Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tuti. Cucu megsérült?palesz77 írta:J. Cuenca, Vitinho, Marc Cardona, David Costas, Aleñá, O. Busquets és Ortolá edzettek a nagyokkal, gondolom közülük lesz majd a meccskeretbe behívva pár.
Azért, ha a meccset meg akarják nézni, ugye nem zárod ki őket a Nou Camp-ból?kristop írta:
jo volt ez, a visszavagora roberto, pique, rakitic szeru kezdojatekosokat el se kell mar vinni.
elfogadhatóan. mondjuk túl sok dolguk nem volt, mascherano viszont nagyon jól tolta, nálam MoMMQuCsabi írta:Úgy láttam, Verma kezdett Masch mellett. Hogy játszott?
Dettó. Gomes remélem végleg bizonyított Valverdenel. Egyszerűen hihetetlen az a pali. Nagyon remélem, hogy nagyon gyorsan csatlakozik Ardaékhoz.visca el barca írta:gomes meg DS bizonyította, hogy semmi keresnivalójuk nincs itt, egyik gyengébb volt mint a másik, főleg az utóbbi. deuolofeu buta egysíkú játékától meg agygörcsöt kapok ha sokáig kell még néznem... tello volt még ilyen síkhülye, megtolom és futok a labda után gyerek. nyáron ezeket a palikat ardával, rafinhával, pákóval meg ki tudja még kivel rég el kellett volna takarítani innen.
Nem ezen volt a hangsúly, hanem Asension. Real nevelésnek titulálta a kommentátor, amikor kőkemény 0 perce játszott az akadémiájukon.Nem Ede72 írta:Teljesen igaza volt...senki nincs a láthatáron, aki csak meg is tudná közelíteni Iniestáékat...senki
elég csak ha megnézed hány barca játékos van az U19 vagy u21 spanyol válogatottban...segítek: 0
Hát engem lehozott az életről ez a kommentátor. Hál istennek nem túl sűrűn nézek digitpr13 írta:palesz77 írta:És a meccs tanulsága, hogy a Madrid akadémiája jobb, mert tőlük Asensiok kerülnek ki, tőlünk meg nem.Ezt imádtam.
Hát engem lehozott az életről ez a kommentátor. Hál istennek nem túl sűrűn nézek digitpalesz77 írta:És a meccs tanulsága, hogy a Madrid akadémiája jobb, mert tőlük Asensiok kerülnek ki, tőlünk meg nem.Ezt imádtam.
Természetesen Nelson akart lenni, remélem legalábbis, hogy ő fog kezdeni és a kupában sem SR-t fogja erőltetni.BarcafanTomee írta:Marlont kölcsönadtunk a Nice-nek nyáron. De rajta kívül szerintem is ez lesz. Fogalmam sincs milyen erőt képvisel a Murcia, de ha kimennénk a komplett B csapattal akkor is továbbmennénk a visszavágón. Így meg kötelező lesz nyerni, már ha hajtanak majd a cseréink, de eddig jól játszottak.Chino írta: A tippem: Cilessen-Marlon/Sr-Verma-Masch-Digne-AG-Rakitic-Alena-Denis-Paco-Deulofeu
Arda még most sem kerettag, remélem elpasszoljuk valahogy télen, vagy bár küldjék le a kikötőbe halat árulni.
Vidal sérült? Mert ha már ő sem került be még egy ilyen meccsre, akkor ő is távozhatna.
Köhm..Chino írta:A tippem: Cilessen-Marlon/Sr-Verma-Masch-Digne-AG-Rakitic-Alena-Denis-Paco-Deulofeu
Marlont kölcsönadtunk a Nice-nek nyáron. De rajta kívül szerintem is ez lesz. Fogalmam sincs milyen erőt képvisel a Murcia, de ha kimennénk a komplett B csapattal akkor is továbbmennénk a visszavágón. Így meg kötelező lesz nyerni, már ha hajtanak majd a cseréink, de eddig jól játszottak.Chino írta: A tippem: Cilessen-Marlon/Sr-Verma-Masch-Digne-AG-Rakitic-Alena-Denis-Paco-Deulofeu
Alba elvileg péntekre harcképes lesz, ennek ellenére kétlem hogy már szombaton játszana. Én szeretném legjobban, hogy Cucu kezdjen, de az első meccsen még nem tartom valószínűnek. Gondolom Digne-t is játszatni akarja, amennyire tudja Valverde, mert Alba felépülése után tartósan padra fog kerülni. Inkább a visszavágóra tartok sanszosnak egy fiatalokkal megtűzdelt kezdőt.palesz77 írta:Ha Alba nem gyógyul meg hétvégére, szerintem hülyeség lenne Dignet kezdetni, felesleges kockázat. Nem tudom hogy áll a felépülés, de szerintem inkább ettől függ, hogy ki lesz a kezdő. 3 ifistával is ütni kéne azért a Murciát, még ők is 1 osztállyal felettük játszanak minden héten.. Mondjuk tavaly se nagyon jött össze ez az első körben, de remélhetőleg visszatérünk az előtte levő pár éves gálához ma.Chino írta:Cucu biztos nem lesz kezdő, szinte 100%, hogy Digne fog kezdeni, max. a visszavágón, ha itt kedvező eredmény születik.
Ha Alba nem gyógyul meg hétvégére, szerintem hülyeség lenne Dignet kezdetni, felesleges kockázat. Nem tudom hogy áll a felépülés, de szerintem inkább ettől függ, hogy ki lesz a kezdő. 3 ifistával is ütni kéne azért a Murciát, még ők is 1 osztállyal felettük játszanak minden héten.. Mondjuk tavaly se nagyon jött össze ez az első körben, de remélhetőleg visszatérünk az előtte levő pár éves gálához ma.Chino írta:Cucu biztos nem lesz kezdő, szinte 100%, hogy Digne fog kezdeni, max. a visszavágón, ha itt kedvező eredmény születik.
Cucu biztos nem lesz kezdő, szinte 100%, hogy Digne fog kezdeni, max. a visszavágón, ha itt kedvező eredmény születik. Azon kicsit csodálkozok, hogy Busquets nem jött föl, a második félidőben nyugodtan beállhatott volna, főleg, hogy nincs Paulinho, Sr is végigjátszotta a hétvégi meccset és Rakiticnek is elég lehet egy 60 perc. Igazából Alenanak és Arnaiznak van reális esélye kezdeni, bár én szívesebben látnám Carles Perezt, de valljuk be Arnaiz most elég jó formában van. Viszont nagyobb esély van Denisre.crixus írta:Szerintem is. Sőt.S.Agüero írta:Cucu és Alená kezdhetne nyugodtan szerintem.
Cilessen-Semedo,Piqué,Vermaelen,Cucu-Roberto,Rakitic,Alena-Deulofeu,Arnaiz,Paco lenne nálam a kezdő holnap. Egy sima 2-0,3-0 ide és mehet a Barca B a visszavágóra.