Tocy írta:No kikaptunk a Jazztől. Egy félidőt lötyögtünk, a másodikban rákapcsoltunk, -16ról jöttünk fel és James tripláival ( utolsó negyedben 16 pont, 1 perccel a vége előtt -2nél is bevágott egyet... ) már vezettünk is, aztán a végén egy bravúrkosárral 1pontos Jazz előny, de az utolsó dobást Haslem elrontotta, pedig tiszta volt, Jamesre figyelt mindenki, ő meg odapattintotta Haslemnek. Amúgy Wade a végén sztem feleslegesen ütötte le Harrist...Ezzel vége a győzelmi sorozatnak, de ez várható volt, inkább most, mert egy Chicago-Orlando-Lakers-OKC ellen jobban fáj egy vereség.
Én nagyon szeretem Wade-t, de amit az utóbbi időben csinál az undorító már ne is haragudjatok. Előbb egy tét nélküli All-star gálán bunkó mód leüti Kobe-t, majd ez. Mi történt vele? Kicsit illene visszább vennie, még a végén James lesz nekem is a szimpatikusabb

Bostonról nem esett szó: Szép győzelem a Nets ellen, mondjuk ez hazai pályán elvárható volt, de azért egy-két igen jó teljesítmény fűszerezte és 100 pont felett dobtunk

Gyakorlatilag kétség nem volt afelől az elejétől kezdve, hogy ki nyeri ezt a mérkőzést. Garnett ihletett formában van ( már jobb is az idei statja, mint tavaly volt), és Pierce is kezd visszatérni. Rondotól most nem kellett a sok pont, ez a 14 pont, 13 assist, 5 steal impozánst tőle, ha megy a többieknek, akkor tőle ez kell. Wilcox egy borzasztó minőségi csere, ahogy Pietrus és Bass sem játszott rosszul a kezdőben ( Bass keveset vállalt, de azt többnyire jól). Nem tudom Ray Allen miért nem játszott, remélem pihent csak és nem Los Angelesben tárgyalt

Ja és pozitív a mérlegünk

El kell kapni ma a New Yorkot, hogy magabiztosabb legyen az előny, aztán nincs mese, az Atlantát is meg kell fogni, ez a Miami vagy Chicago az első körben nem esne jól