2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
http://stream.livesport.ws/stream/14064 ... 1539798850" target="_blankTivadar6 írta:Valaki egy nézhető streamet dobjon pls
Örülök Arthur kezdésének, viszont Vidalt lehet bedobtam volna Busquets helyére. Az utóbbi időben nagyon zsenge volt.soadroli írta:Barcelona XI: Ter Stegen; Semedo, Piqué, Lenglet, Alba; Arthur, Busquets, Rakitic; Messi, Suárez, Coutinho
Minden pénzem rátettem volna, hogy ez lesz a kezdő.soadroli írta:Barcelona XI: Ter Stegen; Semedo, Piqué, Lenglet, Alba; Arthur, Busquets, Rakitic; Messi, Suárez, Coutinho
Yokozuna írta:Olvasom, hogy Dembuz meg Munir meg más nevek, és nem kell Suarez és Piqué. De nem értem mit akarnak ezek a szurkolók. Tartalék csapattal álljunk ki a Sevilla és a Reál ellen?
A fenti kettő alapemberünk, és ha nem sérültek akkor egyelőre a kezdőben a helyük. Valverde nem most fog elkezdeni kísérletezni, ha eddig nem tette. Hat pont, vagy elköszön.
Ilyen tabella-állásnál minden a Realt kivéve, ahol az X is elfogadható. Kimerítették a félévi pontvesztő keretüket.Nero. írta: Mik a kötelezők?
Mik a kötelezők?Samper írta:Kötelező győzelmek jönnek. Teljesen mindegy, hogy Valverde ehhez hogy állítja össze a csapatot és milyen a taktika: az eredmény minősít. Ha viszont nem jönnek a győzelmek, akkor Valverde alkalmatlan.
A játékosanyaggal semmi gond nincs, évek óta talán most a legjobb. Viszont most, amikor lehetne nyúlni a padhoz Valverde semmit nem csinál. Nekem vele kapcsolatban ez a legnagyobb gondom. A játékkal olyan nagy gond nincs, ha sokszor csak kicsit vagyunk pontosabbak behúzzuk a meccset.Ronal.10 írta: Most ősszel nem érzem azt hogy ott tudnánk lenni a végén... Télen változás kell (vagy új nagy játékos vagy valami edző) mert egyszer csak Messi is megunja, nem áll távol tőle a feladom hozzáállás...