2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Csak beírom, valami minimális infót kapjatok a T-ről, ennyit még mondhatok. Ott dolgozom IT-fejlesztőként és eljutott hozzánk, hogy az üzletek, akik kicsit is tesznek a naprakész információkért azt a friss infót kapták, hogy jelenleg kicsi az esély a megegyezésre. Gondolok itt arra, hogy max 10-20%. Folyamatosan folynak a tárgyalások még most is, nem dőlt el biztosan semmi. Ennyit egyébként az ügyfelek is leszűrhettek, de sosem baj, ha kaptok egy kis megerősítést.18Barca99 írta:Ez egyébként röhej, hogy nem lehet kiszámítani, hogy akkor most melyik szolgáltatónál lesz, és napról napra totózni kell, hogy vajon a UPC, T-Home, vagy Digin lesz (tudom ott nem lesz) Az én lépcsőházamban van UPC és T-Home is kiépítve de már előbbire van hűség egy évre. Remélem jól "tippeltem"...
Áthoztam ide.18Barca99 írta:Ebben egyébként tud valaki bármilyen releváns infóval szolgálni? UPC Goldom van. Lesz? Nem lesz? Mi lesz?MatyiG írta:csak a bajnokikat ne kelljen...
Köszönöm szèpen!visca el barca írta:http://www.sport365.live/hu/main" target="_blankBarca+ írta:Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni abban, hogy a spanyol bajnokság miatt váltottam a FLIP-re erre a digin lesz a spanyol kupa!![]()
Tud valaki nekem mondani egy olyan stream-et ahol a mai döntőt tudnám nézni?
Előre is köszönöm a segítségeket!
itt van magyar is
https://www.reddit.com/r/soccerstreams/ ... s_sevilla/" target="_blank
Csak alattad közvetlenül írtak két oldalt...Barca+ írta:Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni abban, hogy a spanyol bajnokság miatt váltottam a FLIP-re erre a digin lesz a spanyol kupa!![]()
http://www.sport365.live/hu/main" target="_blankBarca+ írta:Sziasztok!
Chrome-al tökéletesen müködik, az elején egy pár hírdetés átugrásával:holosovice írta:A tanácsotokat szeretném kérni, ha jól okoskodom, akkor digisként nem fogom tudni nézni a magyar közvetítést, ez mondjuk még nem akkora baj, tekintve a kommentátorok színvonalát. Sok okból nem tudok most szolgáltatót váltani sem, és nem szeretnék az akadozó ingyen streamekkel sem idétlenkedni. Van valakinek ötlete, hogyan tudnék angol/német nyelven hozzáférni akár fizetős/legális úton, interneten keresztül a közvetítésekhez?
Ez a megoldás chrome-ban, köszönöm a válaszod.terrer írta: Nekem is ez volt chromeban, aztán engedélyeztem az előugró ablakokat az oldalon és azóta nincs ez a megállás. Csak több reklámot kell kiikszelni az elején.
Kipróbáltam, Firefox-al tényleg hibátlanul működik. Kösz.perszebal írta: Hello
Ezt a leállást én is tapasztaltam az utóbbi időben, de kizárólag Chrome böngészővel.
Próbáld ki Firefox-al, nekem azzal működik és nem áll meg.
ebben nem tudok segíteni, de megnyugtatlak, hogy ma már van egy csomo oldal ahol full HD, akadásmentes streamet tudsz nézni.holosovice írta:A tanácsotokat szeretném kérni, ha jól okoskodom, akkor digisként nem fogom tudni nézni a magyar közvetítést, ez mondjuk még nem akkora baj, tekintve a kommentátorok színvonalát. Sok okból nem tudok most szolgáltatót váltani sem, és nem szeretnék az akadozó ingyen streamekkel sem idétlenkedni. Van valakinek ötlete, hogyan tudnék angol/német nyelven hozzáférni akár fizetős/legális úton, interneten keresztül a közvetítésekhez?
Senkinél nincs, egyedül a Tarr Kft. kínálatába került bele, az meg Pécs és Paks környékén van csak. Nevetséges, és a MotoGP-t már át is vitték oda, nem tudom mit gondoltak ezek a barmok, ja és a La Liga és a BL is ott lesz, szóval könnyen lehet, hogy azoknak az elejéről is lemaradunk... teljesen nevetséges ami ebben az országban megy sportközvetítések terén..MatyiG írta:Nyugtassatok meg, hogy másnál sincs még Spíler 2. Inviteles vagyok, egyes van, szóval gondolom, hogy lesz kettes is.
állítólag sehol nincs az országban. se telekomnál se upcnélMatyiG írta:Nyugtassatok meg, hogy másnál sincs még Spíler 2. Inviteles vagyok, egyes van, szóval gondolom, hogy lesz kettes is.
Nekem is ez volt chromeban, aztán engedélyeztem az előugró ablakokat az oldalon és azóta nincs ez a megállás. Csak több reklámot kell kiikszelni az elején.Yokozuna írta: Ez igaz volt mostanáig. Nekem újabban elindul a stream, de kb. egy perc után minden esetben leáll. Tapasztalta valaki ugyanezt?