Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://www.fullmatchesandshows.com" target="_blankS.Agüero írta:Nekem olyan kérdésem lenne, hogy melyik az az oldal, ahol a meccs után egyből vissza lehet nézni az egészet? Nem látom sajnos a meccset, ez tudjátok mit jelent...
rojadirecta.me-re kb fél órával később felkerül kismillió verzióbaS.Agüero írta:Nekem olyan kérdésem lenne, hogy melyik az az oldal, ahol a meccs után egyből vissza lehet nézni az egészet? Nem látom sajnos a meccset, ez tudjátok mit jelent...
tothnandor1 írta:S.O.S.! hol lehet megnézni a mai és a szerdai szuperkupa meccseket. Nem találtam egyik tv műsorában sem, sőt, még a korábban beválat "banok" netes csatornán sem. Kérem, aki tud valami bíztatót írja meg nekem!
nem tudom h nem találtad, nekem kettőt kellett kattintani és kiírta h DIGI1tothnandor1 írta:S.O.S.! hol lehet megnézni a mai és a szerdai szuperkupa meccseket. Nem találtam egyik tv műsorában sem, sőt, még a korábban beválat "banok" netes csatornán sem. Kérem, aki tud valami bíztatót írja meg nekem!
Bár ez itt off, de ő azért elég alázatos játékos és ha tényleg így történne, én nem sajnálnám tőle.palesz77 írta: Griezmann BL-t nyer, a franciák EB-t, gólkirály lesz, ősszel is rugdossa a gólokat, aztán ott is az Aranylabda..
Griezmann BL-t nyer, a franciák EB-t, gólkirály lesz, ősszel is rugdossa a gólokat, aztán ott is az Aranylabda..recrea írta:Ez így hibátlan lenne, bár vélhetően kiszáll az Aranylabdából, meglepetésre idén Messi és CR között fog eldőlni.
Ez így hibátlan lenne, bár vélhetően kiszáll az Aranylabdából, meglepetésre idén Messi és CR között fog eldőlni. Van még néhány kupa, ami után okosabbak leszünk, Messiék gondolom a végéig focikázzák magukat a Copán, Portugáliából nem nézek ki semmit.visca el barca írta:egyelőre nincs hivatalos kommüniké, de a sport.es szerint combizom szakadása van és bár utazik a copára, játszani nem fog, mivel egy hónap a felépülési idő.TripleH írta:Suárez pedig nem bánnám ha kihagyná a Copát, legalább pihenhetne is a nyáron.
egyelőre nincs hivatalos kommüniké, de a sport.es szerint combizom szakadása van és bár utazik a copára, játszani nem fog, mivel egy hónap a felépülési idő.TripleH írta:Suárez pedig nem bánnám ha kihagyná a Copát, legalább pihenhetne is a nyáron.
idén többnyire jól muzsikált az öreg, megérdemelte volna, hogy az a nagy lökete a végén beakadjon...Feast4 írta:Alves is minden irányból kapura lőtt