2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Már holnap sem fogok erre emlékezni, csak, hogy megint megvertük őketterrer írta: De nem sokára már mindenki csak arra emlékszik, hogy 3-0ra vertük a Realt a bernabeuban.
Ez a kapus szerep nagyon nehéz ügy a Barcelonánál ahol senki nem a kapussal foglalkozik általában, sem az újságírók sem a szurkolók, hanem a többiekkel. Amúgy az utóbbi évek egyik legjobb igazolása volt Ter Stegen szerintem, ezen lehet sokat vitatkozni nyilván, mindenki máshogy látja, egy Barcánál soha nem a kapus lesz a fontos az emberek szemében ez biztos, de meg kell fordítani, tegnap az a fejes 10-ből 8 kapusnál biztosan bemegy, ha bemegy hogy is alakult volna ez a meccs vajon? Persze nincs ha a fociban, de azért mégis gyakran felteszi az ember ezt a kérdést.mess2009 írta: TerStegen: én kissé eltúlzottnak tartom a szerepére utaló jelzőket, de tegnap fogta amit kellett, mondjuk a Sevilla elleni kettőnél meg nem. mellé kell tenni és a madridi sok helyzet mellé is hogy a kapunk támadása mindig szorongatott helyzetben történt, még Benzema lövését is ilyennek tartom, a kiszedett fejes pedig elég lassú volt ahhoz, hogy fogható legyen( természetesen egy kiváló klasszis kapus által!!)
amúgy én ezúttal egyetértek Valverde értékelésével különösen a Lyon elleni példa igazolja őt,
örüljünk, győztünk ott ahol ez mindennél többet ér.
Igen, a tavalyit kevertem össze az ideivel. Tavaly sem lőtte meg, de közel járt hozzá. Vhol 49-et olvastam, itt 44-et írnak: http://messivsronaldo.net/" target="_blankrecrea írta:Tavalyi szezonban se lőtt 50 gólt, max edzésen.
Előtte volt 5-6 szezonja, amikor megcsapta, de se idén, se avagy nem lőtt egy szezonban összesen 50-et.
Igen, ha meg a Tico belövi az összes tizit, akkor nekik van 2 bl...ha, ha.
Vagyis a tavalyiban, bocsánat, még nem szoktam meg az új évet/szezont.recrea írta:Az idei szezonban? Mutasd már meg kérlek.LG írta:Pl. az ideiben 49-et lőtt, az előtt hosszú évekig 50 fölött termelt. A gólpasszokat fejből nem tudom, de 15 körülre saccolnám. Pl. 15-ben csak bajnokságban lőtt 48 gólt és adott 16 gólpasszt