USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.03.04. 20:22:53

balinteer írta:Lin-en és Rajonon azért látszik,hogy még egyikük sem egy D-Will.;)
Kép

Doc összeszedi a védelmet, KG pedig magát és mehet a menet :)
lijacska
Jugador del Barça

2012.03.04. 20:21:49

Game90 írta: Egyébként Bosh nem játszik.
Ez biztos? Mert rajta mehet el a fantasy győzelem(lepattanó így úszik).
balinteer
Capitá del Barça

2012.03.04. 20:18:38

Lin-en és Rajonon azért látszik,hogy még egyikük sem egy D-Will.;)
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2012.03.04. 20:17:41

Kalap1988 írta: Off: Hova valósi is vagy?
On: Kicsit visszább kell venni a rohanásból, persze, ha lehet futva kosarat dobni, akkor dobjunk.
Szombathely :)

Én úgy gondolom, hogy ezzel a megcsonkított, telis tele tűzdelt töltelékkel IS, egy jó taktikával le lehet győzni azt a túlbecsült 2 emberes miamit. ;)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
PCsabi
aka Game90

2012.03.04. 20:15:42

Ronaldinho&Barca írta:Nem tudjátok ki lesz a mai kommentátor páros? Törős lesz? Bízok benne, ő mindig napi szinten van a kosárral.. :)
Jó lenne ma megverni a miamit, ha a magsasembereket nézzük, mi javunkra dől a mérleg nyelve, remélem Bynum letolja a bunkó Bosht(aki az all star gálán, zsebre dugott kézzel hallgatta hazája himnuszát)
Szaniszló délután ezt írta twitteren:
Napi menü: Derby della Capitale végigcsiripelve, Alley-oop podcast II, Lakers-Heat.

Változott a terv, Méhes kollégával együtt nézzük a derbit. Hogy ki csinálja a podcastet és az esti NBA-t, azt még nem tudom.

Egyébként Bosh nem játszik.
Bob_Marley írta:Kosárról nem tudok nyilatkozni 186 centimmel nem vagyok egy égimeszelő :D De pattogtatni azért eltudok 8) De képlékeny a dolog, meglátjuk!
Szerintem ezzel a magassággal PF/C simán lehetnél egy fórumkosáron :D Amúgy én is 186 cm körül vagyok, de mellé csak 80 kg párosul, ideális PG méret az NBA-ben, kb. Rondo is ennyi :P

Közben bekapcsolódtam én is a Boston - NY meccsbe, ez a pontgazdag meccs a Knicks-nek kedvezhet, Bass nagyon él, Rondo is már 8 assist-nál, Knicks-nél Amare végre jól játszik és a padról is jönnek a pontok.

Sport1 viszont csak 22:00-tól adja a Heat - Lakers meccset, előtte a szuper Harmadik Félidő lesz :? Remélem hamar utolérik magukat.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.03.04. 20:13:44

Tocy írta:Na félidő végére azért feljött a Boston, de...hát ez a rohanás baromira nem jó nekik, el fognak fáradni, plusz nem is tudják bedobni ezeket, hihetetlen hibák vannak. Főleg Rondo, aki olyan bután szórakozott el már 2 ziccert is, hogy fáj...védekezésben is vannak gondok, de legalább Lint megfogták :D De az, hogy Amare lép kettőt hátra és nem megy vele senki, aztán tiszta középtávoli...meg tényleg Rondo hülyéskedései...nagyon bosszantóak.
Igen, ennek ellenére a kicsinek így is imponáló statja van az első félidő után, csak az a 3 eladott labda nem kéne, főleg a 2-1-es rohanás dühített fel Ray-el. Gyerekek 2-1-et ezen a szinten nem lehet elrontani, felugrok a levegőbe megcsinálok egy passz cselt jobbra Allenek és figyelem a védőt ( amennyit ezek fent tudnak lenni a levegőben ugrás után, nem gond), ha elmozdul a passzra ( akár a levegőben is) akkor visszahúzom zicerre, ha nem, akkor meg valóban passzolok neki. Ebből csinált egy ilyet.. Na mindegy, szedjük össze a védelmet, mint az elején és meg lehet ez a meccs, mert a Knicksnek még több hibája van, plusz Linnek és Anthonynak is 3 faultja van már most!
Szerk: P.U.Y.O.L! Egyetértek, fixáljuk le, én is kb egy órát utazom Pestre ( mondjuk nem kerül plusz pénzbe, mert egyetemre is járok, tehát van bérletem), másnak is beleférhet, játsszunk egy jót, aztán megiszunk valamit.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kalap1988 2012.03.04. 20:16:24-kor.
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.03.04. 20:13:35

Bob_Marley írta:Na még 2őt összehoztuk, ezért Melo a legnagyobb :mrgreen:
Delpiero megmondta nba1 fórumon: Mikor az észt osztották Melo épp kosarazott :lol:
Egyébként 5 pont hátrány nem néz ki rosszul. Csillapodni kell, mert ez a rengeteg rohanás elfárasztja az öregek lábait, kivéve Allenét mert eddig ő a legjobb védekezésben.
Poén hogy szinte mind a két csapat ugyan úgy áll közben a Boston nem azért mert nehéz ellenfeleket kap :lol:

Amúgy én 180valahány centi vagyok 75 kg és annyit konyítok a kosárhoz hogy bedobom a büntetőt meg nagyon ugrok és mindig úgy rohanok mint egy félnótás. Nem tudom miért. Azt mondta haverom hogy azért, mert azt hiszem tudok kosarazni, közben meg annyi a tudományom hogy amint közel kerülök a palánkhoz labdával, én egyből ugrok és próbálom betenni a gyűrűbe :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiFan 2012.03.04. 20:20:15-kor.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.03.04. 20:12:54

Nem hiszem, hogy az szempont lenne, hogy mindenki über király legyen. Jót játszunk, jól szórakozzunk és utána esetleg be lehet ülni valahova beszélgetni, sörözni. Amúgy én is csak 193 vagyok...(rövid karokkal :lol: , ilyen Velociraptor féle csonkok. :D )

Aki pedig teheti és nem lakik túl messze. (pl. 1 órás út) azoknak csak annyit tudok mondani, hogy megpróbálhatjuk majd 1-2 hétre előre lefixált időpontokkal is. (tudom, hogy macera, csak legyen belőle valami...)
Tocy
Director del Fútbol

2012.03.04. 20:12:36

neobarca írta:
Bob_Marley írta:Ha vesztünk :D átgondolom Evans-t ennyit teszek :D
Hajrá! :D
Idáig tetszik a meccs. Picit erősebbnek érzem a 2. sorunkat, mint a bostonit, de javítsatok ki, ha nem így van...
Minden esetre Lin ma nem tündököl. Egyébként ő a 2. félidőben szokott jobb lenni. Minden esetre Melo-nak örülök. Szépen játszik eddig, akárki akármit mond... 8)
Linnek és Melonak is van már 3 személyije, oda kell erre már nagyon figyelniük. Linnek meg ez mellé 4 TO-ja...Celticsnél meg Rondo már 8 asszisztnál tart, igaz ő is eladta már 3x, de a két elhülyéskedett ziccer sokkal bosszantóbb...
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.04. 20:10:44

Bob_Marley írta:Ha vesztünk :D átgondolom Evans-t ennyit teszek :D
Hajrá! :D
Idáig tetszik a meccs. Picit erősebbnek érzem a 2. sorunkat, mint a bostonit, de javítsatok ki, ha nem így van...
Minden esetre Lin ma nem tündököl. Egyébként ő a 2. félidőben szokott jobb lenni. Minden esetre Melo-nak örülök. Szépen játszik eddig, akárki akármit mond... 8)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Tocy
Director del Fútbol

2012.03.04. 20:08:13

Na félidő végére azért feljött a Boston, de...hát ez a rohanás baromira nem jó nekik, el fognak fáradni, plusz nem is tudják bedobni ezeket, hihetetlen hibák vannak. Főleg Rondo, aki olyan bután szórakozott el már 2 ziccert is, hogy fáj...védekezésben is vannak gondok, de legalább Lint megfogták :D De az, hogy Amare lép kettőt hátra és nem megy vele senki, aztán tiszta középtávoli...meg tényleg Rondo hülyéskedései...nagyon bosszantóak.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.04. 20:02:21

Arra írtam, hogy pl Deákon már voltam, s alapból én fociztam mindig is, de szerettem a kosrat is, de nem engedett az edző :D, szóval Deákon mikor játszottunk nem egy akkora buflák colos volt, hogy kicsinek éreztem magam :D

Meg mondjuk előre jelzem focis vér van bennem, így könnyebben küzdök fault gondokkal :D De erősségem a 3pontos dobás meg középtávoli :D

Meccsről, meg itt olvasott hasonlattal éljek több eladott labdánk van mint a Spaldingnak :?

Ha jól emlékszem 50-36 volt 5-6 perccel a vége előtt, azért sikerült kicsit megfogni a rohanást, ez az 56-49 teljesen vállaható!

Na még 2őt összehoztuk, ezért Melo a legnagyobb :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.03.04. 20:09:14-kor.
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.03.04. 20:00:56

Ronaldinho&Barca írta:Nem tudjátok ki lesz a mai kommentátor páros? Törős lesz? Bízok benne, ő mindig napi szinten van a kosárral.. :)
Jó lenne ma megverni a miamit, ha a magsasembereket nézzük, mi javunkra dől a mérleg nyelve, remélem Bynum letolja a bunkó Bosht(aki az all star gálán, zsebre dugott kézzel hallgatta hazája himnuszát), Kobe szerintem feltüzelve várja Wadet, James meg be fog dobni mindent, őt nincs aki megfogja, Artestet szét fogja.. őő.. cumiztatni, sajnos.. PG-SF posztokon nincs versenyképes-gyors ember, aki felvehetné a versenyt, ott a leg sebezhetőbb a lakers ma sajnos, persze néha a tapasztalat is fontos.. Én Bízom benne, hogy ez kevés lesz nekik, és sikerül ma megvernünk őket, mentálisan nagyon nagy diadal lenne. Bár így is úgy is nagy meccs lesz.

szerk.: Kosár? de.. gondolom pesten szerveznétek ugye? Úgy már gázosabb, pedig én benne lennék, szerény 5 éves kosárlabdás múltammal. :)
Off: Hova valósi is vagy?
On: Kicsit visszább kell venni a rohanásból, persze, ha lehet futva kosarat dobni, akkor dobjunk.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2012.03.04. 19:57:18

Nem tudjátok ki lesz a mai kommentátor páros? Törős lesz? Bízok benne, ő mindig napi szinten van a kosárral.. :)
Jó lenne ma megverni a miamit, ha a magsasembereket nézzük, mi javunkra dől a mérleg nyelve, remélem Bynum letolja a bunkó Bosht(aki az all star gálán, zsebre dugott kézzel hallgatta hazája himnuszát), Kobe szerintem feltüzelve várja Wadet, James meg be fog dobni mindent, őt nincs aki megfogja, Artestet szét fogja.. őő.. cumiztatni, sajnos.. PG-SF posztokon nincs versenyképes-gyors ember, aki felvehetné a versenyt, ott a leg sebezhetőbb a lakers ma sajnos, persze néha a tapasztalat is fontos.. Én Bízom benne, hogy ez kevés lesz nekik, és sikerül ma megvernünk őket, mentálisan nagyon nagy diadal lenne. Bár így is úgy is nagy meccs lesz.

szerk.: Kosár? de.. gondolom pesten szerveznétek ugye? Úgy már gázosabb, pedig én benne lennék, szerény 5 éves kosárlabdás múltammal. :)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.03.04. 19:54:18

Bob_Marley írta:Kosárról nem tudok nyilatkozni 186 centimmel nem vagyok egy égimeszelő :D De pattogtatni azért eltudok 8) De képlékeny a dolog, meglátjuk!

Meccs, amit a Knicks szeretne az van, rohanás, ez meg nekünk annyira nem fekszik!Kapkodás van, ráadásul megint a csere-berélés megzavart minket!Novak triplái rohadtul nem kellett volna, nálunk Pietrus pár opent meg kihagyott!
Nincs semmi veszve, múltkor is vezettek végig :lol:

Sok a TO-nk ma is, időlérés után 3 mp után levesztjük!

Egyszerűen nem érünk vissza!Pedig transition defenseben jók vagyunk, de ma nem
Azért nem az NBA-ben vagyunk, hogy az 186 cm alacsonynak számít :D A magyar bajnokságokban az első két osztályt kivéve ez abszolút nem alacsony, mi meg tudtommal nem vagyunk azon a szinten, egyikünk sem :D ( én is csak 190 vagyok)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.04. 19:49:41

Kosárról nem tudok nyilatkozni 186 centimmel nem vagyok egy égimeszelő :D De pattogtatni azért eltudok 8) De képlékeny a dolog, meglátjuk!

Meccs, amit a Knicks szeretne az van, rohanás, ez meg nekünk annyira nem fekszik!Kapkodás van, ráadásul megint a csere-berélés megzavart minket!Novak triplái rohadtul nem kellett volna, nálunk Pietrus pár opent meg kihagyott!
Nincs semmi veszve, múltkor is vezettek végig :lol:

Sok a TO-nk ma is, időlérés után 3 mp után levesztjük!

Egyszerűen nem érünk vissza!Pedig transition defenseben jók vagyunk, de ma nem

szerk: ez nem kosármeccs hanem agárverseny :D
Nem jó ez így, hogy egy NY támadás átlagban 5-6 mp, ha meg megszerezzük mi ir rohanunk mint a birkák előre!Kicsit lassítani kellene, mert ahogy Puyol is írta a rohanós meccs nem nekünk kedvez!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.03.04. 19:55:59-kor.
Kép
Kép
Kép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.03.04. 19:47:10

Tocy írta:Fúúúú mi rohanás volt :shock: 1. negyedről lecsúsztam, de a 2. eddig tetszik :D Védekezés nem sok van...
És ez inkább a NYK-nek kedvez. Meglepődnék, ha egy pontgazdag meccsen a Boston diadalmaskodna...
Tocy
Director del Fútbol

2012.03.04. 19:45:13

Fúúúú mi rohanás volt :shock: 1. negyedről lecsúsztam, de a 2. eddig tetszik :D Védekezés nem sok van...
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.03.04. 19:44:17

P.U.Y.O.L. írta:
Kalap1988 írta: Csak már más is reagálhatna :D Már nem most, mert nem nemrég írtad be, de az előzőekben is csak pár ember írt...
No igen. Még egyszer bocs, hogy kicsit szétziláljuk a topicot, de ha valahol, akkor itt biztos olvassa olyan, akit esetleg érdekel.
Ha még Pesten laknék érdekelne, mert itt Debrecenben csak tesin tudok dobálni. Viszont ha majd lesz eurobarca találkozó ahol lesz kosár is, akkor lehet megyek (kosár nélkül is) :)

Meccshez hozzá szólva: Egész jó. Doc nem tudom mit kapott mikor egyedül Garnett volt fenn a magasok közül :lol:
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.04. 19:33:15

Pontgazdag meccset láthatunk szerencsére... Az elején negyon elhúzott a Boston, de szerencsére feljöttünk. Lin gyorsan beszedett 2 faultot... Nem lesz ez így jó, de messze még a vége... GO KNICKS GO!
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.03.04. 19:31:23

Kalap1988 írta: Csak már más is reagálhatna :D Már nem most, mert nem nemrég írtad be, de az előzőekben is csak pár ember írt...
No igen. Még egyszer bocs, hogy kicsit szétziláljuk a topicot, de ha valahol, akkor itt biztos olvassa olyan, akit esetleg érdekel.
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.03.04. 19:27:14

P.U.Y.O.L. írta:
Kalap1988 írta: Én jobban szeretek teremben, ha lennék páran, akkor kihozhatnánk egy viszonylag kellemes árat. Kérdés, hogy mennyien jövünk össze és hol van helyszín.
Nincs kifogásom a terem ellen, de ha igazán jó idő lesz, akkor mindenképp utcai pálya... :D
(amúgy sajnos nem nagyon bízom benne hogy összejön egy "teremnyi" ember. Ahhoz azért 8 fő legalább kéne)

Utcán a Pillangó szerintem megfelelő, bár sokszor még nem voltam ott. Amúgy Honvéd teret tudom még ajánlani. (5. ker, Nyugatitól egy köpésre. Ott nőttem fel...)
Csak már más is reagálhatna :D Már nem most, mert nem nemrég írtad be, de az előzőekben is csak pár ember írt...
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.03.04. 19:25:29

Kalap1988 írta: Én jobban szeretek teremben, ha lennék páran, akkor kihozhatnánk egy viszonylag kellemes árat. Kérdés, hogy mennyien jövünk össze és hol van helyszín.
Nincs kifogásom a terem ellen, de ha igazán jó idő lesz, akkor mindenképp utcai pálya... :D
(amúgy sajnos nem nagyon bízom benne hogy összejön egy "teremnyi" ember. Ahhoz azért 8 fő legalább kéne)

Utcán a Pillangó szerintem megfelelő, bár sokszor még nem voltam ott. Amúgy Honvéd teret tudom még ajánlani. (5. ker, Nyugatitól egy köpésre. Ott nőttem fel...)
balinteer
Capitá del Barça

2012.03.04. 19:20:53

Eddig egészen jó a meccs,Lin nem igazán találja a helyét, Rondo nagyon jól kezd,de ezt a Boston nem hinném,hogy sokáig menne Keleten.

Davis olyan,mint egy szakállas öreg bácsi,remélem a 8 assist meglesz ma is.:)
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.03.04. 19:20:24

P.U.Y.O.L. írta:
Kalap1988 írta:
P.U.Y.O.L. írta:Bocs, hogy ide írom, de itt biztos elolvassátok! 8)

Ha beüt a jó idő, kinek lenne kedve összeröffeni egy kis közös kosárlabdázásra? Kalap úgy emlékszem te vevő voltál a dologra, csak nem jutottunk el odáig. Jó lenne, ha páran összegyűlnénk. (mondjuk még legalább 1 hónapot várni kéne a dologgal, csak most hirtelen eszembe jutott...)
Hát hogyne :) Felőlem most is, amíg mozgunk, addig nem fázunk.
Amíg hideg van, addig én nem nagyon szeretek kosarazni. Addig max. kibérelhetünk egy termet valahol, de az igazi az, ha már van kb. 20°C és ki lehet menni valamelyik térre... 8) (az utóbbi pár évben nagyon elhanyagoltam a sportot, de azért zsákolgatni meg védekezni még tudok, max. a dobással lesznek gondjaim. :lol: )

On: bele néztem a meccsbe is. Garnett befigyelt az elején pár tiszteletet parancsoló sapkával. :D
Én jobban szeretek teremben, ha lennék páran, akkor kihozhatnánk egy viszonylag kellemes árat. Kérdés, hogy mennyien jövünk össze és hol van helyszín.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kalap1988 2012.03.04. 19:21:02-kor.
Válasz küldése