Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

De ha nem akar főzni, akkor ne főzzön! Adja át a helyét annak aki akar főzni!Barcahun írta: ↑2020.12.05. 23:05:38De pont ezért ellentmondásos, nem akart maradni, neked nem világos ez a rész? Vagy tényleg nem értem.
Próbálom fordítani az elvárásaidat, vagyis hogy menniyre irreleváns az:
Van a feleséged, de el akar vállni nem boldog, Te nem engeded, majd számon kéred rajta, hogy miért nem boldog és főz neked finomakat, nem bizonyítja érdemes volt magadhoz láncolni akartod ellenére![]()
sztm ez nem áll össze sehogyhogy az asszony lenne a hibás
Pique elsőként ajánlotta fel távozását, Alba 30 évesen is rohangálhat fel valaki adjon egy értelmes passzt Messinek, Igazából év elején volt nagy hiba és a nagy tisztogatás helyett alibizés és Messi álltal említett szakami hiány és foltozgatás ment (tovább). Őszintén Minguezat senki nem fogja kövezni és ezt kellett volna tenni, hogy feltölteni a keretet fiatallal, akik ha így teljesítenek akkor hát ez van, majd lesz jobb is, most nem győzzük a 100 millás játékosokat szapulni, akik nem érzik jól magukat a pályán, mi meg attól amit látunk tőlük, rossz kombináció, amin minnél előbb változtatni kell. Jelenleg nincs olyan játékos akit ne lehetne elküldeni, Stegen és Fati hoznak csak valamit abból, amit Barcának gondolunk a jövőben.
Mi az hogy nem tiszteld annyira, hogy leird a nevét? Úgy hívják és kész.
De pont ezért ellentmondásos, nem akart maradni, neked nem világos ez a rész? Vagy tényleg nem értem.
Jaa,értem. Remélem tényleg lép a nyáron,és jövőre még mindig a Piqué-Lenglet páros lesz Busival és Robertoval kiegészülve,várom majd a kommenteketcsababarca írta: ↑2020.12.05. 22:59:28üldözési mánia.
meg mert elhittük a hatalmas erőt képviselő fradi ellen győzelem miatt, hogy nélküle százszor jobbak vagyunk![]()
Nem csoda, ha szokas szerint ajto-ablak helyzetbol is visszacsapjak a felsetalo Messihez 20 meteren...grgly50 írta: ↑2020.12.05. 22:52:15Csak szólok! Kaput eltaláló lövése egyedül neki voltvinszentvega írta: ↑2020.12.05. 22:45:50Rossz nézni Messit...nem hittem hogy ilyet valaki írni fog majd róla....
Én is ezt írtam a Fradi meccs kapcsán. Messi nélkül felszabadultabb a csapat, de ez nem csak Messi miatt van.
üldözési mánia.
Nem bizonyítja a teljesítményével, hogy Ő (még mindig) olyan játékos, akihez "pénz nem számít" alapon foggal-körömmel kellett volna ragaszkodni.
Jaaa. Melyikre gondolsz? Amit elrugott Grizes elől?grgly50 írta: ↑2020.12.05. 22:52:15Csak szólok! Kaput eltaláló lövése egyedül neki voltvinszentvega írta: ↑2020.12.05. 22:45:50Rossz nézni Messit...nem hittem hogy ilyet valaki írni fog majd róla....