Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mathieu szinte alig hibázott, miért kéne lehozni?! Sokkal inkább Digne miatt van ott kavalkád, labdakihozatalban is. Jeremy hiba nélkül, abszolút jól adogatja a labdákat.palesz77 írta:Amúgy én még Umtitit is behoznám, ez kimaradt, labdakihozatalokban sokkal többet tud adni, mint Matyi. Busquets játéka meg ma jól látszik, hogy miért fontos.
Ebben a szezonban ha tetszik, ha nem, Arda sokkal élesebb bal támadóban, többet tud a játékhoz hozzá tenni, ezen a meccsen.eimenis1212 írta: mindig örömmel olvasom amikor azt írjátok itt h neymart le kéne vinni, amikor a helyzetek 70%-ában benne van, vagy ő indítja el (egy csellel, vagy ritmusváltással az akciót)....
Persze hogy nem, Denis és Arda se játszanak jól mellette, 1 ember meg nem sűrűn oldja meg a középpályás gondokat. Én mellette viccen kívül hoznám Gomest is, nincs labdabiztos ember a középpályán, senki nem mer támadólag játszani, csak az alibi. Rakitic is megnéztem, 3 labdát adott el hivatalosan egész meccsen - csínybe adottat nem számolják ugye -, de semmit nem ér előre játékban.eimenis1212 írta:csak szólok h Robi a középpályás problémákat sem fogja megoldani.. Persze ezt a szintet amit Rakitic hoz az elmúlt fél évben nem nehéz überelni, de ha Robi fellépne kp-ba azzal sem lenne olyan a középpályánk mint amilyennek egy barca középpályának kell lenni.
Ezt én se értem, le nem hoznám ma, benne még látom a lehetőséget, hogy eldönti a meccset valami megmozdulásával.eimenis1212 írta:mindig örömmel olvasom amikor azt írjátok itt h neymart le kéne vinni, amikor a helyzetek 70%-ában benne van, vagy ő indítja el (egy csellel, vagy ritmusváltással az akciót)....
Tényleg szánalmas volt, ráadásul, hogy fogta lábát - mondván Neymar szétrúgta - csak épp még hozzá sem érthdavid írta:Mekkora műesés xdddd
mindig örömmel olvasom amikor azt írjátok itt h neymart le kéne vinni, amikor a helyzetek 70%-ában benne van, vagy ő indítja el (egy csellel, vagy ritmusváltással az akciót)....Feast4 írta:Úgyanezt akartam irni.TripleH írta:Neymit le kéne vinni a szünetben, Ardát feltolni, Robi jöhetne be Rakitic helyére, Gomes pedig a kp-ra. Talán lenne valamiféle játékunk.
Úgyanezt akartam irni.TripleH írta:Neymit le kéne vinni a szünetben, Ardát feltolni, Robi jöhetne be Rakitic helyére, Gomes pedig a kp-ra. Talán lenne valamiféle játékunk.palesz77 írta:Pedig o is hibas ezert a jatekert, nincs semmi kozeppalyank, es o se segit a helyzeten. Nem ertem miert kell ott eroltetni, sokkal tobb haszna van a csapatnak belole, ha tamadot jatszik.
Neymit le kéne vinni a szünetben, Ardát feltolni, Robi jöhetne be Rakitic helyére, Gomes pedig a kp-ra. Talán lenne valamiféle játékunk.palesz77 írta:Pedig o is hibas ezert a jatekert, nincs semmi kozeppalyank, es o se segit a helyzeten. Nem ertem miert kell ott eroltetni, sokkal tobb haszna van a csapatnak belole, ha tamadot jatszik.Normandia írta:Arda aki jól játszik.
Pedig o is hibas ezert a jatekert, nincs semmi kozeppalyank, es o se segit a helyzeten. Nem ertem miert kell ott eroltetni, sokkal tobb haszna van a csapatnak belole, ha tamadot jatszik.Normandia írta:Arda aki jól játszik.