Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
mess2009 írta: másodsorban gyenge a védelmünk a széleken és Semedó kirívóan rossz helyezkedései miatt még középen is gyakoriak az eltolódások.
Egyetértek.mess2009 írta:mit is gondolhat az ember az új idényre?! én talán úgy summáznám: nyerhetünk de valójában nem vagyunk elég jók.
mi a problémánk? elsősorban az un. Barca.stílus túlhaladottsága. a sok passz elkényelmesít és erőnlétben nemképes a csapat csúcsteljesítményre, de nem vagyunk képesek kellő számban kellő sebességen futni kvázi: hatékonyan támadni.
a korszerű fociban ha labdához jut a csapat a saját térfelén azonnal támadásba lendül! és villámgyorsan hozza helyzetbe magát. a Barca azonnal elkezd keresztbe passzolgatni és elveszíti az előnyét....
másodsorban gyenge a védelmünk a széleken és Semedó kirívóan rossz helyezkedései miatt még középen is gyakoriak az eltolódások.
Valverde taktikai arzenálja szürke, sablonos, hiányzik belőle az ellenfélre szabott ötletesség.
egy példa: a tragikus liverpooli meccsen a kulcs egy rúgott gól lett (lehetett?!) volna erre egy "majd csak kihúzzuk valahogy " taktika jött és - vesztett.
mi lehet mégis a sikeresség kulcsa ilyen negatívumok mellett?
- a klasszisok szerepe. a foci sajátja hogy teret enged az egyének kiugró képességeinek, szemben a szerkezeti hiányosságokkal, vagy éppen azok mellett. ha egy meccs elvesztése elég a tragédiához, egy zseni jó napja(i) elég (lehet) a győzelemhez.
- a szerencse.
legyen velünk!!!
Játszhat, plusz neveztek több fiatalt is a BL-re.csabimo írta:Csak egy kérdés, ugy gondolom hogy nem, de inkabb megkérdezem hogy Fati úr játszhat-e a Bl-ben? vagy ki az aki játszhat kezdhet a sérültek helyett?..
Penyán keresztül.soma1017 írta:Valaki tud oldalt ahol lehet jegyet venni a vianon kívül a Prága-Barca meccsre mert ott 128 az alja!
Ez engem is érdekelne nagyon! Bár tudom, hogy szinte lehetetlen jegyet szerezni...ronaldinho89 írta:Sziasztok!
Gondolom vagytok itt páran akik voltak már BL meccsen, idegenbeli meccsre hol tudok majd jegyet venni? A Prága elleni meccset néztem ki, a Prágaiak fogják árulni vagy valami 3rd party oldalon , vagy helyszínen, hogy megy ez, kinek van tapasztalata?
Illetve BL csoportkörben milyen jegyárak vannak körülbelül?
Köszi
Szerintem se. Idén és tavaly is egy jobb csapat ütött ki minket. Ne mondjátok, hogy ez nincs így. Nevek alapján mi voltunk a jobbak, de ez csapatjáték, a Roma leiskolázott minket a Pool-ra meg nem mondom, hogy mit csinált a játékosokkal, de szerintem rakétáék még most sem nagyon tudnak ülni.MatyiG írta:Eret azért ne vágjunk magunkon, ha négy évig nem nyerünk BL-t.
Azért az MSN-ben simán benne volt a címvédés, az elmúlt 2 szezon szerepléséről már nem is beszélek...MatyiG írta:Eret azért ne vágjunk magunkon, ha négy évig nem nyerünk BL-t.