Pedig transition defenseben jók vagyunk, de ma nem
És ez inkább a NYK-nek kedvez. Meglepődnék, ha egy pontgazdag meccsen a Boston diadalmaskodna...Tocy írta:Fúúúú mi rohanás volt1. negyedről lecsúsztam, de a 2. eddig tetszik
Védekezés nem sok van...
Ha még Pesten laknék érdekelne, mert itt Debrecenben csak tesin tudok dobálni. Viszont ha majd lesz eurobarca találkozó ahol lesz kosár is, akkor lehet megyek (kosár nélkül is)P.U.Y.O.L. írta:No igen. Még egyszer bocs, hogy kicsit szétziláljuk a topicot, de ha valahol, akkor itt biztos olvassa olyan, akit esetleg érdekel.Kalap1988 írta: Csak már más is reagálhatnaMár nem most, mert nem nemrég írtad be, de az előzőekben is csak pár ember írt...
No igen. Még egyszer bocs, hogy kicsit szétziláljuk a topicot, de ha valahol, akkor itt biztos olvassa olyan, akit esetleg érdekel.Kalap1988 írta: Csak már más is reagálhatnaMár nem most, mert nem nemrég írtad be, de az előzőekben is csak pár ember írt...
Csak már más is reagálhatnaP.U.Y.O.L. írta:Nincs kifogásom a terem ellen, de ha igazán jó idő lesz, akkor mindenképp utcai pálya...Kalap1988 írta: Én jobban szeretek teremben, ha lennék páran, akkor kihozhatnánk egy viszonylag kellemes árat. Kérdés, hogy mennyien jövünk össze és hol van helyszín.![]()
(amúgy sajnos nem nagyon bízom benne hogy összejön egy "teremnyi" ember. Ahhoz azért 8 fő legalább kéne)
Utcán a Pillangó szerintem megfelelő, bár sokszor még nem voltam ott. Amúgy Honvéd teret tudom még ajánlani. (5. ker, Nyugatitól egy köpésre. Ott nőttem fel...)
Nincs kifogásom a terem ellen, de ha igazán jó idő lesz, akkor mindenképp utcai pálya...Kalap1988 írta: Én jobban szeretek teremben, ha lennék páran, akkor kihozhatnánk egy viszonylag kellemes árat. Kérdés, hogy mennyien jövünk össze és hol van helyszín.
Én jobban szeretek teremben, ha lennék páran, akkor kihozhatnánk egy viszonylag kellemes árat. Kérdés, hogy mennyien jövünk össze és hol van helyszín.P.U.Y.O.L. írta:Amíg hideg van, addig én nem nagyon szeretek kosarazni. Addig max. kibérelhetünk egy termet valahol, de az igazi az, ha már van kb. 20°C és ki lehet menni valamelyik térre...Kalap1988 írta:Hát hogyneP.U.Y.O.L. írta:Bocs, hogy ide írom, de itt biztos elolvassátok!![]()
Ha beüt a jó idő, kinek lenne kedve összeröffeni egy kis közös kosárlabdázásra? Kalap úgy emlékszem te vevő voltál a dologra, csak nem jutottunk el odáig. Jó lenne, ha páran összegyűlnénk. (mondjuk még legalább 1 hónapot várni kéne a dologgal, csak most hirtelen eszembe jutott...)Felőlem most is, amíg mozgunk, addig nem fázunk.
(az utóbbi pár évben nagyon elhanyagoltam a sportot, de azért zsákolgatni meg védekezni még tudok, max. a dobással lesznek gondjaim.
)
On: bele néztem a meccsbe is. Garnett befigyelt az elején pár tiszteletet parancsoló sapkával.