Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Amíg hideg van, addig én nem nagyon szeretek kosarazni. Addig max. kibérelhetünk egy termet valahol, de az igazi az, ha már van kb. 20°C és ki lehet menni valamelyik térre...Kalap1988 írta:Hát hogyneP.U.Y.O.L. írta:Bocs, hogy ide írom, de itt biztos elolvassátok!![]()
Ha beüt a jó idő, kinek lenne kedve összeröffeni egy kis közös kosárlabdázásra? Kalap úgy emlékszem te vevő voltál a dologra, csak nem jutottunk el odáig. Jó lenne, ha páran összegyűlnénk. (mondjuk még legalább 1 hónapot várni kéne a dologgal, csak most hirtelen eszembe jutott...)Felőlem most is, amíg mozgunk, addig nem fázunk.
Hát hogyneP.U.Y.O.L. írta:Bocs, hogy ide írom, de itt biztos elolvassátok!![]()
Ha beüt a jó idő, kinek lenne kedve összeröffeni egy kis közös kosárlabdázásra? Kalap úgy emlékszem te vevő voltál a dologra, csak nem jutottunk el odáig. Jó lenne, ha páran összegyűlnénk. (mondjuk még legalább 1 hónapot várni kéne a dologgal, csak most hirtelen eszembe jutott...)
Köszi!neobarca írta:Akit érdekel a maccs: http://www.firstrowsports.eu/watch/1113 ... nicks.html
Elég jó minőség!
GO KNICKS GO!
Az esti meccset én is megnézem! Már évek óta nem nagyon van időm NBA-t nézni, (nem kicsit hiányzik) de ezt most nem hagynám ki, főleg, hogy 22:00-kor kezdődik. Én is remélem, hogy a Heat nyer, de azért legyen nagyon szoros, izgalmas párharc!Tocy írta:Imádom a vasárnap estéket, mert normális időben van NBA-dömping7-től Boston-NY, remélem a Celtics kiküzdi a győzelmet! Aztááán...meccselünk a Lakerssel! Legutóbb nagyon simán nyertünk, ráadásul Wade nélkül, Battier játszott a helyén ( aki most jobb formában van, mint akkor ). Mindkét csapat jobb lett azóta sztem, az elmúlt 3 meccsünket behúztuk a Lakers ellen, nagyon-nagyon örülnék, ha meglenne a 4.! Let's go Heat!
+1, nem nagyon értem én sem, bár a játékára egy szavam se lehet.Kalap1988 írta:Én nagyon szeretem Wade-t, de amit az utóbbi időben csinál az undorító már ne is haragudjatok. Előbb egy tét nélküli All-star gálán bunkó mód leüti Kobe-t, majd ez. Mi történt vele? Kicsit illene visszább vennie, még a végén James lesz nekem is a szimpatikusabbTocy írta:No kikaptunk a Jazztől. Egy félidőt lötyögtünk, a másodikban rákapcsoltunk, -16ról jöttünk fel és James tripláival ( utolsó negyedben 16 pont, 1 perccel a vége előtt -2nél is bevágott egyet... ) már vezettünk is, aztán a végén egy bravúrkosárral 1pontos Jazz előny, de az utolsó dobást Haslem elrontotta, pedig tiszta volt, Jamesre figyelt mindenki, ő meg odapattintotta Haslemnek. Amúgy Wade a végén sztem feleslegesen ütötte le Harrist...Ezzel vége a győzelmi sorozatnak, de ez várható volt, inkább most, mert egy Chicago-Orlando-Lakers-OKC ellen jobban fáj egy vereség.
Én nagyon szeretem Wade-t, de amit az utóbbi időben csinál az undorító már ne is haragudjatok. Előbb egy tét nélküli All-star gálán bunkó mód leüti Kobe-t, majd ez. Mi történt vele? Kicsit illene visszább vennie, még a végén James lesz nekem is a szimpatikusabbTocy írta:No kikaptunk a Jazztől. Egy félidőt lötyögtünk, a másodikban rákapcsoltunk, -16ról jöttünk fel és James tripláival ( utolsó negyedben 16 pont, 1 perccel a vége előtt -2nél is bevágott egyet... ) már vezettünk is, aztán a végén egy bravúrkosárral 1pontos Jazz előny, de az utolsó dobást Haslem elrontotta, pedig tiszta volt, Jamesre figyelt mindenki, ő meg odapattintotta Haslemnek. Amúgy Wade a végén sztem feleslegesen ütötte le Harrist...Ezzel vége a győzelmi sorozatnak, de ez várható volt, inkább most, mert egy Chicago-Orlando-Lakers-OKC ellen jobban fáj egy vereség.
Wade-et én sem értettemTocy írta:de az utolsó dobást Haslem elrontotta, pedig tiszta volt, Jamesre figyelt mindenki, ő meg odapattintotta Haslemnek. Amúgy Wade a végén sztem feleslegesen ütötte le Harrist...
Március 15-e a deadline, ami azt jelenti addig lehet cserét lebonyolítani!Ez a 2 hét másról nem fog szólni mint a pletykákról majd az utolsó napon robban a bomba :d És mennek össze-vissza a játékosok, ennyi!Addig max 1-2 "jelentéktelen" csere lesz, a lényeg 15-eneobarca írta:Melyik oldalakon szoktátok nézni a pletyiket? Sajna én nem nagyon tudok ilyet... :SRonaldinho&Barca írta:Srácok, annyi pletykát lehet olvasni, annyi variációban, hogy szerintem egy futball idény utáni nyáron nincs ennyi féle variáció, engem az érdekelne, mikor zajlanak le a cserék, melyik hetekbe, vagy ez hogyan van? :S
A kiemelthez: ugyanezt mondanám, ha azt a meccset adnák, ahol két PO-ba éppen beférő, 50% körüli csapat játszik, miközben a Heat-Lakers akár a nagydöntő két résztvevője is lehet...neobarca írta:Bob_Marley írta:Vasárnap jön a Knicks a Gardenbe, addig van egy Nets holnap, alig várom vasárnap magyar idő szerint 19 óra, Rondo jó matchup lesz a kölyöknek meg a legendás védelmünk!
Ráadásul nem kis törleszteni valónk van a NY-al szemben a Karácsony miatt![]()
És konferencia "kiesési rangadó"![]()
Váááááá égni fog a Garden és megmutatjuk!
LETS GO CELTICS
http://www.youtube.com/watch?v=FFhjs-gem2o
I AM A CELTIC
szerk: innentől kezdve 2 hét mindenkit cserélek mindenhova 2 hét de érdemben úgyis 15-e lesz a fordulópontDe izgalmak várhatók bőven, főleg D12 körül
![]()
![]()
Nagyon ba vagy zsongva Bob! De el kell, hogy szomorítsalak. Nem lesz itt Knicks verés...
![]()
Megmutatjuk nektek, hogy hog is kell kosarazni. És most nem pár ponttal fogunk nyerni mint karácsonykor.Jön majd a Lin gyerek és varázsol tovább...
![]()
Egyébként akkor is beszéltük, de vicc, hogy a sport1 ezt a meccset sem adja. Pedig mekkora rangadó. Hihetetlen, hogy mennyire nincs érzékük a jó és fontos meccsek kiválasztásában...
http://kezdo5.hu/index.php/nbaneobarca írta:Melyik oldalakon szoktátok nézni a pletyiket? Sajna én nem nagyon tudok ilyet... :SRonaldinho&Barca írta:Srácok, annyi pletykát lehet olvasni, annyi variációban, hogy szerintem egy futball idény utáni nyáron nincs ennyi féle variáció, engem az érdekelne, mikor zajlanak le a cserék, melyik hetekbe, vagy ez hogyan van? :S
Melyik oldalakon szoktátok nézni a pletyiket? Sajna én nem nagyon tudok ilyet... :SRonaldinho&Barca írta:Srácok, annyi pletykát lehet olvasni, annyi variációban, hogy szerintem egy futball idény utáni nyáron nincs ennyi féle variáció, engem az érdekelne, mikor zajlanak le a cserék, melyik hetekbe, vagy ez hogyan van? :S