azért a 49ers defensenek 4 passzolt td...azon javítaniuk kell. viszont futójáték nulla volt a saintsnél így nem is lehet nyerni,egy ilyen jó D-s csapat ellen.Bob_Marley írta:Ez tényleg így van, hogy nem egy kiemelkedő védelem, de hozta magát rendesen a Pats D!
49ers-nek nagyon örülök, szeretem jó védelemmel rendelkező gárdákat!És azért a hírös Saints támadók ellen, csak hozták a TO-kat![]()
Másik meccs papírforma, idén a Patset az AFC-ből két csapat tudja/tudta megállítani az egyik a Steelers a másik mi![]()
Ma GB-Giants, ha nem hengerelnek már az elején a sajtok, akkor bizony jó kis csata lehet!
Másikon jön hozzánk a Texans!Nem lesz könnyű meccs de bízok a srácokban, s a védelemben, mert elől Rice megfogja futni ami kell![]()
Én saints drukker vagyok (és pats),de nagyon megható volt,ahogy az elkapóból kitörtek az érzések. ilyenekért jó nézni az nflt

Ma Baltimore továbbjutást várok, és egy kőkemény GB-Giants meccset. ha a Giants Defense odateszi magát ahogy szokta,lehetnek kellemetlen percei Rogersnek.