2018.02.20. 13:04:12
Sziasztok! Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de a hazai sajtóban folyamatosan a 2009-es meccsről beszélnek. EZ MÁR NAGYON UNALMAS! De összeszedtem néhány dolgot csak, hogy tisztább legyen a kép.
2004/2005-ös szezon
Barcelona - Chelsea: Drogbát kiállítják mert mellbe rúgta Valdest (teljesen jogosan). A meccs után a bíró halálos fenyegetéseket kapott, így visszavonult.
Chelsea - Barcelona: A meccset Colina vezeti, 4 - 2 a hazaiaknak úgy, hogy a mindent eldöntő gól úgy született, hogy többen lefogták a Chelseasek közül Valdest, a gól szabálytalan, mégis csak egy, két helyen említik meg. Sajtóvisszhang SEMMI!!!!
2005/2006-os szezon
Chelsea - Barcelona: Kiállítás a hazaiaktól Messi felrúgásáért (jogosan) 1-2 a Barcának
Barcelona - Chlesea: Terry a Barcelona tizenhatosán belül szabálytalankodik 1 - 0 hazai vezetésnél, és nem kirúgás, hanem MÉG!!!!!! tizenegyest kap a Chelsea. A végeredmény 1 - 1. A bíró jól belenyúlt a meccsbe, de ezúttal ez nem befolyásolt.
2006/2007
Barcelona - Chelsea: A bíró 6 percet hosszabbít, de Terry a 95. percben meggyőzi a bírót fújja le a meccset, a végeredmény 2 - 2, a Barcelonának nehéz utolsó két fordulója volt.
2008/2009
Barcelona - Chelsea: Hát érdekes ítéletek, sokkal inkább a Chelseanek kedveztek. A végeredmény 0 - 0
Chelsea - Barcelona: Kezdjük az elején, igen volt olyan, amire tizit lehetett volna a Chelseanek adni. Én az Alves féle feltartásnál nem adtam volna, mindkét játékos egyformán használta a kezét. A Pique féle kezezésre meg annyit, hogy ha ilyen közelről rárúgják valakire a labdát és lendületben tartja a kezét (nem keresi a kéz a labdát) szerintem az nem tizenegyes. Továbbá Anelka elesik a saját lábában, inkább műesésért neki kellett volna sárgát kapnia, erre mi történik. KIÁLLÍTJÁK ABIDALT!!!!! (Ez nem jogtalan, ÁÁÁÁÁ, dehogy!!!!!). A sajtó csak a Chelsea elleni jogtalan ítéletekkel foglalkozik. Az, hogy jogtalan volt a kiállítás, illetve nem minden volt megadható tizenegyes azzal nem!!!!!
2009/2010
Inter - Barcelona: Alvest buktatják a tizenhatoson belül, nincs tizenegyes. Az első meccs így 3 -1, az Inter megy tovább. SAJTÓ VISSZHANG SEMMI!!!!
2015/2016
A Real a döntőben lesgóllal szerez vezetést. ÁÁÁÁÁ!!!!! SENKIT NEM ÉRDEKEL!
2016/2017
Real - Bayern: Jogtalan kiállítás (szerintem az első meccsen is), ami a Realt segíti, majd KÉT LESGÓL a Realnak. SAJTÓVISSZHANG alig van!!!!!!!! A Real az király, szabályos.
Szóval egy kicsit jobban meg kéne nézni a dolgokat, mielőtt azzal foglalkoznánk, hogy Barcelona mit csinál. Nem azt állítom, hogy mindenben igazam van, de szerintem itt sok mindenen el lehet gondolkodni. Remélem ma jó eredményt ér el a csapat.