csababarca írta: ↑2022.10.26. 10:54:02
Mondjuk nekem elég fura, hogy tét nélküli lehet a meccsünk, köszönhetően a menetrendnek.
Rossz lesz így játszani, hogy gyakorlatilag is kiestünk.
Presztízs miatt persze fontos, de ha nyerünk, akkor meg lesz magyarázva, hogy a BM leadta.
[/quote]
Én azért reménykedem a Plzenben. Az első meccset úgy nyerte az Inter 2:0-ra, hogy 1:0-nál a csehek több mint fél óráig emberhátrányban voltak. Ez megtörténhet fordítva is. Ellenünk is úgy úgy nyertek egy góllal, hogy rosszul játszottunk és nem adtak meg egy tizenegyest meg elvettek egy szabályos gólt
Nyilván nagyon kevés az esély, de kíváncsi vagyok milyen szellemben mennének ki a pályára, tudva, hogy az Inter pontot/pontokat veszített.
csababarca írta: ↑2022.10.26. 10:54:02
Presztízs miatt persze fontos, de ha nyerünk, akkor meg lesz magyarázva, hogy a BM leadta.
Ebben semmi meglepő nincs. Már nincs olyan meccs amiben nem találnának itt kivetnivalót.
Az utóbbi két meccsünket is hiába nyertük gálával nem nagyon számít. Pedig a Villarreal és a Bilbao sem rossz csapat. Az előbbi addig mindössze 3 gólt kapott, az utóbbi idegenben veretlen volt.
Érdekes, hogy a kinti szurkolók nem elégedetlenek, legalábbis minden meccsen bőven 80 000 fölötti a nézőszám. Még ilyen Valladolid meg Elche ellen is. Számomra ez elmond valamit.
Azért az is érdekes, hogy agyon van fikázva a csapat a Bl-ért, a Real pedig a magasan legkönnyebb csoportban győzelmi kényszerben az utolsó fordulóban az első helyért, mégse hallani vészharangokat.
Nyilván csalódást keltő ez a BL szereplés, az viszont nem fér a fejembe, hogy miért kell itt temetni a szezont, meg Xavi kirúgásáról beszélni.
Furdalja az oldalam a védelem összeállítása. Előzetesen a Bayern elleni meccsre tették Christensen visszatérését, de ez nem jött össze. Bellerint remélem bepróbálja Xavi és nem Koundét rakja ki szélre, mert egy EG-Piqu-Alonso duót megesznek reggelire. Bár, ha Mané kerül ki szélre, amire Sané sérülésével van esély, biztosabb lenne a francia. Egy sérülésből visszatérő, játékperc hiányos Bellerin öngyilkosság lehet.