Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, ifi BL döntőben elpakolt egy olyan gólt...nzxtpo írta:Munir lőtt egy hasonlót az ifi BL-ben nem? Vihette volna még. Busi labda azért szép volt.
Jaj, nem pánikolok. De azért utálom, hogy ha megnyert meccseket szórakozunk el.Bob_Marley írta:Kettőt eltettünk idegenben, keine pánik.kanty írta:Alves néha olyanokat csinál, hogy a hajam az égnek áll.
Az első gól tényleg szép volt, Rakitic és Arda nagyon érezte egymást. A kétgólos vezetés ellenére ez még nem lefutott az érzésem szerint, ha egyet lőnek a félidő elején, akkor jönni fognak, mint a mérgezett egerek.
Kettőt eltettünk idegenben, keine pánik.kanty írta:Alves néha olyanokat csinál, hogy a hajam az égnek áll.
Az első gól tényleg szép volt, Rakitic és Arda nagyon érezte egymást. A kétgólos vezetés ellenére ez még nem lefutott az érzésem szerint, ha egyet lőnek a félidő elején, akkor jönni fognak, mint a mérgezett egerek.
Igen, az nekem is feltűnt, hogy a játékvezető és a sleppje igen érdekesen vezeti a meccset...ha felrúgnak nálunk valakit az mehet a tovább, ha meg nálunk van egy pici falt az meg egyből szabad nekik...Neymart megállítják lessen, közben meg kb 2 méterrel hátrébb volt és hasonlók...Ini sárgája meg maga a vicc...mutatja a bírónak, hogy kezezés volt és elvileg sárga, erre Ininnek mutatja felVakmacska írta:Azért érdekes, hogy a Bilbaonak elég sokat megenged a bíró, nekünk meg minden kis hozzáérést befúj.
Ini miért kapott sárgát?
Bilbao most kezd magához térni
Igazad vannoname írta:Alves amúgy nagyon gyenge. SR mind védekezésben, mind támadásban aktívabb. Ráadásul legalább 3 nagyon könnyen eladott labdája volt Alvesnek 30 méterre a kaputól.
UI: küldeném el a hsz-t, erre Alves majdnem gólpasszt ad az ellenfélnek...
És Ini sárga reklamálásért, miközben ő a kapitány. A retard-bíró el kéne olvassa azt a szabálykönyvet.
Ezt akartam én is kérdezni éppVakmacska írta:Azért érdekes, hogy a Bilbaonak elég sokat megenged a bíró, nekünk meg minden kis hozzáérést befúj.
Ini miért kapott sárgát?
Hált kapuba középsővédőbe és középcsatárban még nem játszott.noname írta:Amúgy eddig a legnagyobb passzokat SR adja. Ez az ember tud valahol rosszul játszani?!