18Barca99 írta:Ez egyébként röhej, hogy nem lehet kiszámítani, hogy akkor most melyik szolgáltatónál lesz, és napról napra totózni kell, hogy vajon a UPC, T-Home, vagy Digin lesz (tudom ott nem lesz

) Az én lépcsőházamban van UPC és T-Home is kiépítve de már előbbire van hűség egy évre. Remélem jól "tippeltem"...

Csak beírom, valami minimális infót kapjatok a T-ről, ennyit még mondhatok. Ott dolgozom IT-fejlesztőként és eljutott hozzánk, hogy az üzletek, akik kicsit is tesznek a naprakész információkért azt a friss infót kapták, hogy jelenleg kicsi az esély a megegyezésre. Gondolok itt arra, hogy max 10-20%. Folyamatosan folynak a tárgyalások még most is, nem dőlt el biztosan semmi. Ennyit egyébként az ügyfelek is leszűrhettek, de sosem baj, ha kaptok egy kis megerősítést.
Többet nem tudok, mert nem azon a területen dolgozom, de talán már van pár üzlet, akik ugyanezt el tudják mondani.
Ha nem sikerül összehozni a szerződést, akkor arról vannak szép (szerintem) sötét iparági pletykák, hogy miért lesz. Leírni hosszú lenne, de a következő EB-találkozón egy sör mellett elmesélem.