Amellett, hogy helyenként tényleg újra élmény volt nézni a csapat játékát, voltak negatív dollgok is. Mondjuk az a rengeteg labdaszerzés nagyon üdítő volt, statisztikát ugyan nem néztem, de az idei szezonban szerintem magasan a legtöbb volt és ami fontosabb volt, hogy rendre jól játszották aazokat meg.
csababarca írta:A második gól TS hibája mellett megint ordító baki.
Roberto védekezett 2 emberen. A két khv-nk megint valahol kóborolt. Lenglet nem tudom hol volt pl.
Ezzel nagyon egyet tudok érteni. Nem védeni akarom MAtS-ot, de ha bent marad is valószínűleg gólt kapunk abból a fejesből. Ilyen amatőr védekezést egy harmadligás csapat ellen sem lehet csinálni. SR fog két embert a védők, meg (úgy emlékszem) Vidal áll 10-12 méterre a kaputól és mozizik. Ilyennek nem szabadna előfordulni.
Lajos gyönyörű gólt rúgott, maximális dícséretet érdemel, ugyanakkor csak ő egyedül lőhetett volna vagy 5 gólt. Egy Real ellen ez simán megbosszulhatja magát.
Alba pedig iszonyotosan hiányzik. Nagyon várom már, hogy visszatérjen, úgy kell oda, mint egy falat kenyér, cserébe SR nagyot játszott, végre rendszeresen és jól vett részt a támadásokban.
Ezt De Jong-ról is el lehet mondani, a gól előtti két kényszerítője szintén élményszámba ment, de amellett is aktív volt a tizenhatosnál vagy éppen azon belül.
Alena is jól szállt be, nem csak a biztosra ment, ennek ellenére szemei voltak a labdáinak.
Most már csak tényleg az idegenbeli meccsekkel kellene valamit csinálni, mert az nem normális hogy nem tudunk egy normális mérkőzést lehozni és ez nem csak a bajnokságra vonatkozik, de a 8 meccsből 3 vereség és egy X nem egy bajnokságra törő csapat védjegye, a BL-ről is nem is beszélve. Otthn pedig bármikor, bárki ellen képesek vagyunk gálázni.
Messire kár szót vesztegetni, a jelzők elfogytak. Benzemát elég gyorsan sikerült lehagynia, amihez mellesleg 4 és 400 perccel kevesebb kellett neki.