Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Azt mondjuk már Suarez és Dembelé sérüléseinél is tudtuk, hogy Messitől így még a szokásosnál is jobban fogunk függeni. De azért én látok néhány olyan dolgot, amelyek okot adnak egy kis optimizmusra:Tomix354 írta:Elég vérszegény, Messin fog múlni az egész. Ha nem fog ki valami jó napot akár ki is eshetünk. Idén ez annyira nem hatna meg, nincsen reális esélyünk a bl-re. Legalább lehetne koncentrálni a bajnokságra, ott úgy néz ki, hogy még a végén oda is érhetünk ha stabilan hozzuk a pontokat.
Való igaz,de ebben nem lehet bízni.Gyors, jóképességű játékosok vannak ott. + van egy elég jó motíváló edzőjük. Tőlük sokkal gyengébb ellenfelek is törtek borsót az orrunk alá. Én jelenleg 45-55-re látom az esélyt.MesQueUnClub írta:A Napoli egyébként megint kikapott hazai pályán most éppen a Lecce ellen.
Nem biztos, hogy olyan jó nekünk ez. Az előző években azért a bajnokságban is kellett hajtaniuk, amikor pl. reális esélyük volt a bajnoki címre, akkor valamilyen szinten be is áldozták érte a BL-t. Most viszont mehetnek all in-t a BL-ben (bár az EL-es pozíció nincs messze tőlük, kérdés, hogy mennyire érdekli őket).MesQueUnClub írta:A Napoli egyébként megint kikapott hazai pályán most éppen a Lecce ellen.
Az jogos mondjuk, valahogyan a Pool ellen nagyon ment nekik Carloval, tavaly is elkapták őket és idén úgy hoztak ellenük 4 pontot oda-vissza hogy nem azért nem nyert a Pool mert 20 ziccert hagytak ki. De összességében azért elég nagy káosz van Nápolyban idén, az edzőváltás egy kicsit változtathatott a morálon, de nagyobb gondok vannak ott mint az edző személye.Peter írta:Azért eközben a poolt elkapta illetve Anfield-en sem kapott ki....MesQueUnClub írta:Október elejétől Január végéig a Juve elveréséig nem tudott bajnokit nyerni hazai pályán a Napoli, voltak olyan játékosok akik megtagadták a játékot szezon közben stb a legjobb játékosuk hónapok óta sérült és lehet fel sem épül a BL meccsre.
Azért illene verni őket még akkor is ha csak 14 bevethető játékosunk maradt...
illeni persze illene....ez így igazMesQueUnClub írta:Október elejétől Január végéig a Juve elveréséig nem tudott bajnokit nyerni hazai pályán a Napoli, voltak olyan játékosok akik megtagadták a játékot szezon közben stb a legjobb játékosuk hónapok óta sérült és lehet fel sem épül a BL meccsre.
Azért eközben a poolt elkapta illetve Anfield-en sem kapott ki....MesQueUnClub írta:Október elejétől Január végéig a Juve elveréséig nem tudott bajnokit nyerni hazai pályán a Napoli, voltak olyan játékosok akik megtagadták a játékot szezon közben stb a legjobb játékosuk hónapok óta sérült és lehet fel sem épül a BL meccsre.
Ideje elengedni a BL-t isMessiNeymarSuarez írta:Közeledik a BL, és ahogy illik, a Napoli kezd magára találni, és nyeregetni a meccseit, nemrég még a Juventust is sikerült elverniük.
Kemény meccs lesz, sokkal keményebb mint az 1-2 hónappal ezelőtti Napoli ellen, akik otthon kaptak ki Fiorentináktól.
fanbarca írta:https://www.viagogo.com/ww/Sports-Ticke ... /E-4287291" target="_blank - ezt próbáltad? Vagy ezt: https://www.footballticketnet.com/champ ... Jgrtyzt_GX" target="_blank ... pSEALw_wcBRinike írta:Sziasztok!
Február 25-re vettem repjegyet Nápolyba és elsődleges cél Bl találkozó lesz.
Viszont meccsre nem találok jegyet, a Napoli hivatalos weblapján nem igazodom ki, olasz közvetítő cégeknél pedig bár találok, nem tudom melyik megbízjató és melyik rak rá túl nagy hasznot.
Van valami tanácsotok,hogy hol keressek?
Előre is köszönöm
Egész drágák az árak, jó sokan fizetnek a Napoli szurkolók is, hogy láthassák, hogyan kap ki a csapatuk.
https://www.viagogo.com/ww/Sports-Ticke ... /E-4287291" target="_blank - ezt próbáltad? Vagy ezt: https://www.footballticketnet.com/champ ... pSEALw_wcB" target="_blankRinike írta:Sziasztok!
Február 25-re vettem repjegyet Nápolyba és elsődleges cél Bl találkozó lesz.
Viszont meccsre nem találok jegyet, a Napoli hivatalos weblapján nem igazodom ki, olasz közvetítő cégeknél pedig bár találok, nem tudom melyik megbízjató és melyik rak rá túl nagy hasznot.
Van valami tanácsotok,hogy hol keressek?
Előre is köszönöm
Tudom, nem politikai oldal, de nálunk vannak, aki tíz éve megélnek az "elmúltnyolév"-ezésbőlNyiri81 írta: Ha így lesz akkor a "Tanulnunk kell a hibáinkból és talpra fogunk állni" sablon szöveget tuti árulni fogják jelvényen vagy valami hasonló merchandising biszb@szon a barca shopban. Akár még a "Mes que un club" jelmondatot is lecserélik erre.
Ha így lesz akkor a "Tanulnunk kell a hibáinkból és talpra fogunk állni" sablon szöveget tuti árulni fogják jelvényen vagy valami hasonló merchandising biszb@szon a barca shopban. Akár még a "Mes que un club" jelmondatot is lecserélik erre.Vakmacska írta:Fizuemelés és +3 év hosszabításSubinho írta:
Ha a Napoli ellen is kiesünk 3 gól előnnyel, vajon továbbra is töretlen marad a bizalom?
Fizuemelés és +3 év hosszabításSubinho írta:
Ha a Napoli ellen is kiesünk 3 gól előnnyel, vajon továbbra is töretlen marad a bizalom?