USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.03.04. 19:16:58

Kalap1988 írta:
P.U.Y.O.L. írta:Bocs, hogy ide írom, de itt biztos elolvassátok! 8)

Ha beüt a jó idő, kinek lenne kedve összeröffeni egy kis közös kosárlabdázásra? Kalap úgy emlékszem te vevő voltál a dologra, csak nem jutottunk el odáig. Jó lenne, ha páran összegyűlnénk. (mondjuk még legalább 1 hónapot várni kéne a dologgal, csak most hirtelen eszembe jutott...)
Hát hogyne :) Felőlem most is, amíg mozgunk, addig nem fázunk.
Amíg hideg van, addig én nem nagyon szeretek kosarazni. Addig max. kibérelhetünk egy termet valahol, de az igazi az, ha már van kb. 20°C és ki lehet menni valamelyik térre... 8) (az utóbbi pár évben nagyon elhanyagoltam a sportot, de azért zsákolgatni meg védekezni még tudok, max. a dobással lesznek gondjaim. :lol: )

On: bele néztem a meccsbe is. Garnett befigyelt az elején pár tiszteletet parancsoló sapkával. :D
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.03.04. 19:12:40

P.U.Y.O.L. írta:Bocs, hogy ide írom, de itt biztos elolvassátok! 8)

Ha beüt a jó idő, kinek lenne kedve összeröffeni egy kis közös kosárlabdázásra? Kalap úgy emlékszem te vevő voltál a dologra, csak nem jutottunk el odáig. Jó lenne, ha páran összegyűlnénk. (mondjuk még legalább 1 hónapot várni kéne a dologgal, csak most hirtelen eszembe jutott...)
Hát hogyne :) Felőlem most is, amíg mozgunk, addig nem fázunk. A csapatommal egy őszi iszogatós estében megegyeztünk, hogy az első hóesés napján kosarazunk kint és be is tartottuk :D Érdekes volt,de nem haltunk bele... Elég komoly Celtics Pride van itt az elején, po szinten harapunk :D
Lin sikerült pár brutál védekezéssel lezavarni a pályáról :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.04. 19:07:23

neobarca írta:Akit érdekel a maccs: http://www.firstrowsports.eu/watch/1113 ... nicks.html
Elég jó minőség!

GO KNICKS GO! 8)
Köszi!
Ha vesztünk :D átgondolom Evans-t ennyit teszek :D

Kicsit bekezdtek e fiúk!

RAJON RONDO

MVP MVP MVP MVP MVP MVP MVP

Wlecome in the NBA Jeremy Lin :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.03.04. 19:18:58-kor.
Kép
Kép
Kép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.03.04. 19:04:04

Bocs, hogy ide írom, de itt biztos elolvassátok! 8)

neobarca
Director del Fútbol

2012.03.04. 18:55:24

Akit érdekel a maccs: http://www.firstrowsports.eu/watch/1113 ... nicks.html
Elég jó minőség!

GO KNICKS GO! 8)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.03.04. 18:33:54

Tocy írta:Imádom a vasárnap estéket, mert normális időben van NBA-dömping :D 7-től Boston-NY, remélem a Celtics kiküzdi a győzelmet! Aztááán...meccselünk a Lakerssel! Legutóbb nagyon simán nyertünk, ráadásul Wade nélkül, Battier játszott a helyén ( aki most jobb formában van, mint akkor ). Mindkét csapat jobb lett azóta sztem, az elmúlt 3 meccsünket behúztuk a Lakers ellen, nagyon-nagyon örülnék, ha meglenne a 4.! Let's go Heat!
Az esti meccset én is megnézem! Már évek óta nem nagyon van időm NBA-t nézni, (nem kicsit hiányzik) de ezt most nem hagynám ki, főleg, hogy 22:00-kor kezdődik. Én is remélem, hogy a Heat nyer, de azért legyen nagyon szoros, izgalmas párharc!
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.04. 18:29:33

Valaki dob nekem egy linket, ahol nézhetem a BOS-NYK meccset?
Bob! Te hol nézed, ahol jó a minőség?

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Tocy
Director del Fútbol

2012.03.04. 18:27:20

Imádom a vasárnap estéket, mert normális időben van NBA-dömping :D 7-től Boston-NY, remélem a Celtics kiküzdi a győzelmet! Aztááán...meccselünk a Lakerssel! Legutóbb nagyon simán nyertünk, ráadásul Wade nélkül, Battier játszott a helyén ( aki most jobb formában van, mint akkor ). Mindkét csapat jobb lett azóta sztem, az elmúlt 3 meccsünket behúztuk a Lakers ellen, nagyon-nagyon örülnék, ha meglenne a 4.! Let's go Heat!
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.03.04. 17:44:06

Az a zsák nem volt pite Smithtől. Engem "valamiért" a fénykorában lévő Kenyon Martinra emlékeztet... 8)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.04. 11:47:41

Kép
Ehh??? :lol:

Ma 19kor tehát Celtics-Knicks Garnett "panaszkodott", hogy nem tetszik neki, hogy sokat van Centerben, pedig elmúlt 4 meccsen mikor center volt 21,5 pont 10,5 pattanó meccsenként ezen a poszton! :d De csak valamit kellett mondania :D

Kép
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.03.03. 15:39:47

http://www.youtube.com/watch?v=gIvzqsBs ... AAAAAAAABQ

Ez mekkora. :lol:

Egy újabb hazai győzelem. Nagyon szépen játszottak a srácok, helyenként csak kapkodtam a fejem. :) 115 pont, ez szezoncsúcs.
Bryantnek a maszk jót tesz úgy néz ki, amióta viseli sokkal pontosabban dob.

Most jön a Heat, majd jövőhéten a Boston. Szép lenne két győzelmet összeszedni. :D
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.03. 13:38:33

Beteg lett Allen!

Pietrus:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... uRtUF9fY8o#!
Nyertünk sima volt 3 W zsinórban, mondom én ha nem írok nyerünk!
Vasárnap szépen okosan a Gardenben :lol:

I don't get discouraged when I hear my name in trade talks. Obviously that was big of Doc to come out with that statement but I know the relationship we have. It's gotten better each year.

Lehet csak felakarja Ainge verni Rondo árát, senki nem tudja, amikor nyilatkozott Danny engem valamelyest megnyugtatott, s Wojnarkowski is azt mondta a Celtics nem készül elcserélni Rondo-t és a Gasol-Rondo csere hatlamas kacsa, soha nem tárgyalt a Lakers a Celtic-szel erről!
Neki is hiszek :lol:

Pletykák ettől függetlenül vannak, Josh Smith stb, még van 12 nap :D
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.03.03. 13:16:20

Kalap1988 írta:
Tocy írta:No kikaptunk a Jazztől. Egy félidőt lötyögtünk, a másodikban rákapcsoltunk, -16ról jöttünk fel és James tripláival ( utolsó negyedben 16 pont, 1 perccel a vége előtt -2nél is bevágott egyet... ) már vezettünk is, aztán a végén egy bravúrkosárral 1pontos Jazz előny, de az utolsó dobást Haslem elrontotta, pedig tiszta volt, Jamesre figyelt mindenki, ő meg odapattintotta Haslemnek. Amúgy Wade a végén sztem feleslegesen ütötte le Harrist...Ezzel vége a győzelmi sorozatnak, de ez várható volt, inkább most, mert egy Chicago-Orlando-Lakers-OKC ellen jobban fáj egy vereség.
Én nagyon szeretem Wade-t, de amit az utóbbi időben csinál az undorító már ne is haragudjatok. Előbb egy tét nélküli All-star gálán bunkó mód leüti Kobe-t, majd ez. Mi történt vele? Kicsit illene visszább vennie, még a végén James lesz nekem is a szimpatikusabb :D
+1, nem nagyon értem én sem, bár a játékára egy szavam se lehet.

James meg igen, 38 pont után 35, 4. negyedben is bedob mindent, triplákat stb, ez a belinkelt kosár is nagy, és akkor az utolsó dobást nem vállalja el, és már elő is van véve. Pedig tényleg, Haslemen kívül szinte bárki bedobja ezt, Bosh pl csukott szemmel is kb...de hát nem ez Haslem erőssége :D
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.03.03. 13:09:38

Tocy írta:No kikaptunk a Jazztől. Egy félidőt lötyögtünk, a másodikban rákapcsoltunk, -16ról jöttünk fel és James tripláival ( utolsó negyedben 16 pont, 1 perccel a vége előtt -2nél is bevágott egyet... ) már vezettünk is, aztán a végén egy bravúrkosárral 1pontos Jazz előny, de az utolsó dobást Haslem elrontotta, pedig tiszta volt, Jamesre figyelt mindenki, ő meg odapattintotta Haslemnek. Amúgy Wade a végén sztem feleslegesen ütötte le Harrist...Ezzel vége a győzelmi sorozatnak, de ez várható volt, inkább most, mert egy Chicago-Orlando-Lakers-OKC ellen jobban fáj egy vereség.
Én nagyon szeretem Wade-t, de amit az utóbbi időben csinál az undorító már ne is haragudjatok. Előbb egy tét nélküli All-star gálán bunkó mód leüti Kobe-t, majd ez. Mi történt vele? Kicsit illene visszább vennie, még a végén James lesz nekem is a szimpatikusabb :D
Bostonról nem esett szó: Szép győzelem a Nets ellen, mondjuk ez hazai pályán elvárható volt, de azért egy-két igen jó teljesítmény fűszerezte és 100 pont felett dobtunk :D Gyakorlatilag kétség nem volt afelől az elejétől kezdve, hogy ki nyeri ezt a mérkőzést. Garnett ihletett formában van ( már jobb is az idei statja, mint tavaly volt), és Pierce is kezd visszatérni. Rondotól most nem kellett a sok pont, ez a 14 pont, 13 assist, 5 steal impozánst tőle, ha megy a többieknek, akkor tőle ez kell. Wilcox egy borzasztó minőségi csere, ahogy Pietrus és Bass sem játszott rosszul a kezdőben ( Bass keveset vállalt, de azt többnyire jól). Nem tudom Ray Allen miért nem játszott, remélem pihent csak és nem Los Angelesben tárgyalt :D
Ja és pozitív a mérlegünk :D El kell kapni ma a New Yorkot, hogy magabiztosabb legyen az előny, aztán nincs mese, az Atlantát is meg kell fogni, ez a Miami vagy Chicago az első körben nem esne jól :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kalap1988 2012.03.03. 13:25:34-kor.
PCsabi
aka Game90

2012.03.03. 12:31:34

Tocy írta:de az utolsó dobást Haslem elrontotta, pedig tiszta volt, Jamesre figyelt mindenki, ő meg odapattintotta Haslemnek. Amúgy Wade a végén sztem feleslegesen ütötte le Harrist...
Wade-et én sem értettem :? :roll:

Összefoglalóban is volt egy összehasonlítás, hogy az All-Star Game-en sem merte elvállalni az utolsó dobást, inkább lepasszolta. Szerintem simán eldobhatta volna, mondjuk ha Haslem helyett Bosh áll ott, akkor inkább lepasszolom.

Ez milyen dobás volt:
http://www.youtube.com/watch?v=SC9guXxw9o4
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
socio66

2012.03.03. 11:17:12

azért james megint kapja az ívet,hogy nem vállalta az utolsó dobást. :)
persze ha haslem bedobja,akkor most azt mondanánk,hogy okosan csinálta james,ez volt a játék,de így hogy kimaradt,ez egy újabb rovás neki az elrontott/be nem vállalt clutch szituációk sorában.
:)
Tocy
Director del Fútbol

2012.03.03. 08:44:49

No kikaptunk a Jazztől. Egy félidőt lötyögtünk, a másodikban rákapcsoltunk, -16ról jöttünk fel és James tripláival ( utolsó negyedben 16 pont, 1 perccel a vége előtt -2nél is bevágott egyet... ) már vezettünk is, aztán a végén egy bravúrkosárral 1pontos Jazz előny, de az utolsó dobást Haslem elrontotta, pedig tiszta volt, Jamesre figyelt mindenki, ő meg odapattintotta Haslemnek. Amúgy Wade a végén sztem feleslegesen ütötte le Harrist...Ezzel vége a győzelmi sorozatnak, de ez várható volt, inkább most, mert egy Chicago-Orlando-Lakers-OKC ellen jobban fáj egy vereség.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.03.02. 20:15:43

Mi nagyon Ellis felé kacsingatunk...kérdés, hogy kit adnánk érte? Mert én biza Iggyt nem áldoznám be az tuti! Nagy szezont fut a muki. AS-en is milyen windmillt tolt :D (most olvatam, hogy Miller mondta is ezután, hogy hát igen Iggy is indult Dunk Contesten, amit elvettek tőle, hogy a gyökér Nate nyerjen, mer hogy kicsi...igaza is van...azóta rühellem a dunk contesteket.)
Egyébként megint brutálisat védekeztünk OKC ellen is, de hát olyanokat ökörködtünk el a végén, hogy majdnem sírva fakadtam...érted, Westbrook szedi le a pattanót a kihagyott dobás után....szánalmas. Nagyon hiányzik Hawesome is, meg hát a végjátékokat össze kéne rakni végre rendesen.
A védelem az rendben van, ellenben nincs egy konstans 20 felett átlagoló emberünk elől, ami miatt a pontok alig jönnek. Idejét se tudom mikor dobtunk 100 felett...Ezért pl jó lenne Ellis, de akkor meg a védekezésünk hullana szét Iggy hiányában...esetleg Turnert lehetne beáldozni, de hát olyan tehetséges ez a srác...Risong Stars-on is nagyon tetszett a mozgása, meg amit csinált. Lehet több idő kellene neki a pályán. Lou Will is hetek óta borzasztó formában, nem jönnek a clutch triplái sem...van min javítani még azért.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.02. 18:21:27

neobarca írta:
Ronaldinho&Barca írta:Srácok, annyi pletykát lehet olvasni, annyi variációban, hogy szerintem egy futball idény utáni nyáron nincs ennyi féle variáció, engem az érdekelne, mikor zajlanak le a cserék, melyik hetekbe, vagy ez hogyan van? :S
Melyik oldalakon szoktátok nézni a pletyiket? Sajna én nem nagyon tudok ilyet... :S
Március 15-e a deadline, ami azt jelenti addig lehet cserét lebonyolítani!Ez a 2 hét másról nem fog szólni mint a pletykákról majd az utolsó napon robban a bomba :d És mennek össze-vissza a játékosok, ennyi!Addig max 1-2 "jelentéktelen" csere lesz, a lényeg 15-e :D
Minden GM kivár, s próbálja felverni a játékosai árát, erre van ez a 2 hét!

http://www.hoopsworld.com/
http://www.nba-trade-rumors.com/

Ezek a komolytalanok :D
Komolyabban nba.com meg insiderektől Simmons, Wojnarowski, Boussard

Chamberlain 100 pontja :
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... xMeEzhvNRs

Rubio video:
http://www.youtube.com/watch?v=eg5K8VJZ ... r_embedded#!
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.03.02. 18:12:23

Megnéztem másodjára is a Thunder - Magic-et, ez a Durant egy beteg állat, egy hidegvérű gyilkos. Utolsó 5 akciója: 2 büntető ok, tripla ok, tripla ok, Turkoglu arcából egy dupla a támadóidő előtt 2 másodperccel, 2 büntető ok.

De James sem akart lemaradni, ugyanannyit dobott (38 ), mint KD :)
http://www.youtube.com/watch?v=Wk36SH5tBcw

Ezt most találtam, LBJ vs. KD:
http://www.youtube.com/watch?v=mYzBGlL3ZQc
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Tocy
Director del Fútbol

2012.03.02. 15:45:16

neobarca írta:
Bob_Marley írta:Vasárnap jön a Knicks a Gardenbe, addig van egy Nets holnap, alig várom vasárnap magyar idő szerint 19 óra, Rondo jó matchup lesz a kölyöknek meg a legendás védelmünk!
Ráadásul nem kis törleszteni valónk van a NY-al szemben a Karácsony miatt :twisted:

És konferencia "kiesési rangadó" :D
Váááááá égni fog a Garden és megmutatjuk!
LETS GO CELTICS

http://www.youtube.com/watch?v=FFhjs-gem2o

I AM A CELTIC

szerk: innentől kezdve 2 hét mindenkit cserélek mindenhova 2 hét de érdemben úgyis 15-e lesz a fordulópont :D De izgalmak várhatók bőven, főleg D12 körül
:lol: :lol: :lol: Nagyon ba vagy zsongva Bob! De el kell, hogy szomorítsalak. Nem lesz itt Knicks verés... :P
Megmutatjuk nektek, hogy hog is kell kosarazni. És most nem pár ponttal fogunk nyerni mint karácsonykor. 8) Jön majd a Lin gyerek és varázsol tovább... :lol:

Egyébként akkor is beszéltük, de vicc, hogy a sport1 ezt a meccset sem adja. Pedig mekkora rangadó. Hihetetlen, hogy mennyire nincs érzékük a jó és fontos meccsek kiválasztásában... :x
A kiemelthez: ugyanezt mondanám, ha azt a meccset adnák, ahol két PO-ba éppen beférő, 50% körüli csapat játszik, miközben a Heat-Lakers akár a nagydöntő két résztvevője is lehet...

Éééés...10 felett vertük a Portlandet is, James 38 pont, 11 pattanó, 6 assziszt, 5 labdalopás(!!!) és 0(!!!) TO. Félelmetes :D Ja és akkor Wade is hozzátett egy laza 33 pont, 10 asszisztot :D És Haslem is 10 pont 10 pattanó felett...Simán, baromi simán vettük ezt az akadályt is. Na de most jönnek a nehéz falatok, és egy ilyen 10es win-streak után bizony törvényszerű lesz 1-2 vereség. 16 meccs vár ránk márciusban, ebből 10 idegenben, ott meg azért nem olyanok vagyunk, mint otthon. Ami még durvább, a 16ból 11 meccsen 50% feletti csapat ellen fogunk játszani! Ma Jazz, aztán vasárnap Lakers, később egymás után kedd-szerda-péntek-vasárnap Orlando-Chicago-Philly-Orlando, itt legalább 1, de inkább 2 vereséggel számolok. Majd a hónap végén még presztízsharc az OKC ellen, utána pedig a Dallas ellen. Nagyon kemény lesz!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2012.03.02. 11:49:39

neobarca írta:
Ronaldinho&Barca írta:Srácok, annyi pletykát lehet olvasni, annyi variációban, hogy szerintem egy futball idény utáni nyáron nincs ennyi féle variáció, engem az érdekelne, mikor zajlanak le a cserék, melyik hetekbe, vagy ez hogyan van? :S
Melyik oldalakon szoktátok nézni a pletyiket? Sajna én nem nagyon tudok ilyet... :S
http://kezdo5.hu/index.php/nba

Leginkább ezen szoktam mazsolázgatni, elég hiteles az oldal, szval kacsákat nem ír, badarságokat. Ami plusz jó benne, hogy arcos oldalra is posztolgat, így ott is lehet néha-néha olvasgatni.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.02. 11:45:12

Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2012.03.02. 11:35:00

Srácok, annyi pletykát lehet olvasni, annyi variációban, hogy szerintem egy futball idény utáni nyáron nincs ennyi féle variáció, engem az érdekelne, mikor zajlanak le a cserék, melyik hetekbe, vagy ez hogyan van? :S
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.02. 11:02:14

Heat-Lakers jelenleg több embert foglalkoztat MO-n, ennyi!Ennek a két csapatnak itthon több szurkolója van mint a Celtics-Knicksnek, persze hogy azt adják!

Legfőképpen arra vagyok bezsongva, hogy ma nyerjünk, s elmozduljunk az 50-ről ráadásul az Indy ma val. nyer utánna viszont megint bukhat 4-5öt!Nekünk meg kell a 6ik hely :D
Knicksnek mindegy 2.ik kört úgyse szoktátok megélni :mrgreen: 11 éve nem nyertetek PO meccset :D

Webster:
http://www.youtube.com/watch?v=pfUytLm-76g

top 10 blokk februárban
Mindig ez a kedvenc videóm a napi dolgok közül is, egy jó erődemonstráló blokk mindent visz :D

Amúgy meg jobban izgat mi lesz Rondoval, meg a franchise-zal mintsem épp elverjük a Knickset vagy nem!Otthon amúgy is jók vagyunk, idegenben szenvedünk én nem aggódok, főleg nem Lin miatt, csapdázásban elég jók vagyunk ő meg TO-ban :lol:
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése