Chino írta: ↑2021.02.07. 23:35:58
Nem, csak gondoltam megemlítek valami pozitívat is. Ami végülis nem vélemény, hanem tény, hogy nyerőszériában vagyunk.
Kb. az első "pozitív" dolog, amire emlékszem tőled. Te is csak panaszkodni meg nosztalgiázni jársz ide, mint az öregek a gyógyszertárba.

És úgy valóban nem nehéz prófétának lenni, hogy minden meccs előtt leírod, hogy mennyire szarok vagyunk, mennyivel jobbak voltunk régen és ma szerinted ki is kapunk. Aztán ha majd 15-20 meccs után tényleg becsúszik egy vereség, akkor jösz döngetni a melled, hogy te pedig megmondtad, és ez régen elképzelhetetlen volt.
Nem tudom a többség hogy van vele, de én pl. az utóbbi időszakban sokkal szívesebben ülök le meccset nézni, mint az előző kb. 3 szezonban bármikor. Vannak fiatalok, van hajtás, van tartása is a csapatnak és mostanában az eredmények is jönnek. És nem alszok be minden meccsen, mint mondjuk Valverde alatt.
Trincao góljának nagyon örülök, a Koeman-nal való beszélgetése után szembeötlően feljavult a teljesítménye, reméljük tudja így folytatni, 21 éves, így akár lehet belőle is valami.
Busquets meg hiába villantotta meg az irányítói képességeit és próbálta kiegészíteni Puig játékát, a gól(ok)ban vastagon benne volt...
Araujo sérüléséért nagy kár, magasan a legjobb védőnk, remélem semmi komoly. Elég szerencsétlen lenne pont a PSG meg a Sevilla ellen esne ki.